Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV
Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV

Ако приемем, че все пак Путин е тежко болен, неговото преминаване от Кремъл към катафалката може паракдосално да спаси Русия от разпад, което успешно си заслужи с нападението срещу Украйна и целия цивилизован свят.

Онези след него много бързо ще се опитат да прехвърлят върху Путин цялата вина, може да пожертват някоя и друга пешка в Междунаридния Съд, но кагебистите няма да сдадат властта. Те веднага ще се опитат да смекчат Запада, да настояват за отстъпки в името на непредвидими катастрофи, ако настъпи безредие и безвластие в Русия, ще обещават, ще се опитат да правят Детанти и ще твърдят, че искат да търгуват и че им трябва технология срещу суровини.

Ако западните полезни глупаци отново не разберат, че тази ламя трябва да бъде обезглавена завинаги, а главите се наричат КГБ и ГРУ плюс криминалитет с милиарди долари, след няколко години отново ще се сблъскат със следващият вариант.

Самият руски народ вече е напълно покварен от пропагандата и докато не разбере, че трябва да заживеят като хора всред другите народи, мир няма да има с тяхната държава. А това ще стане само с бой и съд за цялата престъпна организация наследена от времената на Ленин, Сталин и Андропов, за съжаление.

*От фейсбук