Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Майката на Георги, който бе арестуван за убийството й, както и тези на брат му, баба му и баща му в Нови Искър, е събирала пари за него с кампания на една от националните телевизии, показа проверка на "24 часа". Според неин пост във фейсбук той е имал нужда от 6 хил. лв., за да се лекува от туберколоза. Заболяването е било в последен стадий. Освен от туберколоза Георги е страдал още от психично заболяване, травматична епилепсия, алергичен артрит, себореен дерматит и други.

"Мисълта ми е в моите деца, защото всеки ден страдам за тях. Животът ми е низ от страдание вече 26 г. Минавам по пътя на ада ден след ден, но няма сила, която да ме спре. Ще се боря докато мога", пише през 2017 г. вече покойната Ирена.

Майката е била личен асистент на двамата си сина, а бащата е пенсионер, пише в текста към кампанията. Към миналата година Георги е трябвало да постъпи за лечение в Държавната психиатрична болница в село Карвуна.

"Днес пратих сина си Георги в болница. Просто не мога да опиша страданието си. Много е зле. Борих се с болестта до момента", пише Ирена на 18 април 2018 г.

Две седмици по-късно жената излива болката си от нов удар на съдбата:

"Днес ме съкратиха от програмата "Независим живот". Без предупреждение, когато и двете ми деца лежаха в болница в София. На някой му харесва моето място, но не знае, че всичко е само на книга. Никой не се интересува от болните в тази държава. Сега ще вървя по пътя на ада всеки ден. Благодаря на държавна за разбирането към болните си деца в Нови Искър"