Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ако страдате от хемороиди, трябва да знаете, че не сте никакво изключение. Твърди се, че около 75% от хората в някакъв момент от живота си имат този проблем. У нас все още е прието да се гледа на това заболяване като на нещо твърде интимно и дори срамно. Затова има недостиг на информация, страдащите се притесняват да търсят навременна помощ и често се поддават на напразни тревоги и страх от уж „неизбежна” операция.

Най-често хемороидите се появяват при хора между 45-65 годишна възраст. Не рядко жените получават хемороиди още по време на първата бременност. Страданието спохожда с предимство и всички, които имат „седящи професии“ или водят заседнал начин на живот. Към рисковите фактори, предразполагащи към появата на хемороиди, се нареждат запекът и силните напъни по време на дефекация, диарията, бедната на фибри храна, преяждането, злоупотребата с пикантни храни и алкохол, тежката физическа работа, наследствеността, някои медицински състояния.

Както се вижда, никой от нас не е застрахован от появата на хемороиди. В случай, че вече сте попаднали в групата на страдащите, не се примирявайте с проблема. Ако хемороидалната болест не се пресече навреме, тя продължава да набира сили. Това е прогресивно заболяване и с времето проявите се засилват. Хемороидите могат да предизвикат тежки кръвотечения, анални фисури, тромбози, гнойни образувания в аналния канал, отслабване на способността за задържане на газове и фекални маси. А болката и дискомфорта, които преживяват страдащите е трудна за описване.

Какво предлагаме? Най-подходящият природен продукт на нашия пазар е Ентан, специално създаден за заздравяване на съдовете и подобряване на кръвообращението. В състава му влизат висококачествен, стандартизиран и пречистен екстракти от Гинко билоба и мощния антиоксидант проантоцианидин.

Ентан подобрява кръвоснабдяването, укрепва стените на кръвоносните съдове. Допринася за ускоряване на циркулацията на периферната кръв и лимфата. Ентан е практически безвреден. Не дразни стомаха. При едновременно приложение с противосъсирващи средства (aнтикоагуланти) потенцира техния ефект.

EНТАН

За здрави съдове и добро кръвообращение

Всяка капсула съдържа 80 mg проантоцианидин и 40 mg стандартизиран екстракт на Гинко билоба. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Вече в иновативни растителни капсули VGcaps – 100% чист природен продукт.

Хипоалергични, без глутен, примеси и консерванти!

Без съставки от животински произход!

Подходящи и за вегетарианци!

За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София, 1202, ул. „Цар Симеон” 52, тел. 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.entan.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg