Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Олеся Илащук
Олеся Илащук

Новата посланичка на Украйна в България Олеся Илащук направи вуду кукла на руския президент Владимир Путин. Това съобщи самата тя в профила си в Telegram. Олеся Илащук сподели снимка на вуду кукла със забити карфици в главата, правейки му по този начин черна магия.

Според нея с тази публикация ”на приятелите ми ще стане малко смешно, а враговете на Украйна – ще се уплашат много.

Казват ми, че правя някаква черна магия. Естествено, това са измислици. Но за разтоварване на психиката, тази вечер направих вуду кукла. Съжалявам, трябва да замаскирам снимката на главата на куклата. Има снимка на нашия общ враг, който започна война срещу Украйна. Всички много добре знаете кой е там! Сега отивам до куклата и вкарвам игла в нея. И става по-лесно на душата, за да не спирате дори за секунда и да вършите работата си възможно най-ефективно. Нека на приятелите ми стане малко смешно, а враговете на Украйна – ще се уплашат много“, пише Илащук в коментар към снимката.

Илащук бе посочена като новия посланик на Украйна в България в края на миналата година от президента Володимир Зеленски. Красивата украинка обаче все още не е пристигнала в София, за да поеме управлението на посолството. Назначението й предизвика скандал в Украйна, тъй като според дипломати тя нямала нужното образование. Илащук е сексоложка по образование, работила е и в бизнеса с диаманти като е управлявала бизнеса на един от големите търговци на скъпоценни камъни в Украйна.