Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Албена Симеонова СНИМКА: Фейсбук/Личен профил
Албена Симеонова СНИМКА: Фейсбук/Личен профил

Нищо общо няма Албена Симеонова с това, каза по БТВ депутатката от ДБ Албена Симеонова по повод издирвания от Интерпол за тероризъм британец Дейвид Бодил, който бе арестуван в плевенското село Любеново.

В едно село като нашето всички се познават. Не го познавам, виждала съм го. Дядо му и баба му имат къща в Любеново. Това момче е пристигнало в края на миналата година, но аз така и не съм разбрала. Единственият ми допир с него е молба, понеже съм може би единствената в общината, която говори английски, да му преведа да организира плащането на тока и водата си. Превеждам на всички чужденци от съседните села, каза Симеонова.

От кметството се обадиха и казаха - момчето иска да си плати тока и водата. Почти нищо не сме говорили, този половин час, за който съм го виждала, му обясних как се плаща тока и водата и колко време отнема да го присъединят обратно. Попитах го как се е прибрал от София и той каза - взех си такси. От аерогарата до Любеново - около 220 километра, каза че е платил около 400 лв. Това казах и на службите, съдействала съм, дадох показания в ДАНС, подчерта Симеонова. 

Той нямаше телефон. Каза, че иска да си купи карта. Аз го посъветвах - иди да се регистрираш, за да си съвсем легално в България и тогава няма да имаш проблем да си купиш карта, каза още Симеонова.

Тя заподозря политическа атака: "Не се харесва моят закон за индустриалния коноп".