Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Да ни втълпяват идеи чрез Predictive Programming, не е единственият начин, по който действат правителствата, за да контролират съзнанието ни.

Те използват и много други техники.

Политиците най-често използват убеждаването. То не е техника за промиване на мозъци, но доста често

хората са манипулирани

и така и не разбират какво се е променило в мнението им, докато са слушали даден човек да говори.

Лявата половина на мозъка ви е аналитична и рационална, а дясната е творческа, свързана с въображението. Целта на политици и адвокати е да разсейват лявото полукълбо, за да може не толкова аналитичното дясно да поеме информацията и да не я обработи като хората.

Друг начин е

подсъзнателното програмиране

Това са скрити предложения, възприемани само от вашето подсъзнание.

Те може да бъдат скрити аудиофайлове в музиката, която слушате, или кадри, наподобяващи прочутия 25-и кадър, които да вграждат идеи в съзнанието ви. Изображенията примигват на екрана толкова бързо, че съзнанието ви дори не успява да ги види.

Вибрато е трептящият ефект, който може да се открие в която и да е музика, а дори секунда от него причинява на хората промяна в състоянието на съзнанието.

В един период от английската история певците, чиито гласове съдържали ясно изразено вибрато, не бивало да изпълняват публично песните си, защото слушателите можело да прибягнат към промени в държаваното устройство

или съзнанието им да възпроизведе често сексуални картини.

Изобретено е дори устройство, което при контакт с кожата ви може да промени мислите в главата ви. Неговият създател е доктор Патрик Фланаган, който няма лоши помисли, докато създава машината, но когато тя е напълно готова, Агенцията за национална сигурност на САЩ я конфискува и започва да я използва за собствени цели. Доста дълго докторът се бори за легалното право да си върне изобретението, но така и не успява.