Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това очаква феновете на световното първенство в първия руски публичен дом с роботи.
Това очаква феновете на световното първенство в първия руски публичен дом с роботи.

В Москва отвори врати първият публичен дом, където можеш да се отдадеш на ласките на сексробот. Хотел “Кукли” се намира сред небостъргачите в бизнесквартала на руската столица, разказва вестник “Сън”.

Роботите са пет, като техните имена са Лолита, Саша, Наташа, Алис и Исилел, и вече приемат първите си клиенти.

Стаите в легалния публичен дом струват между 17,75 и 29,50 английски лири на час. Едната от тях се нарича “Фантазия”, а другата е оборудвана като килия в затвор за любителите на садомазо изпълненията.

Общият разход с наемането на някое от момичетата достига до 60 лири на час.

“Ние наистина очакваме да дойдат много хора по време на световното първенство. Искаме да удовлетворим колкото се може повече чуждестранни гости, включително и от Англия”, твърди говорителят на хотела.

Сексроботите са описани като топли, с механични движения и изкуствен интелект.

Собственикът на хотела Дмитрий Александров твърди, че 36% от руснаците са недоволни от сексуалния си живот.

“Създадохме един уникален център за разпускане, който ще помогне да разнообразите своето изживяване. И най-вече решава един от най-старите проблеми в Русия - експлоатацията на жени”, казва Александров.

След всеки клиент сексботът се почиства със специални техники в съответствие с международните стандарти, твърдят създателите на кукли. Това гарантира липсата на инфекции. Лолита била независима, самодостатъчна и готова за всичко. Саша контролира всичко. Наташа била срамежлива и изпълнявала всяко желание. Алис обичала промените и експериментите, а Исилел е беззащитно цвете.