Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов

Димитър Бербатов стрелял с газов пистолет в колата си и за малко не се задушил.

Това разкри самият бивш футболист в подкаст "При Тото".

Инцидентът с кандидата за президент на БФС  станал във времето, когато носи екипа на "Байер" (Леверкузен).

Бившият футболист разкри още как си купил и пушка. И с двете оръжия Бербатов стрелял в собствената си кола и на улицата.

„Имаше моменти, когато след тренировка няма какво да се прави и аз обикалях с колата улиците, така един път случайно попаднах на магазин за оръжие. Влязох вътре и казах: "Дайте ми този пистолет и тази пушка". Една вечер взех пистолета, качих се в колата и отидох до един паркинг и започнах да стрелям. Това ме накара да се почувствам като истински мъж“, споделя Бербо.

Веднъж, докато шофирал, с едната ръка държал волана, а с другата пистолета.

"Попаднах на бабуна на пътя, а пръстът ми беше на спусъка и в този момент гръмнах. Този газ така се разнесе навсякъде, влезе в очите, започна да мирише, да ми люти, да ми сълзят очите, не помня как се прибрах до нас“, обясни още футболистът.

 Ден по-късно решил да опита възможностите си с пушката. Бербатов поставил бутилка на улицата и стрелял по нея от балкона си. Всичко било наред, докато брат му не отишъл на гости.

Футболистът бил на тренировка, а в през това време брат му започнал да гърми - наредил бутилките и започнал. И така, без да иска, гръмнал прозореца на съседите, при това пред погледа на минувачи.

Те повикали полиция, а малко по-късно ченгетата конфискували оръжието на футболиста. Всичко обаче завършило без последствия.