Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хитлер дълго отказвал да се ожени, но накрая настояванията на обкръжението му го убедили да прибегне до брак с Ева Браун.
Хитлер дълго отказвал да се ожени, но накрая настояванията на обкръжението му го убедили да прибегне до брак с Ева Браун.

Според анализа на ЦРУ това е или спомен от садистичния му баща,или доказателство за импотентност

Харесвал огромни, вулгарни блондинки със сини очи

В доклада на ЦРУ за Хитлер се цитират източници, впечатлени, че когато Фюрера говорел за жени, обикновено цитирал една руска поговорка: "Ако ходиш при жена, не забравяй камшика си." След което обяснявал какво има предвид - че мъжът трябва да е майстор в създаването на еротична ситуация.

Според някои това изобщо не е случайно, тъй като камшикът е играл доста мистериозна роля във връзките на Хитлер с жени.

Д-р Седжуик допуска, че след като Фюрера смята това за

сексуален атрибут

и като се имат предвид жестикулациите му, най-вероятно при Хитлер се задейства компенсаторен ефект на сексуалната му импотентност. Според него фактът, че жестикулира с камшик дори когато говори с жена, повдига въпроса дали това не е свързано по някакъв начин и със спомена за садистичния му баща.

Но Хитлер разкрива пред Седжуик и другата си страна - че

не е само садомазохистичен хомосексуалист

През 1923 г. той кани Седжуик да го посети в Берхтесгаден, където управител на къщата е един летец от Първата световна война - хер Бьохнер. Съпругата му според Седжуик, е рядко "вулгарна, руса, синеока и поразително висока - над 1,8 м". Въздействието й върху Хитлер обаче било поразително. Когато я виждал, той започвал да диша учестено, бузите му треперели, а погледът му

издавал възторг

Всички били впечатлени да го виждат как се разхожда из верандата или в градината, но се спира, за да си поговори с фрау Бьохнер, размахвайки камшика си. Още по-интересното било, че целият този спектакъл изобщо не й направил впечатление.

Защо съпартийците на Хитлер - съпрузите Дрексъл били отвратени от него, четете в хартиеното издание. 

Бащата Ал Шикългрубер бил садист, който смазвал от бой жена си Клара и децата.
Бащата Ал Шикългрубер бил садист, който смазвал от бой жена си Клара и децата.
Женственият  Балдур Фон Ширах бил в гей компанията на Хитлер.
Женственият Балдур Фон Ширах бил в гей компанията на Хитлер.