Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Славея, дъщерята на Илиана Раева, възмути със статус за майките на деца с увреждания: От тях ми се повръща!

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков възмути социалната мрежа, след като написа дълъг пост във фейсбук, с който напада майките на деца с увреждания.

Под нейната публикация заваляха критики и гневни коментари, след което постът бе изтрит. Една от разгневените майки обаче е документирала написаното със скрийншот и го е споделила в своя фейсбук.

Ето какво написа Славея Сиракова във фейбук:

Слави Трифонов за пореден път утвърди своята гениалност, талант и голямо сърце!

Голям си, защото приемам лично човешките съдби, с които някои хора не намират начин да се справят. Голям си, защото тази твоя човещина помага на слабите и не се превръща в едно бреме..!

"Системата ги убива"

- Системата няма как да убие нещо, или някой поради простата причина, че всеки един от нас също изгражда своя собствена система. Работата ми е свързана с хора, с техните нужди, но и с тяхното безхаберие и безотговорност! Историята познава десетки случаи на родители създали потомство и на такива, които са го изоставили. Съвременната медицина дава възможност да видиш какво ти предстои, за да вземеш най-доброто решение преди всичко за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, очевидно си решила и да бъдеш майка!

Когато "системата те убива" търсиш начин не само да оцелееш, но и да живееш пълноценно заради същото това дете, което си родила. Идва момент обаче, в който се сблъскваш със собствените си недостатъци, посредственост и егоизъм. В този момент естествено посредствената ти природа е готова да обвини всеки и да си проправи път.

- Истината е, че от такива "майки" ми се повръща! Или изоставяте децата си (виждам го всеки път, когато ходя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), но сега го видях заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всички добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни, но всеки път проявява човечност, заради моментите ви на безчовечност!!!

Четете още:

Затворници сме в живота на децата си, искам поне майките след мен да имат право да излизат

Майката, която разплака Борисов: В Холандия поемат изцяло грижата за дъщеря ми, а тук системата ни убива

Жената, която поиска евтаназия за себе си и сина си: Не знам дали детето ми ще доживее промените

Инвалиди на ръба между живота и смъртта: Майка се самоубива след като умира детето й

Коментара ()

Вашият коментар