Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Търговският център, където от втория етаж избягал питонът.
Търговският център, където от втория етаж избягал питонът.

Змия избяга от терариума  в един от търговските центрове на Пловдив и вся истинска паника сред продавачи и клиенти. Едрата змия е била на втория етаж в комплекса и се промъкнала в една от тоалетните.

Две момичета си изкарали акъла, когато видели провисналото влечуго. Те се разпищели, а търговци светкавично сигнализирали властите. На място пристигнали представители на РИОСВ, пожарникари и полицаи да разследват бягството от терариума. Собственикът на зоомагазина, откъдето избягало животното,  първоначално не пожелал да ги допусне, за да не стресирали змията. Търговци тръпнат в ужас, страхувайки се, че може да се е скрил на всяко едно място в търговския център. Други ги утешават, че влечугото не е отровно. Да, но може да удуши човек, опонират песимисти. Мястото около зоомагазина е отцепено. 

От полицията уточниха, че сигналът за избягалото влечуго е подаден в 11,30 часа. Въпросният зоомагазин бил нов и дори още не бил открит. Първоначално МВР съобщи за избягал питон, но по-късно собствениците уточниха, че е боа. По техни данни тя е дълга 1,30 м и тежи 8 кг.