Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Арестуваният Северин Красимиров
Арестуваният Северин Красимиров

Убиецът е заловен, има съвпадения на ДНК, кръв, веществени доказателства, видеозаписи, европейска заповед и арест в Германия. Не е от ГЕРБ, нито е от световния еврейски конгрес, създаден специално, за да тормози българите. Не е и наемник на големите корпорации, които дебнат как да задушат свободното слово в Русе, нито острие на цензурата срещу свободната журналистика. Обикновен криминален тип, надрусан или пиян - на каквото приличаше престъплението от самото начало.

Всичко това няма значение за определени хора, които няма да повярват дори да им пуснат видеозапис от извършването на престъплението. Защото дрането на ризи не е заради свободното слово, а заради нарцистичното самоумиление да се раздадеш за висока морална кауза във Фейсбук и малко на улицата. Суета, самолюбие и глупост. Отвратителна самореклама на гърба на чужда трагедия. И все пак някаква психопатология.

Не очаквам никой от хората, които реваха тук да кажат - сбъркахме. А е толкова просто. По-големият проблем е, че една фалшива новина обиколи света, а разпространителите й се водят за сериозни журналисти с морални претенции. Срамота.

*От фейсбук