Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Любка Иванчева Кадър: bTV.
Любка Иванчева Кадър: bTV.

Когато се кандидатира за кмет й казах: Десиславо, не се занимавай с това нещо. Не можеш да риташ срещу ръжена, но тя не ме послуша. Каза, че хората са я избрали и не може да ги разочарова. Това сподели в предаването "120 минути" по bTV Любка Иванчева, майка на арестуваната за подкуп кметица на "Младост" Десислава Иванчева.

Тя се съмняваше, че я подслушват. Каза ми, че подозира, че "ще я сготвят". Все се надявахме, че до това няма да се стигне - до тези дела и тези разследвания, разказа още майката на Иванчева.

Деси си остана същата и след като стана кмет. Живеехме с моята пенсия и нейната заплата. Тя не е свикнала да носи много пари и да харчи. Разбрах от една съседка, че са я арестували. Пуснах телевизора и от тогава следя всичко, което се пуска за нея, каза Любка Иванчева.

Дори самият Ваклин, като свидетелства, каза, че не й е искал пари. Такава и беше политиката - да се дават дарения срещу застроена площ. Деси нямаше приятели политици. Най-напред имаше отношения с Георги Кадиев, той казва, че я е изоставил,но всъщност тя се отказа да комуникира с него, коментира още тя.

Споделяше ми, че я заплашват по телефона. Заплашваха и Биляна, и майка й. Пускаха сигнали до полицията, но никой не обърна внимание и не направи проверка, разказва майката на Иванчева.