Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

СПОКОЙСТВИЕ

Работа: От първия ден на седмицата спокойствието на вашето работно място и хармонията в отношенията ви се отразяват добре.  Избягвайте ненужните спорове и не рискувайте, като защитавате ваш колега, който се е забъркал в конфликт, за да не се окажете без вина виновни, заради стремежа ви да му помогнете. Ще си спечелите неприятели, а и не сте убедени, че го обвиняват без причина. Замете се със задачите си. През почивните дни осъществете без бавене плановете си, дори и ако изведнъж ви се прииска да ги отложите, което ще е във ваша вреда. От понеделник се налага да се справите с проблеми на работното си място. Прекалено сте чувствителни особено към отправената ви критика. Емоцията ви пречи да се изявите така, както можете. Надмогнете притесненията си.

Здраве: Здравето ви е отлично. Възрастните, жените и да проведат профилактика, особено при хронични проблеми и преболедуван вирус.

Любов: Очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични и търпеливи.

ТЕЛЕЦ

РЕШИТЕЛНОСТ

Работа: В началото на седмицата не допускайте намеса на некомпетентни хора, ако искате да се справите бързо и безпроблемно със задачите си, което е от значение за авторитета ви. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Не бива да сте прекалено отзивчиви към чуждите проблеми, защото на вас често никой не ви подава ръка. През почивните дни имате възможност и позволение да подобрите материалното си състояние, без да разчитате на помощ. От понеделник сте дейни и периодът е изпълнен с работа и липса на време за вас самите. Използвайте свободните часове, за да се възстановите от умората. Очаквайте невероятни срещи и запознанства, а също и незабравима среща с интелектуалци, които от години ви впечатляват.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, но вината е във вас, защото сте прекалено нервни и податливи на настинки. Засилете имунната си система с витамини и правилно хранене.

Любов: Не се опитвайте да си купувате любов, защото не след дълго ще се почувствате нещастни, ако вие самите неочаквано сте се влюбили истински и ви отблъснат.

БЛИЗНАЦИ

КРИТИКА

Работа: През първите дни на седмицата избягвайте критиката и не показвайте лошото си настроение на работното място. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените разговори, които водят вашите колеги, а вие сте любопитни и постоянно надавате ухо. През почивните дни, вместо да пътувате, за да избягате от проблемите, се изправете смело срещу тях и ги разрешете, за да ви тръгне на чисто следващата седмица. От понеделник пътувайте, дори и за няколко часа след работа, със семейството или с приятели, за да се отпуснете от напрежението и да се заредите със сили, които са ви нужни. Предприемайте промени само ако не противоречат на вашите планове за периода и няма да блокират важните ви задължения.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не натоварвайте дробовете си с цигарен дим и с опиати, защото рискувате да си създадете трудно лечими дихателни проблеми.

Любов: Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани в общуването. В състояние сте да постигнете успех в отношенията с любимите си хора, стига да сте умерени.

РАК

СПОРНА РАБОТА

Работа: От първия ден на седмицата работата ви спори, но не сте застраховани от грешки, които ви депресират въпреки че са поправими. Не харчете пари за ненужни покупки, защото ще са ви необходими в близките дни. Имате възможност да разрешите деловите си  проблеми. От вас зависи както да сте коректни с колегите си, така да сте коректни делови съдружници във ваш бизнес. През почивните дни приходите ви са достатъчни, за да имате за развлечения, за зимна отпуска и да оставите дори малко настрана за всеки случай. От понеделник не пропускайте да планирате разходите за следващия месец. Годината приключва, а вие сте длъжни да влезете с натрупани средства в следващата. Атмосферата на разбирателство на работното място ви окриля. Съхранете добрите отношения, които са от значение за вас.

Здраве: За пореден път сте притеснени и си вредите сами. Внушенията, че имате лични проблеми съсипват крехката ви психика, въпреки че хората ви възприемат като силни.

Любов: Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите си хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте.

ЛЪВ

УВЕРЕНОСТ

Работа: В дните от четвъртък сте уверени в себе си. Изпълнени сте с желание да докажете на всички вашите способности. Предпазвайте се от предложенията за уж печеливши, но всъщност губещи инвестиции. С работата си се справяте отлично, получавате похвали, но все недоволствате. През почивните дни избегнете финансовите загуби, като наблюдавате работата на вашите подчинени и не допускате експерименти от тяхна страна. От понеделник не отлагайте без причина деловите срещи, въпреки че сте между чука и наковалнята. Вашите близки се надяват вечерта да сте си у дома. Ще се почувстват обидени, ако останете до късните часове на вашето работно място, но как да не се съобразите с исканията на вашия началник.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Спете повече и по-малко преживявайте странични проблеми на хора, които ви ги натоварват, за да ги прехвърлят на вас.

Любов: Хармонията в отношенията ви е задължително, ако искате да сте в добра форма. Знаете, че любовта е вашето най-добро лекарство и не съсипвайте отношенията си.

ДЕВА

ТЪРПЕНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата не разчитайте на късмета си. С работа си сте в състояние да постигнете много. Бъдете търпеливи. Очаквайте ежедневни приходи. Не бързайте да инвестирате, дори и да са впечатляващи, защото може да се окажете с празна банкова сметка от нетипичното за вас предоверяване на странични предложения. През почивните дни ще си спестите неприятности, ако успеете да овладеете прекомерната си емоция, която блика неизвестно защо и ви вреди. От понеделник завършете започнатата работа, защото е от значение за материалното ви състояние. След това планирайте следващия месец, за да не се притеснявате в началото му, че нещо важно сте пропуснали. Желанието ви да се противопоставяте и да спорите ви превръща във врагове на кой ли не, а хората странят от вас.

Здраве: Възможни са здравословни проблеми, заради вашата непредпазливост. Не внимавате с храната, не се грижите за болежките си, а самолечението е за пореден път ваш враг.

Любов: В личния ви живот трудностите са породени до голяма степен от вашите собствени действия. Избегнете разправия заради ревността на половинката ви.

ВЕЗНИ

РАЗГОВОРИ

Работа: От началото на седмицата отхвърляйте само най-важните си задачи. Проведете отлаганите делови срещи и разговори. Вечер си давайте почивка и не се занимавайте с нищо. Постепенно възстановявате отношенията с деловите си партньори, които са от огромно значение за вас, затова не правете грешката отново да ги съсипвате заради ината си и липсата на правилна преценка. През почивните дни сте ядосани заради проблеми в семейството, които можехте да си спестите, но инатливо не избегнахте. От понеделник на вашето работно място цари разбирателство, което повишава качеството на работата ви. Чувствате се в най-активната си форма, а това дразни ваши колеги и не е изключено да ви спретнат интрига, но дори и този факт не е причина за разсеяността ви на работното място, нито ви пречи да се справите със   служебните си задачи.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Проблемът е в умората и в непосилното натоварване с работа, която не сте очаквали и вече почти се бяхте заредили с желание за отпуска.

Любов: Настъпва времето на промените в личните отношения. Вашите опити да се скриете и да избягате от отговорност при неочаквана бременност на половинката ви са безполезни.

СКОРПИОН

ОТГОВОРНОСТ

Работа: Пред първите дни на седмицата покажете на какво сте способни в делови план. Не споделяйте новите си идеи и планове, защото неприятелите ви могат да ви подложат динена кора, преди да сте подготвили тяхното осъществяване. От вас зависи да сте отговорни и да не подвеждате колегите и деловите си партньори с неизпълними предложения, защото това се помни. Почивните дни ви поднасят възможности, за каквито отдавна мечтаете. Възползвайте сте от тях и направете делово предложение за промени и финансова стабилизация. От понеделник си създайте положителни емоции. Вечер се разтоварете от напрежението в спортната зала или с разходка в парка. Ако сте служители, внимавайте с думи и дела да не заслужите уволнението си. Периодът е подходящ за начинания, стига да не ви домързи да ги започнете.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Преуморени сте. Ако вие самите не си дадете почивка, ще се наложи да останете на легло, за да се възстановите.

Любов: Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои. Ще се почувствате наранени и измамили любимите си.

СТРЕЛЕЦ

ПРИХОДИ

Работа: От началото на седмицата ви съветвам да разчитате на себе си. Отстоявайте принципите си. Успехът ще бъде с вас, ако не проявявате нетърпение и не сте прибързани. Пригответе се за нови задачи. Очаквайте информация за приходи, но не бързайте да я споделяте, за да не се окажете подведени и да чакате още дълго парите да ви бъдат преведени. През почивните дни за пореден път сте прекалено критични и сте се задълбочили в детайлите на вашата работа до степен да отблъснете колегите си. Не разчитайте на тяхната помощ. В дните от понеделник преумората от напрегната предходна седмица  не е причина да обвинявате вашите близки, че не са се справили със задълженията си у дома. Вие също сте длъжни да помагате. Деловите разговори са проблемни, отложете ги.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако сте отговорни към себе си. Пригответе нещо вкусно за хапване, но забравете концентратите, защото вредите на кръвното си налягате и черния дроб.

Любов: Някой се опитва да съсипе бракът ви и да ви навреди. Причината се крие в прекалената привързаност към половинката ви, която пречи на мнозина.

КОЗИРОГ

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Работа: В началото на седмицата не мислете за бъдещите си професионални планове. Новите срещи ви носят рисковани предложения и много бъдещи разочарования. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи на решенията. Ограничете срещите и разговорите си. Усамотете се. Изолирайте се от целия свят и обмислете намеренията си без досадници около вас. През почивните дни без особени усилия ще се справите с най-важните си задачи, набелязани от вас, ако сте сред работещите. От понеделник завършете деловите си задачи. След това ви съветвам да се приберете за вечеря у дома. Разчитайте преди всичко на собствените си знания и умения. Търсете помощ в краен случай, за да не ви я дадат по начин, който ще ви навреди, а вие няма да осъзнаете вредата веднага.

Здраве: Изключете от менюто си алкохола и животинските продукти. Обърнете внимание на здравето си, защото сте податливи на обостряне на хронични проблеми.

Любов: В интимните отношения се радвате на приятни изживявания. Не допускайте ревност и интриги да съсипят хармонията помежду ви.

ВОДОЛЕЙ

ТРУДНОСТИ

Работа: От четвъртък ще се сблъскате с трудности, които няма как да предвидите, защото са породени от непознати хора, появили се неочаквано около вас, но и досаждащи ви със съветите си и с липсата на знания и компетентност. Въоръжете се с търпение, за да се справите със задачите, делови и лични. През почивните дни плановете ви да започнете нова дейност с настъпването на новия месец, заради очакваните добри парични постъпления, ще се осъществят, ако проведете разговорите така, че да събудите доверие във вашите бъдещи партньори. От понеделник работата, с която сте се захванали, ще ви донесе добри приходи. Не си губете времето с безсмислени разговори. Може да обмислите кога да регистрирате своя фирма, ако имате това желание и рожденият ви хороскоп го позволява.

Здраве: Здравословните проблеми са свързани с нервното ви напрежение, но сте податливи и на травми и проблеми с очите и вените на краката ви.

Любов: Вечер си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия. Ако сте срещнали своята половинка, но не сте създали семейство е време да направите своя избор.

РИБИ

РАЗОЧАРОВАНИЕ

Работа: В началото на седмицата се справяте бързо със задачите си. Съветвам ви да отложите планираните делови срещи, ще ви разочароват. Не проявявайте ината си. Поставете началото на нови занимания. Периодът е добър за научна работа, затова съветвам всички занимаващи се в тази делова сфера да не го пропиляват. През почивните дни трудностите сътворени от вас и от странични фактори са преодолими, ако не проявявате капризи на работното място и не рискувате. От понеделник сте се посветили на важните си задачи, а вечер се отдавайте на заслужена почивка и развлечения. Не споделяйте плановете си за следващия месец, за да не се окажете замесени в конфликт. Пазете се от негативното влияние. Овладейте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства и се налага да поискате финансова помощ или кредит.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си навредите сами при това с невинни действия от ваша страна - на първо място неудобните обувки, които травмират стъпалата ви.

Любов: Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви принудят към нови запознанства. Целят е да съсипят интимната ви връзка и предстоящия брак.