Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Емилия за доведения си син Феди Бушар: Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад от този греховен свят! Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб

"Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство,от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина."

Това написа в официалната си фейсбук страницата певицата Емилия.

Вчера синът на годеника на Емилия - Феди Башур почина след тежка катастрофа на магистрала "Тракия" на 24 май т.г. В джипа освен Феди бяха и Емилия, и баща му Жорж Башур. Двамата са в столичната болница "Св. Анна" и се възстановяват след инцидента.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston University и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос", пише Емилия в първия си публичен коментар за случилото се.

И обяснява, че тримата пътували нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км/ч по магистралата и "неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа.

Постът на Емилия във фейсбук продължава така: "В Библията пише: ”Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват,че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го... и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си,но не без теб".

Накрая завършва: "Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!"

Още четете: 

Почина синът на годеника на Емилия - 19-годишният Феди Башур, шофирал при катастрофата

Инфаркт или инсулт причинил смъртта на шофьора на градския рейс в Пловдив

Коментара ()

Вашият коментар