Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив
Снимка: Архив

Жребия в Монако отреди доста интересни сблъсъци в тазгодишното издание на “турнира на богатите”. Първите срещи от груповата фаза на надпреварата започват на 18 и 19 септември (вторник и сряда), но ще бъдат с променен начален час. Финалът, за който мечтаят всеки един от 32-та отбора ще се изиграе на стадион "Метрополитано" в Мадрид на 01.06.2019 г.

Реал Мадрид отново се уреди с лесна група, след като попадна рамо до рамо с отборите на ЦСКА Москва, Виктория Пилзен и Рома. Победителят в последните три издания на турнира, който буквално пренаписа историята на състезанието, се очаква да спечели групата си без никакви трудности, но не такива са прогнозите на футболните анализатори за четвърти пореден триумф с купата.

Сайтовете за прогнози и големите онлайн букмейкъри този път имат нов фаворит за шампион. Това е отбора на Манчестър Сити, топ залози за което се приемат на коефициент от едва 5,50! Следващия в списъка на анализаторите отново не е Реал Мадрид, а техния вечен съперник Барселона, чийто шансове се оценяват предварително с 7,50 коефициент. Следват отборите на Ювентус и ПСЖ, а “белия балет” остават едва на 5-то място, обстоятелство което може и да променят.

Ето как изглеждат групите и какви мачове ще можем да наблюдаваме съвсем скоро:

• Група А: Атлетико Мадрид, Борусия Дортмунд, Монако, Брюж

• Група В: Барселона, Тотнъм, ПСВ Айндховен, Интер

• Група С: ПСЖ, Наполи, Ливърпул, Цървена звезда

• Група D: Локомотив Москва, Порто, Шалке, Галатасарай

• Група Е: Байерн Мюнхен, Бенфика, Аякс, АЕК

• Група F: Манчестър Сити, Шахтьор Донецк, Лион, Хофенхайм

• Група G: Реал Мадрид, Рома, ЦСКА Москва, Виктория Пилзен

• Група H: Ювентус, Манчестър Юнайтед, Валенсия, Йънг Бойс

От горното можем да изведем точно една тежка група. “Групата на смъртта” този път е Група С с участници ПСЖ, Наполи, Ливърпул и Цървена Звезда. Друга група, която също привлича вниманието е Група В, в която петкратният първенец на Стария континент ще се бори срещу отборите на Тотнъм, Интер и ПСВ. Футболни прогнози за всички интригуващи сблъсъци от най-комерсиалният футболен турнир в Света ще намерите в сайта на 7dniprognozi.com.

Топ реализатора в историята на Шампионска лига отново ще участва в най-силната клубна надпревара, само че този път от страната на Ювентус. Юве са големия фаворит в Група Н, където са отборите на Манчестър Юнайтед, Валенсия и Йънг Бойс.

Не пропускайте нито една среща от най-популярният турнир на УЕФА, разберете как да гледате футбол онлайн, на живо, директно от тук.