Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Диана Димитрова пусна своя снимка с насинено лице в профила си във фейсбук.
Диана Димитрова пусна своя снимка с насинено лице в профила си във фейсбук.

Актрисата Диана Димитрова, която преди седмица сподели във Фейсбук профила си, че е била жертва на насилие от свой колега на снимачната площадка написа, че не желае нито стотинка от въпросния човек. Тя каза, че иска единствено морално възмездие от човека, който се е опитал да я убие. 

"Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?!", пише Диана в публикация в социалната мрежа. 

Актрисата разказва, че бившият й приятел е искал да се оженят и да имат деца, а тя е искала да развива кариерата си и да рисува. Според нея да създадеш дете е най-голямата отговорност. 

"Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие", пише тя. 

Припомняме, че актрисата отказа да обяви публично името на насилника си и каза, че прокуратурата се е самосезирала и по случая тече разследване.