Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хамдан бин Мохамед ал Мактум е най-желаният ерген.
Хамдан бин Мохамед ал Мактум е най-желаният ерген.

Интересът към живота на кралските особи винаги е бил голям. С годините благородниците успяват да запазят духа на монархията дори на фона на борби за власт, задкулисни игри, а понякога и убийства.

Не всички обаче се стараят да крият живота си от обикновените хора и медиите. В свят на технологии редица от съвременните принцове и принцеси предпочитат да споделят луксозния си начин на живот. Те успяват да предизвикат към себе си внимание, по-голямо от това към някои от най-популярните звезди на спорта и шоубизнеса. И докато интересът към двамата най-желани принцове Уилям и Хари намалява, след като те сключиха брак, то в медийното пространство все по-често започват да се появяват имената на редица свободни благородни красавци.

Принцът на Дубай има 18 млрд. долара, 

отглежда тигри и лъвове у дома

За последните две години принцът на Дубай успя да превърне себе си в истинска сензация. Той е млад, красив и образован. Наричат го краля на инстаграм заради голямата му активност там и големия брой последователи. 35-годишният наследник на емирството е приказно богат и е сред най-желаните ергени на планетата.

Хамдан бин Мохамед ал Мактум е шейх, Негово Превъзходителство и Негово Височество. Освен че е фен на социалните мрежи, принцът е почитател на екстремните спортове и дори пише стихове за родината си. Псевдонимът му е Фазо. Той е и президент на университет с неговото име. Състоянието му е определяно на 18 млрд. долара. Хамдан живее в истински палат, а сред домашните му любимци има бели тигри и лъвове. В свои интервюта младият престолонаследник споделя, че не разбира големия интерес на жените към него. Според законите на страната си той има право на няколко съпруги, които трябва да бъдат одобрени от баща му. Хамдан не е първороден син. Той бе обявен за наследник на престола през 2008 година, когато по-големият му брат Рашид бе принуден да се откаже от короната, като според публикации в “Уикилийкс” е убил един от помощниците в двореца.

Наследникът на Йордания е фен на моторите

Сензация в социалните мрежи е и 24-годишният принц Хюсеин, син на кралица Рания и крал Абдула II от Йордания. Красавецът има редица фенове от женски пол. Макар че е съвсем млад, той вече е получавал стотици предложения за брак и обяснения в любов от непознати.

Принцът активно участва в делата на баща си въпреки възрастта си и го съпровожда при пътуванията му в страната и зад граница, приема участия във военни и официални мероприятия. На няколко пъти е изпълнявал функцията на регент поради ангажименти на краля зад граница. На официалната страница на принца се съобщава, че той е пряк потомък на пророка Мохамед. В социалните мрежи може да се видят много снимки на Хюсеин, на които той кара мотор, спортува или се забавлява с приятели. Смята се, че младият принц ще бъде един от най-силните лидери, след като поеме властта. Хюсеин вече участва в различни благотворителни организации и проекти и има своя фондация, чиято цел е да насочи младите хора далеч от наркотиците и употребата на тютюн.

Хиляди споделят полуголите снимки на Абдул Матин

Състоянието на семейството на принц Абдул Матин се оценява на над 20 млрд. долара. Той е син на владетеля на Бруней Хасанал Болкиах, който има общо 11 деца. През 2011 г. принц Абдул Матин завършва с отличие британската Кралска военна академия като лейтенант в Гранични войски. Следва тригодишна служба в родната му армия, където дори участва в действителни военни операции срещу наркотрафиканти.

Въпреки отличните си военни умения по желание на баща си той напуска службата и учи в университет в Лондон. Принцът владее няколко езика, включително английски, френски, арабски и италиански. Жени от цял свят отдавна са насочили погледи към красавеца, който все още е ерген. Абдул Матин често радва дамите в социалните мрежи със сексапилни фотоси, за които позира полугол. Снимал се е и за кориците на няколко списания. В свои интервюта принцът споделя, че търси за жена "естествена и обикновена жена с чиста душа". Брунейският наследник обича активните спортове – плуване, бокс, игра на поло и ски. Той е любител и на дивите животни.

Наследникът на Княжество Монако е внук на Грейс Кели

В годините на буйната си младост той е най-сексапилният мъж в Монако. Синеокия си магнетичен поглед наследява от красивата си баба - световноизвестната Грейс Кели.

Принцът на Монако е мечтан ерген дълги години, но рейтингът му пада, след като се жени за представителка на древен аристократичен род, внучка на един от най-богатите хора на света - Беатрис Боромео. Андреа Казираги е син на принцесата на Монако Каролин и италианския бизнесмен и атлет Стефано Казираги. Когато Андреа е на 6 г., баща му загива при инцидент с моторна лодка.

След трагедията принцесата изолира децата си и ги мести да живеят във Франция. След навършване на пълнолетие Андреа Казираги започва да води светски и бохемски живот. Папараците вечно са по петите му. Фен е на шумните партита и курортите. Не вади цигарата от устата си, затова често е сниман, докато пуши.

Два пъти отказват предложение за брак на Нарухито

Името на принц Нарухито влезе в новините, след като неговият баща император Акихито обяви, че възнамерява догодина да абдикира от престола. Ако това се случи, Нарухито ще е първият, който ще поеме властта, без предишният император да е починал.

Принцът в момента е на 57 години. Той е отдаден на проблемите с водата в глобален мащаб, като в момента е член на Световната комисия за водата и Световното партньорство за водата. Също така е и патрон на Олимпийския комитет на Япония и вицепрезидент на Японския червен кръст. В медиите японският принц става популярен с нетипичната си любовна история.

Той се влюбва в Масако Оуада, която по това време е дипломат. На Нарухито му отнема осем години, за да се накани да й предложи брак, но за негов ужас получава отказ на два пъти. Той трудно печели сърцето й. Историята им остава драматична и до днес, когато според слуховете жена му Масако все още се възстановява от ментални разстройства, които развива след раждането на дъщеря им. Те са причинени от упреците, че не е успяла първо да го дари със син.