Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Крахът на ТВ7 е на път да убие готовия наполовина сериал "Връзки" ПРЕД КАМЕРАТА: Кадър от сериала “Връзки” с Яна Маринова и Михаил Билалов.

Тоталният срив на Тв 7 постави в крайно деликатна ситуация продуценти, режисьори, артисти и въобще огромните екипи, които бяха готови да произвеждат нови сериали за телевизията.
Най-лошо си изпатиха създателите на сериала "Връзки", които заснеха 6 епизода точно преди финансовия крах на Тв 7.
И докато многообещаващата поредица с участието на Михаил Билалов е замразена, се очаква през есента БНТ да привлече зрителите с екранизация на военните разкази на Йовков. Историческата поредица "На границата" вече е напълно готова и
ще съвпадне със 100-годишнината от Първата световна война
Държавната телевизия ще приласкае и по-младата аудитория с тийнейджърския сериал "Ескейп" на братя Чучкови, който връща на екран всенародния любимец Косъма. Този път Александър Сано ще се представи в съвсем различно амплоа. Няма никакъв шанс симпатичният гангстер да се възроди и в петия сезон на "Под прикритие", който тв продуцентите обещават, че ще започнат да снимат през есента.
В Би Ти Ви също няма да останат безучастни и пращат Христо Гърбов сред облаците още в първия епизод от осмия сезон на "Столичани в повече". Тихомълком се работи и по пазен в строга тайна комедиен проект на Димитър Митовски за Би Ти Ви.
Изненадващо от "Нова" засега пасуват в надпреварата с производството на български сериали. Появиха се слухове, че босовете на частната телевизия може да си напазаруват продукцията, която едва ли ще види бял свят по Тв 7. Създателите на "Връзки" категорично отричат възможността да се преместят в друга телевизия и продължават да изчакват развитие на ситуацията в закъсалата телевизия.
"Преди да бъде прекратена работата по сериала "Връзки", са заснети общо шест епизода под режисурата на Виктор Божинов и Васил Стефанов. В момента готовите епизоди се монтират и се довършва работата по тях, но
нови снимки
не се осъществяват
От продуцентската къща "Емо Вижън" са категорични, че не се водят преговори с други телевизии, а засега се изчаква развитие на случая с Тв 7 и дали ще има нов тв сезон. Чак тогава ще се предприемат някакви конкретни действия. Ако се изясни положението, екипът е готов да продължи работата по първия сезон на "Връзки", за който са планувани 12 епизода", съобщи пред "168 часа" пиарът Мартин Райков.
Комедийната драма трябваше да стартира от септември, а по сценарий актьорите Михаил Билалов и Лилия Маравиля да се представят на зрителите като съпружеска двойка. Засега остават големи опасенията Билалов да не се появи скоро на екран, след като беше разстрелян от полицай Попов (Владо Пенев) в "Под прикритие". Полицейският екшън обаче продължава напред с пълна сила.