Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вчера говорих с господин Сидеров, покани са пратени и на него, и на Валери Симеонов. Вчера Сидеров не беше решил какво да прави, но днес той не дойде. Аз никога не бих направил изказване по този начин, че думите ми да се разбират двусмислено. Днес Симеонов обясни, че е искал да каже, че ако имаш грижа към тези деца, не би трябвало да ги изкараш на студ, на пек.  Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви.

В петък правителството ще гласува Закона за хората с уврежданията. Ако някой увеличи бюджета на армията с 60%, ще станем армия номер 1 в Европа. Разбирам жените, но няма какво да се лъжем - от първия ден на тези протести някои партии се опитват да "яхнат" тези протести, коментира още той.

Няма да поискам оставката на Симеонов. Казах му, че не съм съгласен с начина, по който се изказва, защото така създава трусове в обществото. Оставката на Симеонов какво означава - аз да сваля правителството. Или да заменим Валери Симеонов с Марешки? Не съм влязъл в тази коалиция, за да променяме нещата, а за да работим. Изчерпах своите възможности на "синя каска". 5-6 месеца губим време да се изказваме кой как се чувства, каза още Каракачанов.

Няколко пъти говорих с Борисов. Не е добро настроението, аз разбирам тези хора и не им се сърдя, че правят процес. Служебно правителство, БСП на власт - благодаря, аз това съм го гледал. Няма аз да бъда причината за сваляне на правителството. Аз не мога да отговарям за други хора и не съм този, който трябва да обяснява, какво е искал да каже някой, каза още Каракачанов.

Докато ние се водим коалиция "Обединени патриоти", трябва да се срещаме всяка седмица. Когато премиерът се върне, ще разговаряме и най-вероятно утре ще има съвет на голямата коалиция. Крайно време е да спрем да разделяме обществото на враждуващи лагери, допълни още той.