Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Напоследък се включвам все по-рядко по болезнено-актуални теми. Много по-информирани от мен хора, много по-добре изказват това, което има да се каже. А и става все по-уморително и все по-невъзможно да кажеш това, което наистина мислиш без да се превърнеш в тези, срещу които е обърнато недоволството ти -- циничните, безочливи, нагли и овластени невежества.

Конкретно, по повод изказването на ВС за майките на деца с увреждания. Този човек навсякъде по света би бил санкциониран безмилостно и изритан на скамейката на политиката и то първо от собствената си партия и коалиция. Тук още смиламе казаното от него. Недопустимо е това говорене.

Това не е нито първия му път, нито ще е последния. Този човек е не просто политик и управляващ, той е вицепремиер. Т.е. има реална възможност именно той да поеме управлението на страната, ако един ден сегашния премиер, да речем се разболее тежко, или нещо възпрепятства по-нататъшното му царуване.

Цинизмът на Валери Симеонов решително прекрачи човешки граници. Не бива да сме безчувствени към езика. Не сме нито в Диарбекир, нито в Сибир.

От фейсбук