Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вече повече от двайсет години Светлана Тилкова Алена с трите си книги дава своите наставления за неизвестното бъдеще пред всеки зодиакален знак и полезни съвети за всеки месец и ден от новата календарна година наред с това как да бъдете едновременно здрави и красиви през 2023 г.

Астрологичен хороскоп 2023

За двадесет и втори път годишният астрологичен хороскоп на Алена за всеки от дванадесетте зодиакални знака ви показва пътя през неизвестното бъдеще за всеки месец от годината и ви помага да съхраните своето здраве в критичните дни, когато Луната е във вашия зодиакален знак. Източния хороскоп разкрива разкрива тайните на зодиака в годината на Водния заек, а връзката между западния и източния зодиак ви дава шанса да успявате във всяка ситуация.

Приключва годината на Венера, година на стабилизация, но на негативна. Венера не ни донесе любов и разбирателство, а заедно с годината на Черния водeн тигър успя да разпали омраза между познати и непознати, между роднини, между партийно пристрастни и религиозно отдадени. Скоро ще отброим 365 кошмарни за мнозина дни, в които редът и познатите порядки бяха заличавани от малцинството и насилствено налагани на мнозинството. Спасителите се оказаха грабители. Уж ни спасяваха, а ни превърнаха в подчинени на шепа хора, безскрупулни и озверели за власт или лично облагодетелстване пресни и мумифицирани политици, скрити зад партийни идеологии, които умело манипулираха и разделяха нацията. И успяха. Което обещава нови дълги години страдание за народа. Както отдавна предупреждавам, в най-лошия случай до 2030  г.

Пред нас е годината на Нептун, година на изявена чувствителност, на вглъбяване и осъзнаване, но дали ще бъдат направени верните изводи?

Нептун повлиява поколенията заради продължителността на престой на планетата в един и същ зодиакален знак. Управлява историческите събития, случили се в годините на неговата власт. Създава хора, готови да развиват своите творчески, духовни, интелектуални и интуитивни способности, но и такива, които се опитват да избягат от себе си. Позволява ни да проникваме с лекота в болките и проблемите на другите хора, но е причина да ни е трудно да отсеем реалността от фантазията. Подтиква ни да помагаме, но и да постигаме целите си по нечестен начин. Дарява ни умение да лекуваме Душата с добра дума, с усмивка, с мил жест на внимание. Дарява ни вярата, че мечтите могат да бъдат претворени в действителност, и поражда желанието да го докажем. Независимо дали за Добро или Зло!

Лунен календар на красотата 2023

Вашият полезен съветник как да бъдете едновременно здрави и красиви през 2023 г. излиза в своето петнадесето издание.

За всеки ден от годината съм посочила забранените и позволените процедури, независимо дали се подлагате на тях у дома, в козметичен салон или в клиника на пластичен хирург. Посочила съм и дните, подходящи за зачеване, както и периодите, през които диетата има мечтания ефект.

2023 година е подвластна на вибрация 7 и на Нептун. Планетата управлява знака Риби, но повлиява мощно и другите два водни знака – Рак и Скорпион. От една страна, подвластните на водните знаци е добре да са по-лекички, за да преминават безпроблемно през бурите, в които ни хвърля планетата. От друга, по-пълничките хора по-трудно потъват. Затова родените в трите знака и хората с Луна или асцедент в един от тях е добре сами да направят своя избор – да са пълнички, слаби или да постигнат хармония на тялото и духа си в златната среда.

Съветът ми към всички, които спазват постите, е в годината на Нептун да направят веднъж пълен пост преди Великден и втори, двуседмичен, само без месо, преди приключване на коледния пост.

Луната повлиява живота и тялото ни както с присъствието си в зодиакалните знаци, така и като лунен ден от месечния календар.

Луната не ни принуждава да се вслушваме в нейните препоръки, но на всички, които са ги спазили, тя дарява и здраве, и красота.

Вашата календарна 2023

Традиционната годишна книга на Алена в двадесет и първото си поредно издание ви дава информация за всеки месец и ден от календарната 2023 година, за всяка дата на раждане. Книгата е наръчник за цялото семейство и ви помага да изберете правилния ден за начинания, за взимане на заем, за покупка на нов дом или продажбата на старият ви автомобил. За всяка дата са посочени трудните периоди и как да бъдат избегнати. "Вашата календарна 2023" ви посочва верния път измежду многото примамливи, но погрешни.

Вибрация 7 и Нептун са властелините на 2023 година. Вибрация 7 олицетворява Духовното начало, чувствителността към чуждите болки и проблеми, умението да бъдем компромисни. Уви, често компромисите са в наша вреда, особено ако не спазваме закона за непоисканото добро или се опитваме упорито да променим мисловния процес на хора, които не ни разбират или са се заинатили и отказват да осъзнаят къде е доброто и къде злото, къде е Светлината и къде е Мракът. Не се замислят на кой господар служат, нито на кой Бог се молят, а когато в годината на Нептун неумолимата карма се стовари върху тях, виновна ще е само злата Съдба. Ех, тази Съдба – безмълвен и невидим отмъстител, само дето ние сме є господари и си я творим сами, никой не ни я вменява насила. Така творим и личната си Карма, която също е Добра или Зла според нашите разбирания и осъзнатост за правилно и неправилно, за добро и зло. Каквито са мислите и делата ни, такъв дар от Вселената ще получим. Всекиму заслуженото.

Дали ще успеем да поставим началото на нашата духовна промяна сега, след като Нептун е на своя трон в Риби? Дали ще съумеем трезво да се вглеждаме в себе си, да осъзнаем грешките си и най-важ­ното – да се опитаме да ги поправим? Бихме могли, ако разумът, а не любовта или омразата, е водещ в живота ни.