Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"БМВ"-то ковчег Кадри: YouTube/PRESSTV Kazanlak
"БМВ"-то ковчег Кадри: YouTube/PRESSTV Kazanlak

Шофьорът, на 25 години, остави бебе на 20 дни

Зверски удар на лек автомобил БМВ прекърши на място три млади живота, а други 2-ма от пътниците в колата бяха настанени в Университетската болница на Стара Загора с тежки наранявания. Сигнал за инцидента е подаден в 02:40 минути през нощта срещу неделя, казаха от ОД на МВР - Стара Загора.

Катастрофата станала на третокласен път между селата Ветрен и Нова махала в посока към град Николаево. В автомобила пътувала мъжка компания, младежите се връщали от дискотека във Ветрен. Най-възрастен сред тях бил шофьорът от град Николаево - на 25 години. Преди 20-тина дни той станал баща. 

По причини, които се изясняват, шофьорът изгубил контрол над БМВ-то, то изхвърчало от пътя и се забила в крайпътна топола. Освен водачът, на място загинали и двама тийнейджъри - на 17 и на 15 години. Ранени са други двама млади мъже - на 20 и на 18 години. 20-годишният е в Старозагорската болница в тежко състояние и опасност за живота, а за по-малкото момче нямало вече опасност за живота, макар да било с наранявания по главата.

По случая е образувано досъдебно производство. Тепърва разследващите ще установят дали шофьорът е употребил алкохол или причината за трагедията е друга.