Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Футболните залози са популярно занимание за феновете на този спорт от много години, а с появата на онлайн залаганията стана още по-лесно да се правят залози и да се печелят големи суми. Въпреки това, при наличието на толкова много различни видове залози, може да е объркващо и играчите да не знаят откъде да се започне. В тази статия ще разгледаме по-подробно различните видове футболни залози, за да ви помогнем да разберете какво представляват и как работят.

Залози за краен резултат

Залагането на краен резултат, познато още като "директен" залог, е най-простият и ясен вид футболен залог. Тук просто залагате на отбора, който според вас ще спечели мача. Коефициентите за този вид залог обикновено се основават на цялостната сила на всеки отбор, както и на скорошната форма и преките резултати. Според мнозината inbet мнения, това е най-популярният пазар за залагане.

Залози за първо полувреме/краен изход

Залагането на първо полувреме/краен изход включва залагане на резултата от полувремето и резултата от целия мач. Например, можете да заложите на това, че отбор А ще спечели на полувремето, а отбор В ще спечели мача. Този вид залог може да предложи по-високи коефициенти и по-голяма печалба, но също така е по-труден за прогнозиране.

Залози "над/под

Залозите "Над/Под" са вид футболни залози, които се фокусират върху броя на головете, които ще бъдат отбелязани в даден мач. Букмейкърът определя линия на головете, а Вие залагате на това дали според Вас общият брой на отбелязаните голове ще бъде над или под тази линия. Този вид залог може да бъде добър избор, ако добре познавате атакуващите и защитните способности на двата отбора.

Двата отбора да отбележат

Залозите "Двата отбора отбелязват гол" са вид футболни залози, които се фокусират върху това дали и двата отбора ще отбележат гол в мача или не. Просто залагате на това дали според вас и двата отбора ще отбележат или не, независимо от крайния резултат. Този вид залог може да бъде добър избор при залози в онлайн букмейкъри ако смятате, че и двата отбора ще успеят да отбележат гол, но не сте сигурни кой отбор ще спечели.

Азиатски хендикап

Залозите с азиатски хендикап са вид футболни залози, които произлизат от Азия и сега са популярни по целия свят. При този вид залог единият отбор получава виртуален хендикап, а Вие залагате на това кой отбор ще спечели след прилагането на хендикапа. Този вид залог има за цел да изравни шансовете на двата отбора и да направи залагането по-вълнуващо.

В заключение, това са само няколко от многото различни видове футболни залози. Без значение кой вид залог ще изберете, важно е да направите проучване и да разберете коефициентите, както и силните и слабите страни на всеки отбор.