Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Привлекателни са до небето, известни са до Луната и са богати до Марс. Как е възможно при това положение да прибягват до насилствени методи, когато им се прииска да получат секс от обекта на своите желания? И вторият не по-маловажен въпрос - дали не станаха жертва на вълчи капани, поставени им от жадни за бърза слава и лесно богатство момчета и момичета.

Кевин Спейси може да даде най-добрия отговор и на двата въпроса. Актьорът беше подложен на невиждана медийна и обществена атака, след като красиви мъже един след друг разказаха, че са били насилвани сексуално от носителя на две награди "Оскар".

Сега кариерата му е стъпкана в калта,

животът му е истински ад

Самият Спейси така и не намери сили публично да заяви категорично виновен ли е за това, в което го обвиняват, или е паднал жертва на меркантилни момчета, които са контактували с него по един или друг начин.

Натискът е толкова голям, че дори носител на два оскара не можа да устои на вълната и предпочете да се скрие, вместо да се изправи срещу проблемите.

По-интересното сега е дали суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо няма да тръгне по трънливия път на Кевин Спейси. Португалецът също потъна до кръста в плаващи пясъци и ще му трябват много късмет и подкрепа, за да не го погълнат целия.

Преди дни изкусителна красавица се сети, че е била изнасилена от Роналдо през 2009 г., и реши да го сподели с останалия свят. Признанията на сегашната учителка и някогашна танцьорка Катрин Майорга съвсем очаквано предизвикаха невиждана медийна сензация. Самият Роналдо за разлика от Спейси организира сериозен защитен пояс около реномето си, но

укрепленията може да рухнат всеки момент,

ако яростната атака продължи.

Защото зеленооката Катрин е решила на всяка цена да разруши лъскавия живот на Роналдо. Американката дори напуснала досегашната си работа като начална учителка, за да има достатъчно време и енергия във войната срещу адвокатската империя на Кристиано.

Скандалът набира инерция с всеки изминал ден, но един от най-важните въпроси остава без отговор - защо чак сега, мис Майорга? Красавицата е имала 9 години, за да предяви своите обвинения срещу футболния гений. Вероятно

става дума

за пари,

което едва ли е изненада за феновете на подобни сензации в света на шоубизнеса и спорта.

Самата Катрин е получила 375 хил. евро преди 9 години, за да скрие ужасната тайна, че е била насилена от Роналдо в хотелската му стая. Времето минава, парите хвърчат и ето че сега предполагаемата жертва отново си развързва устата. Може би за да получи още няколкостотин хиляди евро, въпреки че самата тя се кълне в добрите си намерения. Решила да говори, за да подкрепи всички жени, които са жертва на сексуално насилие. Майорга твърди, че си спомня ясно всеки детайл от срещата си с Роналдо в Лас Вегас, която променя живота й.

Двамата се засичат в модерен нощен клуб, където Роналдо празнува рекордния си трансфер от "Манчестър Юнайтед" в "Реал" (Мадрид). Лято е, ваканция е и португалецът е завел братовчед си и още един приятел в Града на греха, за да ги почерпи по случай футболната сделка на стойност 94 млн. евро. В разгара на веселбата красивата Катрин попада в полезрението на Кристиано. Двамата си шепнат на уше, а заигравката им е уловена от папараци.

Фотографите обаче нямат достъп до апартамента на Роналдо в луксозния "Палмс Палас", където се разиграват събитията, за които сега говори целият свят. Според версията на Майорга

Роналдо й предложил да се мушнат в джакузито

и дори й дал свои гащета и фланелка, за да не си съсипе роклята. Докато се преобличала, той й се нахвърлил и я изнасилил.

Кристиано отрича категорично, заявявайки чрез своите адвокати, че това е фалшива новина и той е правил секс с бившия модел по взаимно съгласие. Къде е истината?

Дамата в този конфликт отсича, че ще докаже своята версия с медицински документи, в които пише какви точно наранявания е получила по време на насилствения полов акт. Мъжът от другата страна на барикадата се кълне, че такива документи няма и всичко е изфабрикувано, за да бъде атакувано доброто му име във и извън футбола. Феновете основателно се питат защо навремето Роналдо е платил тези 375 хил. евро, но и за този му акт има сравнително достоверно обяснение. По онова време Кристиано е предпочел да си плати, вместо да се съди с моделката във възможно най-неподходящия момент около трансфера си в "Реал" (Мадрид).

Дали сега няма да се повтори същият сценарий, но сумата да бъде доста по-голяма? В момента носителят на пет златни топки дава мило и драго да се утвърди като новия любимец на феновете на "Ювентус" и въобще на цяла Италия. Успехите му на терена вървят ръка за ръка с хармония в личния му живот. Кристиано е щастливо обвързан с изящната Джорджина, която го защити от нападките. И в този най-щастлив и спокоен момент се появи

шумната Катрин, която е на път да му съсипе живота По-сензационно настроените медии твърдят, че Кристиано може да влезе в затвора за много години, ако бъдат доказани твърденията на американката. Адвокатите му пък са убедени, че ще го измъкнат от кашата. Те вече заведоха дело срещу списание "Шпигел", което раздуха историята. Съдебна призовка ще получи и Катрин Майорга. Започва жестока съдебна битка и от изхода й зависи бъдещето на футболната суперзвезда.