Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Името на Майкъл Корс в последните дни не е свързано само с придобиването на "Версаче". България също се оказва свързана с известния дизайнер, който взе под крилото си като свой модел внучката на цар Симеон - Мафалда.

Момичето още от най-ранна детска възраст води мечтания живот на истинска принцеса. Тя постоянно е обградена от известни личности и най-вече дизайнери.

Често участва на дефилета, присъства на седмицата на модата и разбира се, пее за онези, които оценяват най-големия й талант и най-голямата й страст - музиката.

Тя е едва на 24, но вече е поставила основите на стабилна кариера. Представя се само с първото си име, а неин продуцент е откривателят на Ейми Уайнхаус.

Сърцето на Мафалда се запалва по музиката още докато е съвсем малка, а съдбоносната клечка кибрит е айподът, който краде от майка си. Тя прекарвала часове, слушайки най-различни и цветни стилове. Принцесата пише първата си песен на 14 години, но осъзнава, че наистина трябва да преследва музикална кариера три години по-късно, когато за пръв път пее пред публика в британски пъб.

"Осъзнах, че музиката ще бъде важна част от живота ми", разказва Мафалда пред сп. Paper. Веднага след това се отправя към Бъркли, където е приета още след първия опит. Там тя изгражда своят "богат музикален вкус, чувствен глас и умения в писането на песни".

Талантът й толкова впечатлява хората около нея, че преди няколко години е избрана да пее на частно парти в клуб "Айлънд", което се оказва изненада за великия дизайнер "Валентино". Той е впечатлен от изпълнението на принцесата, ала връзката между тях не е само любовта им към хубавите мелодии, но и възхищението им към майката на Мафалда - Росарио. Тя дълги години е муза на италианския дизайнер, а благодарение на нея младото момиче започва стаж при Валентино.

През последните години красавицата издава няколко сингли, а съвсем скоро се очаква да излезе и първият й албум. Царската внучка вече е имала среща с модната индустрия - миналата година нейна песен озвучи клип за представянето на новата колекция на марката "Спрингфийлд", а самата тя се явява за кратко във филмчето именно в ролята си на певица.

Пее и на частното парти на "Масимо Дути" в Мадрид. Повече от две години принцесата се радва и на истинска любов в личния си живот. Въпреки натоварения си график и амбициите да оглави класацията на "Билборд", Мафалда намира време и за своя партньор Марк Авуслиман, студент по медицина в престижния "Харвард".

Двамата се запознават в Бостън, докато са студенти.