Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ернст Седжуик (вляво) вероятно е източникът на ЦРУ. Смятан е за един от интимните партньори на Хитлер. Заедно с Гьоринг  (вдясно) бил част от най-близкото му обкръжение.
Ернст Седжуик (вляво) вероятно е източникът на ЦРУ. Смятан е за един от интимните партньори на Хитлер. Заедно с Гьоринг (вдясно) бил част от най-близкото му обкръжение.

Неистовата омраза на Хитлер към евреите може да е провокирана от еврейска проститутка, от която се заразява с венерическа болест още в младостта си. Това се загатва в секретен доклад на ЦРУ за Фюрера, озаглавен "Биографични скици за Хитлер и Химлер". Документът носи дата 3 декември 1943 г. и е предназначен за полк. Джон Макдона. Авторът му е Хенри Филд. Всъщност това е една много подробна справка, от която става ясно, че предшественикът на ЦРУ - Службата за стратегически операции, внимателно е следяла и изучавала Адолф Хитлер още от младежките му години.

Според документа садистичните наклонности вероятно са свързани с детството му. Един от източниците в доклада е неговата близка Бриджит Хитлер. В документа тя твърди, че майка му има чешко потекло. Сключва брак с Ал Шикългрубер, който е

с 23 години по-възрастен от нея Едва по-късно мъжът ще смени фамилията си и ще стане Ал Хитлер. Синът им Адолф се ражда, когато той е на 52 години.

Според документа на ЦРУ всички доказателства сочат,

че е имал нещастно детство, защото баща му е бил садист

Това се потвърждава и от разказите на Бриджит Хитлер, която се позовава на бившия си мъж. Той е полубрат на Хитлер - от предишния брак на баща им. Според него Ал бил склонен към изключително насилие. Биел кучето, докато не го види размазано на килима. Но пребивал и децата си и съпругата си

Така според документа Хитлер расте с баща, когото мрази и с една подтисната майка, която трябва да се лекува.

Анализът на ЦРУ твърди, че тази среда особено в пубертета е изградила Хитлер като личност с нарцисови и едипови комплекси.

Въпреки че баща му умира, когато е на 14 години, насилието оставя много дълбоко влияние при формирането на Хитлер като характер, пише в документа.

Шест години по-късно, когато е на 20 г., и майка му си отива от този свят. Хитлер е съкрушен и по-късно ще определи загубата като "най-голямата, която някога е имал".

Вероятно крайно нещастното детство и младост бележат целия му по-нататъшен живот и

извратена сексуалност

Според ЦРУ някъде през 1909 г. Адолф се запознава отблизо с проститутките. А задълбоченият прочит на "Моята борба" навежда на мисълта, че в този период Хитлер е заразен с венерическа болест от еврейска проститутка.

Паралелно с това другият източник в доклада - д-р Седжуик, свидетелства, че Хитлер е посещавал и мъжкия хостел "Менерхайм Бригитенау". Там се събирали възрастни господа, които

търсели по-млади мъже за забавления Вероятно тези старци и жигола са се сприятелили с младия Адолф, което обяснява защо той никога не се е отвращавал от тях, отбелязва анализът на ЦРУ. Според д-р Седжуик едва ли Хитлер се е забавлявал с всяка хомосексуална връзка в този период. По-скоро се е изграждал като "егоцентричен тип, като нарцис, склонен към самозадоволяване с апетит на необуздана жена, и внезапни истерични изблици от садомазохистичен характер".

Докторът потвърждава, че до него тези сведения са достигнали през 1938 г. благодарение на бивш член на фашисткия режим, наложен от австрийския канцлер Енгелберт Долфус - хер Фон Сейдлер.

Според анализа Хитлер водел двоен сексуален живот - както

хомосексуален, така и хетеросексуален

"Той бе и двете: и мъж, и жена", се отбелязва в документа. Според него Фюрера бил труден за диагностициране, но някои факти показвали, че "сексуалният му живот е несъстоятелен и дори отчайващ".

Според анализа той търсел у жените едновременно и майка, и половинка. Паралелно с това се увлича от подрастващи момчета и момичета. Но неудовлетвореността да открие жената, от която се нуждае, го принуждава да търси изолация и изкуствено да драматизира обществения живот.

В справката на ЦРУ се твърди, че още по-странна метаморфоза с Хитлер настъпва с влизането му в затвора. През 1923 г. той обявява, че е необходима революция, и оглавява пуча, но е арестуван и е обвинен в държавна измяна. В затвора е заедно със секретаря си Рудолф Хес и с Ернст Рьом.

"Стана много интимен и с двамата", отбелязва източникът на ЦРУ.

Младият Хес през цялото време бил потънал в мислите си, а когато някой го питал нещо, той вдигал глава с думите "Моя любов".

Според анализа на ЦРУ някъде в този период в затвора Хитлер вероятно е преминал границата и е

започнал сексуална връзка с Хес

Самият той бил известен в хомосексуалните среди в партията като Госпожица Ана вероятно защото носел и дамски рокли.

Вероятно близостта с Хитлер е вдъхновила Ернст Рьом да му се опълчи открито. Фюрера така се ядосал, че отишъл да го арестува лично и му наредил да се самоубие. Рьом отказал и на другия ден бил екзекутиран.

До д-р Седжуик достигнали такива подробности около тази случка, че той бил принуден да направи извода, че Хитлер е

“садомазохистичен тип мъж с хомосексуални наклонности”

Като част от тази компания били Рудолф Хес и женственият аристократ Балдур фон Ширах. Очевидно за да прекрати част от слуховете около странната компания, Хитлер принудил личния си фотограф Хайнрих Хофман да се съгласи дъщеря му да се омъжи за Балдур фон Ширах. Хофман дълго отказвал, но накрая нямал избор.

За да провери дали е прав, д-р Седжуик се среща през 1937 г. в Цюрих с прочутия психиатър Карл Юнг. Показва му почерка на Хитлер и иска да му каже какво мисли за този персонаж. "Зад почерка разпознавам типични характеристики на мъж с изразени женски инстинкти."

Паралелно с хомосексуалното обкръжение Хитлер обичал и компанията на проститутки. Според източници на ЦРУ обаче той бил по-скоро "зрител". На свой ред жриците се радвали, че с него били допускани до хотел "Кайзерхоф".

Вероятно контактът му с тези дами го навел на мисълта, че те са като публиката. За това свидетелства и д-р Седжуик, който си спомнил за един разговор с Хитлер от 1923 г. "Знаеш, публиката в цирка е точно като жена", били думите на Фюрера. Идеята му била, че който не разбира жените, няма как да стане ефективен и въздействащ оратор.

Как е контактувал с тълпата и защо си е въобразявал, че е като жена, четете в хартиеното издание. 

Кой е тайнственият “д-р Седжуик”

По всяка вероятност източникът на ЦРУ "д-р Седжуик" е Ернст Франц Седжуик Ханфстангъл. Бизнесмен с германско-американско потекло. В известен смисъл има връзка и с България. Негов кръстник е херцог Ернст II от рода Сакс Кобургготта, от който са и българските монарси.

В началото на кариерата на Хитлер Ернст е в Германия и от американското посолство го изпращат на митингите му. Искали да им докладва за настроенията.

Ернст обаче бил толкова очарован от Хитлер, че за кратко става част от най-близкото му обкръжение. В биографията му дори се посочва, че е бил един от интимните партньори на Хитлер.

Някъде в периода 1936-1937 г. се скарва с Фюрера и заминава за САЩ, за да работи за Франклин Д. Рузвелт.

Според източника на ЦРУ Ернст Рьом (вдясно) бил от гей партньорите на Хитлер. Заради бунта му Хитлер лично го арестува и му нарежда да се самоубие. Рьом отказва и на следващия ден е екзекутиран.
Според източника на ЦРУ Ернст Рьом (вдясно) бил от гей партньорите на Хитлер. Заради бунта му Хитлер лично го арестува и му нарежда да се самоубие. Рьом отказва и на следващия ден е екзекутиран.