Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ето го тираджията, убил бременната красавица Северина и мъжа й Ивайло. Украинецът не помни нищо от фаталната катастрофа СНИМКА: Евгени Цветков

Украинецът Станислав Пислар, който на 28 май причини смъртта на двама млади на магистрала "Тракия", бе докаран току-що в пловдивския окръжен съд.

Прокуратурата иска за него най-тежката мярка задържане под стража. Според обвинението чуждият тираджия, който е на 28 години, е нарушил правилата за движение, преминал е през мантинелата и се е оказал в насрещното. Там е помел аудито, в което са пътували 33-годишната Северина Коралска от Карнобат, бременна в седмия месец, и нейният мъж Ивайло Минчев, на 35 г. Двойката е пътувала за столицата, където красавицата е трябвало да отиде на преглед. Мъжът и жената са издъхнали на място. Тираджията се отърва с лека гръдно-коремна травма. След като бе изписан от болница, бе арестуван за 72 часа.

На влизане в съдебната зала тираджията каза пред журналисти, че не помни какво е станало. Съдът даде половин час време на адвокатката му Даниела Витанова да се запознае материалите.

Очаквайте подробности!

 

Още четете: 

Тираджията, убил бременната и мъжа й, през сълзи: Ако можех, щях да си дам живота

Коментара ()

Вашият коментар