Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Семейството първо приветства японката, а сега е готово да й обяви война.

Мъката почти винаги сплотява. Враждуващи роднински кланове заравят томахавката, братя и сестри забравят безсмислените дрязги само и само да са заедно в мъката по изгубения любим човек. Нещо подобно се случи в началото и със семейството на Наим Сюлейманоглу.

Дъщерите му в Турция приветстваха своята полусестра, когато за първи път тя стъпи на турска територия.

Не се мина много и шансът за едно прекрасно женско приятелство беше безвъзвратно пропилян. Причината за развалянето на отношенията е желанието на Наоми Секай да бъде извадено тялото на баща й от гроба, за да се докаже с ДНК тестове, че е негова дъщеря и има право да получи част от наследството му.

Трите официално признати дъщери на Сюлейманоглу категорично се обявиха против ексхумацията на своя баща и с помощта на адвокати се опитаха да осуетят тежката процедура. Съдът обаче отсъди в полза на японката, което още повече нагнети напрежението сред момичетата, които са една плът и кръв с шампиона, който си отиде от този свят на 50-годишна възраст.

"Защо те нямаше 27 години? Защо се появи чак след неговата смърт? Какво ще спечелиш, ако поругаеш тялото на баща ни", попитаха ядосаните жени своята сестра от Япония.

Доста по-умерена е позицията на майката на Наим Сюлейманоглу - Хатидже. 80-годишната жена направи всичко по силите си, за да се запознае с внучката си и до този момент не е казала лоша дума срещу нея въпреки решението на съда гробът на сина й да бъде отворен в началото на юли.