Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

110 есемеса за смърт прати военен на тъщата, съдят го Срещу 39-годишния рейнджър е заведено дело във военния съд.

"Ще си платиш за всичко!", "Ако те видя, ще те удуша с два пръста!".

Това са част от есемесите, с които военен от Пловдив е заплашил тъщата си. За час и половин той и пратил 110 зловещи съобщения. Срещу него е повдигнато обвинение за закана за убийство, съобщиха от военния съд в града, където ще се гледа делото.

39-годишният рейнджър Нено Денев се настроил срещу майката на жена си, тъй като я смятал за виновна за раздялата им. Двойката живяла заедно до 2017 г. Съпрузите имат син на 5 г. През март м.г. униформеният се изнесъл от жилището, което било собственост на родителите на съпругата му Стефка. Месец по-късно тя подала жалба в прокуратурата срещу него заради агресивното му поведение. Заради липса на достатъчно доказателства не било образувано дело. На 23 септември 2017 г. в полунощ Денев започнал да пуска есемеси на тъщата Дора Иванова.

"Боклук дебел", "Ако не си взема детето, ще те направя на луканки!", продължил с есемеси към нея Нено. Закани, клетви и обиди имало и в останалите SMS-и. Зетят дори написал на тъщата, че е болен от рак и му е все едно дали ще умре в затвора или в болницата. Пенсионерката се уплашила до смърт, тъй като от дъщеря си знаела, че е Денев е прибягвал до физическо насилие. Стефка й била споделила, че веднъж опрял нож на гърлото й. Преди раздялата с партньорката си, многократно я заплашвал, че ще я пребие и ще вземе детето. Жената е призована като свидетел на процеса срещу бившия си. Тъщата е подала граждански иск за 5000 лева срещу него. В жалбата си тя посочва, че заради тормоза с есемесите изпаднала в стрес и непрекъснато се страхувала, че зетят ще я убие. Двамата живеели на метри един от друг.

Коментара ()

Вашият коментар