Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН
ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН

"Сговорни монаси и в петък блажат" може би не е най-добрият политически лозунг, но двугодишната политическа криза изисква нетрадиционен подход. Уточнявам, че предложението не е направено, но би могло във всеки един момент.

И - не, не го предлагам като заплаха спрямо някого, защото самият аз съм представител на бутикова политическа партия. Смятам го за временно решение за преодоляване на политическата безизходица. Наистина смятам, че неспособността на политическите партии да прозрят ясното послание на избирателите - "няма как да управлявавате сами" - налага да бъдат принудително стимулирани да мислят в тази посока..."

Това заяви Любен Дилов-син от ГЕРБ-СДС от парламентарната трибуна. Той добави, че не е го е предложил, но до седмица щеше да има кабинет, ако е внесъл тази по думите му козметична поправка и бариерата от 4 да стане 8 процента. "Светът щеше да е по-красив. На другия ден щяхме да сме решили 2-годишна политическа криза. На колко от хората в тази зала щеше да им се ходи на избори при 8% бариера?", каза депутатът.