Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Момичетата са голямата изненада на рождения ден на Чичарито.

Мексиканците винаги са се радвали на корав национален отбор, способен да обърка сметките на големите на световното първенство по футбол. Тези дни "ацтеките" демонстрираха и друг тип твърдост, вкарвайки в топлия басейн 30 проститутки наведнъж. Скандалът с жриците на любовта, които са обгрижвали националите преди заминаването им за Русия, разтресе северноамериканската държава.

Всичко започва с рождения ден на Хавиер Ернандес-Чичарито. Бившият играч на "Манчестър Юнайтед" и "Реал" (Мадрид) навърши 30 години на 1 юни - Денят на детето. По повод кръглата годишнина

Чичарито кани всички момчета от националния да се повеселят в луксозен ресторант и след това в още по-лъскав бар към хотела, където е настанен тимът.

Момчетата са получили последен шанс да се отпуснат преди шефовете им да наложат зверски вечерен час. Всички са на купона и всеки дава най-доброто от себе си. С напредването на вечерта се оказва, че любезният домакин е подготвил голяма изненада, която идва след разрязването на тортата. 30 много красиви момичета сякаш се появяват от нищото и се смесват с богатите и добре тренирани футболисти. Може и някое от момчетата да се е притеснило и да се е прибрало по-рано в стаята си, но поне засега мексиканските медии не са успели да открият такъв герой. Футболните звезди много бързо скъсяват дистанцията с красавиците и скоро всички са голички в топлия басейн. Намира се злосторник да снима голото влакче във водата и скандалът е налице.

Целият мексикански народ е потресен от новината, че вместо да се подготвят психически и физически за мондиала, техните любимци губят ценни сили в разюзданата хотелска оргия. Журналистите тръгват по следата като гладни хрътки и бързо сглобяват цялостната картинка. Гостенките на лудото парти са елитни проститутки, които са взели луди пари, за да стоят до сутринта и да удовлетворяват всяка прищявка на мексиканските национали.

Единствената мистерия е кой точно е поръчал и платил елитните компаньонки. Всички подозрения съвсем естествено са насочени към щастливия юбиляр, но той се кълне, че не е нарушавал футболния канон. Чичарито твърди, че партито му е било стилно и кротко - такова, каквото подобава на мъже, на които им предстои най-важното изпитание от 4 години насам.

"Не е имало никакви проститутки. Това са пълни измислици. Присъстваха всички момчета без вратаря Хосе Корона. Някои от съотборниците ми бяха с приятелките си. Целият този скандал вреди на психиката ни и демонстрира неуважение към моя празник", опита се да замаже скандала Чичарито. Много малко хора повярваха, но критиците временно заровиха томахавката в името на спокойствието на отбора.

При провал на "ацтеките" ще стане страшно. Което не е чак толкова невероятно на фона на тежката група на Мексико, която ще се бори за едно от първите две места в компанията на Германия, Швеция и Южна Корея.