Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

l Денис Хоф продаваше девствеността на млади момичета и се подмазваше на Тръмп, за да пробие в политиката

l Сега има всички шансове да бъде избран в долната камара на Конгреса, но едва ли ще може да кове закони от отвъдното

Бизнесът с жива плът вирее най-добре в сенчестите места, където рядко се прокрадва слънчевата светлина. Там любопитните погледи и нахалните въпроси не са добре дошли. Хората, заети с производството на този тип индустрия, печелят милиарди долари всяка година и добре осъзнават, че интересът на тълпата само може да им навреди.

Денис Хоф обаче беше изключение от правилото. Наричаха го Краля на бордеите, след като изгради най-голямата верига от публични домове в САЩ. Бизнесът му процъфтяваше, въпреки че самият той никога не се изхитри да се скрие зад орда от гадно гледащи охранители и затъмнени стъкла на лимузините си.

Напротив, Хоф беше този, който се натискаше да се рекламира бизнесът му и не бягаше от неудобните въпроси. Посрещаше с усмивка и завидно хладнокръвие обвиненията, че е насилвал сексуално някои от кандидатките да влязат в неговите бордеи. Говореше каквото му е на ума, без да се съобразява с публичните норми. Живееше като истински крал, пръскайки огромни суми за лукс и секс.

Имаше наглостта да покаже тайните на бизнеса по телевизията, участвайки в създаването на сериал по HBO.

С това свое поведение Денис Хоф явно се хареса на хората и те дори бяха готови да го пратят в долната камара на Конгреса на САЩ. Седмици преди да спечели и тази битка, Денис Хоф внезапно напусна света на живите. Но го направи така, както живя - с финес и без излишни страдания. Добрият му приятел - легендарният порноактьор Рон Джереми, също не страдаше на сутринта, когато намери Хоф безжизнен в леглото.

"Денис често се шегуваше, че иска да си отиде, докато е между бедрата на красива жена. Точно така и се случи. Със сигурност моят другар би се разсърдил, ако види, че на погребението му има подсмърчащи и хленчещи хора. Мразеше сълзите и превърна целия си живот в едно непрестанно забавление. Беше човек за пример", просълзява се против волята си Рон Джереми, който сега е на 62 г., но не е изгубил интерес към добрия и в същото време достатъчно дълъг секс. Същият сладострастник беше и Краля на бордеите, който искаше да живее като 20-годишен колежанин и точно заради това си отиде навръх 72-рия си рожден ден.

КАТО ЦАР: Мистър Хоф до последния си дъх беше заобиколен от красиви и готови на всичко жени.
КАТО ЦАР: Мистър Хоф до последния си дъх беше заобиколен от красиви и готови на всичко жени.

Денис събра пъстра компания приятели, включваща порноактьор, пенсионирана проститутка, но и бивш щатски шериф. Заведе ги да хапнат и да пийнат, после се преместиха в най-оборотния публичен дом на рожденика. Лидерът на веселата група избра за себе си тепърва прохождаща в бизнеса девойка с огромно желание да угоди на шефа. Двамата прекарват 2 часа в специалната му стая за удоволствия, след което умореното момиче си събира дрехите и оставя боса да си почине. Този път обаче батериите му са изтощени докрай. Сърцето на ненадминатия купонджия се предава след десетилетни атаки с алкохол, кокаин и секс. Кралят на бордеите умира щастлив, а за феновете му остава да си мечтаят, че някога ще имат шанса да изживеят поне една стотна от всичко това, което се е случило на техния кумир.

Денис започва да гради бизнес империята си от абсолютната нула. Отваря бензиностанция, после още една, а спечелените пари инвестира в различни видове бизнес. В средата на 70-те години се мести в Невада, където се отнасят значително по-благосклонно към проституцията от властите в другите американски щати. По вече познатата система Хоф отваря един публичен дом, а изкараните от момичетата пари моментално влага в създаването на нов бордей. Така за малко повече от две десетилетия създава седем подобни заведения за удоволствия, разположени на стратегически места.

Бизнесът процъфтява и парите потичат като планински поток през пролетта. Много скоро Денис Хоф вече е познато име в Америка, а медиите надушват склонността му да се перчи пред камерите. След дълги и изморителни преговори Краля на бордеите се договаря с HBO да бъде направен сериал, който да разкрие част от тайните на порнобизнеса. В "Къщата на удоволствията" се разказва за неговия най-популярен публичен дом - BunnyRanch. Собственикът също дава поредица интервюта, така че сериалът претендира да бъде нареждан в сектор документалистика.

"Ако се застоите достатъчно дълго в някое от моите места за забавления, ще видите почти всички известни хора от шоубизнеса и спорта", категоричен е щастливият собственик. Той осигурява на клиентите си пълна анонимност, предлагайки лимузини със затъмнени стъкла и площадки за кацане на хеликоптер. Повечето от предохранителните мерки са напълно излишни. "Папараците са ми приятели и не закачат моите приятели", разкрива част от тайните на успеха известният в цяла Америка сутеньор.

Обясненията на Хоф по темата в никакъв случай не му носят негативи. Напротив. Популярността му нараства до степен, че да го подтикне към политическа кариера. През 2016 г. се изявява като солов играч в битката за място в управлението на щата Невада.

Гръмкият му неуспех го сваля на земята и му подсказва, че се нуждае от сериозна подкрепа, ако иска да облече удобната дреха на държавната власт. Речено - сторено, и Денис Хоф прегръща идеите на консерваторите, а пред света твърди, че едва ли не чувства Доналд Тръмп като свой втори баща.

"Тръмп бе като Христофор Колумб за мен. Той намери пътя, а аз тръгнах по него", изпъчва се пред микрофоните сутеньорът и слагаческото му поведение не остава незабелязано. Хоф облича фланелката на отбора на републиканците за мача, който ще разпредели местата в долната камара на Конгреса, и допреди внезапната му смърт всички социологически проучвания го сочеха като сигурен фаворит за влизане в политиката. Впрочем той продължава да е такъв, колкото и да се изписа и изговори за кончината му. Бюлетините вече бяха изпратени на избирателите по пощата. И въпреки всички обещания на властите да направят необходимото, за да осведомят гласоподавателите за смъртта на техния любимец, янките като нищо ще гласуват за него.

ТАНДЕМ: Краля на бордеите с краля на порнобизнеса Рон Джереми.
ТАНДЕМ: Краля на бордеите с краля на порнобизнеса Рон Джереми.

Царят на удоволствията се бореше за гласовете в район, в който хората не обичат да се чувстват осведомени и по-скоро биха направили обратното на това, в което ги убеждават "началниците".

Дори и да бъде избран, Хоф ще бъде заместен от следващия в списъците, но това ще е неговият последен триумф в света на живите - нещо като помахване от отвъдното.

Заминаването му за там направи щастливи много момичета, които обвиняваха Денис Хоф, че ги е насилвал сексуално по време на интервютата за работа. В най-добрите му години за него работят около 600 жрици на любовта. Някои от тях подават жалби, но прокурорите демонстрират странна незаинтересованост по случая.

Денис Хоф беше известен и като сутеньора, който рекламира момичета, готови да продадат своята девственост на богаташи. Посредникът по скандалните сделки прибираше 50 процента от платената сума. Мнозина го атакуваха, че участва в подобен мръсен бизнес, а религиозните организации бяха готови да го разпънат на кръст. Той имаше оправдание за действията си.

"Не мисля, че е добра идея едно младо момиче да се напие и да подари девствеността си на някой съмнителен тип в някоя мръсна дупка. Далеч по-подходящо ми се струва това да се случи на някое хубаво място и девойката да получи добри пари, ако наистина е преценила, че е готова да се раздели с девствеността си", безцеремонен беше в своите публични изяви покойният вече сутеньор.

Малко преди да умре, властите все пак започнаха да душат около публичните му домове. С характерната си веселяшка усмивка той обеща да затвори голяма част от бордеите и да се захване "с далеч по-мръсен бизнес, какъвто е политиката". Веднага след смъртта му публичният дом Love Ranch, в който беше открито тялото му, беше запечатан. Разследването обаче не откри никакви доказателства за насилствена смърт. Денис Хоф умря като свободен и щастлив човек.