Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На 6 тя вече е истинска знаменитост. Куклите заминават за тавана, плюшените играчки са раздадени на домове за сираци. Невръстната Тилан Блондо няма време за "глупости", след като модният свят я сграбчва в хищните си нокти. За щастие или може би за проклятие малкото съкровище е короновано за най-красиво момиче на света.

Короната е тежка за крехките й рамене, а и родителите й не са на едно мнение как точно трябва да се развие животът на чаровната Тилан. Таткото е категорично против дъщеря му да позира пред обективите. Патрик Блондо смята, че детето трябва да заляга над учебниците и да си изкарва хляба с акъл, а не с красота.

Той самият трупа богатство благодарение на талантливите си крака. Патрик е бивш футболист, който през 1997 г. печели шампионската титла с екипа на "Монако". Същата година защитникът получава повиквателна за френския национален отбор и изиграва два мача за "петлите". След това кариерата му не е толкова успешна, но пак минава през няколко платежоспособни клуба, които му позволяват да

спечели

бели пари

за черни дни

Малката Тилан се появява на бял свят през 2001 г., когато баща й вече обмисля да прекрати футболната си кариера. Първата й модна изява е още на 4-годишна възраст, когато е заведена от майка си да снима реклама за детски дрехи. Вероника Лубиан е далеч по-приятелски настроена към модния бранш от съпруга си. Преди да се ожени, тя работи като тв водещ, а след раждането изкарва прехраната си като моден дизайнер.

"Всичко започна малко на шега. Моя приятелка поиска да заведа Тилан за една фотосесия, а на нея сякаш много й хареса. След това всичко се получи съвсем естествено. Никога не съм я принуждавала да прави нещо. Тя сама поиска да е част от модния бизнес", категорична е мама Вероника.

Две години след първата фотосесия идва и голямото признание. Тилан Блондо е избрана за най-красивото момиче на света. Дори и на вечно намръщения татко Патрик му става ясно, че просто няма как да откъсне дъщеря си от лапите на световната модна индустрия. Твърде късно е. Бившият вече футболист е принуден да

подписва купища договори с брандовете,

които искат да снимат дъщеря му. В един момент се оказва, че невръстната щерка може да издържа цялото семейство с купищата пари, които изкарва всеки месец.

Точно тогава избухва голям скандал с участието на фамилия Блондо. Списание Vogue пуска провокативна фотосесия с 10-годишната тогава Тилан. На снимките тя е силно гримирана и е облечена в дрехи, които в никакъв случай не отговарят на възрастта й. Различни организации, посветени на защитата на детето, са готови да линчуват списанието. По-крайните дори обвиняват редакторите му, че с тези снимки едва ли не са

изнасилили непълнолетната моделка

Родителите на невръстната красавица също са подложени на страхотна атака. Пуританите дори настояват родителските им права да бъдат отнети.

"Виновни са тези, които са позволили на това дете да участва в толкова гнусна фотосесия. Снимките със сигурност ще повлияят негативно върху психическото състояние на момичето. Тя повече няма да може да погледне на света около себе си с детски очи. Принудили са я да порасне бързо и да забрави за обикновените радости в живота", тръби по случая една от най-големите родителски организации в Англия.

Семейство Блондо запазва мълчание, а

скандалът

се отразява благоприятно

върху бизнес ангажиментите на невръстната Тилан. Малко след това тя подписва договор с международната агенция за модели IMG Models. В него има клауза, че може да започне работа, след като отпразнува 15-ия си рожден ден. Успоредно с това девойката стартира собствен канал в YouTube, който се радва на огромен интерес.

Когато навършва необходимите години, Тилан буквално се гмурка в реки от злато. Водещите модни компании й пращат празни чекове, в които тя или по-скоро родителите й трябва да попълнят сумата. Лицето й грее от всяко второ модно списание. Организаторите на фестивала в Кан

я канят да украси събитието

Агентите й отказват ангажименти с оправданието, че графикът на красавицата е запълнен за година напред.

При това положение новината отпреди дни, че отново е номер 1 по красота в света, едва ли изненадва феновете й. Сега Тилан е на 17, но с годините красотата й не намалява. Напротив. Сега тя е една млада дама в разцвета на силите си, а модните брандове са още по-настървени. Французойката не е много висока (168 см), но това не притеснява експертите, които обещават тя да надмине успехите и на най-популярните й каки в модния бизнес.