Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Преди вече доста години "168 часа" пращаше екипи, съставени от журналист и фотограф, които да следват по петите известните хора и да фотографират техните интересни постъпки в ежедневието. Това бяха истински и качествени папарашки истории, в които нямаше измама или чиста фантасмагория.

Един такъв екип бе командирован за морето, за да проследи тренировъчния процес на младежкия национален отбор по футбол. Момчетата бяха пратени да спят в Слънчев бряг и да тренират на стадиона на "Несебър". Важна подробност бе, че всичко това се случваше през късната есен, когато красивите курортистки отдавна си бяха заминали. Част от отбора тогава беше и вратарят Николай Михайлов, който стана обект на журналистически материал в "168 часа".

Една вечер луксозно ауди спря пред хотела, а малко след това в него се качи синът на президента на БФС Борислав Михайлов. Случката се разиграва в момента, когато националите са се навечеряли и трябва вече да са по стаите си, тъй като имат вечерен час.

Мощният автомобил подкара с мръсна газ

и беше изключително трудно да бъде следван по пътя от Слънчев бряг до Бургас. В крайна сметка колата откара Ники до "Макдоналдс" в началото на черноморския град, където той хапна от любимите си бургери и пържени картофки, а след това се прибра обратно в хотела си.

Какво е толкова важно, че да бъде припомняна тази случка - ще попитате. На пръв поглед наистина няма нищо сензационно. Тази история по-скоро описва достатъчно добре житието и битието на безспорно талантливия вратар. През целия си живот той винаги получава това, което поиска.

Завистниците го обявяват за татково синче, а по-безпристрастните са готови да го признаят за

истински галеник на съдбата

Ники Михайлов от самото си раждане е избран да взема най-доброто от живота. Той се къпе в лукс и разкош - прегръща най-красивите според общоприетите разбирания жени, кара най-мощните коли, обикаля най-екзотичните кътчета на планетата. И всичкото това е гарнирано с немалко успехи във футбола. През 2011 г. издънката на славния вратарски род Михайлови е избран за футболист номер 1 на България и за вратар номер 1 на Холандия. Наистина много щастливи мигове и красиви спомени събира през тези години снажният футболист.

Любопитното е, че на фона на целия този разкош, който му е верен спътник в живота, от сериозните интервюта на Ники често лъха някаква тъга. В една такава негова изповед за "24 часа" през 2016 г. синът на Боби Михайлов си признава, че всичките нощни забавления и

луксозни

играчки

не са му осигурили пълното щастие, което всеки от нас преследва.

"Парите са били единственото нещо, което не е било проблем за мен. Но и във футбола, и в живота това не е най-важното. Най-важното е да си здрав. Здраве не се купува с пари, както и любов не се купува с пари. Ясно е, че без тях не можем да живеем. Но в изминалия период аз бях удовлетворен само в тази част. Не бях щастлив в професионален план. Оттам всичко друго минаваше назад. Затова беше добре да остана сам със себе си, да поразмишлявам къде съм сгрешил. Защото аз търся вината първо в себе си и след това в хората около мен", споделя тогава за своите разочарования вратарят.

В същото интервю категорично отказва да говори за личния си живот, като отново се опира на опита си от вече направени грешки. В самото начало на бляскавата си кариера младият футболист не изпитва притеснение да

позира пред камерата

в компанията на красиви момичета. Особено медийна е връзката му с Николета Лозанова. По същата причина след това и раздялата им се радва на огромен обществен интерес.

Михайлов-младши явно не успява да си вземе поука от първия път и започва не по-малко шумна връзка с фолкпевицата Алисия. Двамата са заедно 4 години, през което време се раждат какви ли не анекдоти за сериозно омешаните отношения между Ники, Алисия, Николета и Валери Божинов. Четиримата заприличват на герои от риалити формата "Размяна на съпруги", който се въртеше едно време по телевизията. В началото им беше смешно, после дойдоха заяжданията, за да се стигне до

открита

вражда

И до днес си остават живи слуховете, че именно заради непремерена закачка по адрес на Николета е пострадало лъскаво червено ферари, което беше управлявано за измвестно време от Ники Михайлов. Колата беше залята с киселина от неизвестни, а в столицата се говореше, че това е отмъщение на тогавашния приятел на бившата плеймейтка. Това са просто приказки, които само главните действащи лица в този сериал могат да потвърдят или отрекат.

Младите често правят грешки, но по-важното е дали успяват да ги превърнат в добри житейски уроци. Ники Михайлов поне се кълне, че миналото го е научило как да бъде по-стойностен човек в настоящето. Той преодоля скандалите в личния си живот и доста сензационно за някои се завърна в ложето на Николета Лозанова. Тази година страстта им изглежда по-силна от всякога.

"Имало едно време, преди цели 13 години, двама влюбени в живота... 13 години по-късно тези двама души се обичат по-силно от всичко! Е, има и такива

красиви и щастливи приказки

в нашето съвремие!", написа Николета Лозанова във фейсбук по повод 30-ия рожден ден на своята половинка. Седмици по-късно той получи добра възможност да й отговори с любовно послание по случай нейния празник.

Михайлов на няколко пъти подсказа в интервютата си, че е готов да създаде семейство. Завръщането му в "Левски" е идеална възможност за подобна промяна в живота му. Навремето той се оплакваше, че по-голямата част от съзнателния му живот е минала в чужбина, далеч от близки и приятели. Сега "Левски" дава шанс на Ники да рестартира и кариерата, и личния си живот. Дори и да не му провърви във футбола, Михайлов има с какво да се занимава. През последните години той упорито опитва да пробие в модния бранш. Взе правата за една от големите модни марки в световен мащаб. Също така регистрира и

фирма с широк обхват на действие

като търговия, сделки с недвижими имоти и интелектуална собственост, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна дейност и въобще всичко, разрешено от закона. В крайна сметка Ники винаги е твърдял, че парите са най-малкият му проблем. Важното е другото да върви.

"Вкъщи винаги

е хубаво,

всичко върви по план и с всеки изминал ден се чувствам все по-добре. Работим здраво, за да сме там, където трябва да бъдем", демонстрира пословичния си оптимизъм Ники Михайлов при завръщането си в "синия" клуб. Всички негови сънародници, освободени от черната завист, би трябвало да му пожелаят само хубави моменти на "Герена". Ще е полезно за него, ще е добре и за "Левски".