Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

КАРИЕРЕН РАСТЕЖ

Работа: През първите дни на седмицата овладейте вашето нетърпение за кариерен растеж, които ще дойде когато ви е отредено и се задълбочете в служебните си задължения. Периодът ви носи приходи и интересни срещи, а за мнозина и мечтаните романтични вечери и срещи с делови партньори на неформален обяд или вечеря и приятни разговори. През почивните дни овладейте ината си, който вреди и на деловите и на личните ви отношения и ви носи самота, но също така блокира да осъзнаете и приемете добри професионални възможности. От понеделник сте готови да се срещате и разговаряте с нови познати и потенциални делови партньори, а и общувате с удоволствие. Неочаквано за вас ще осъществите среща с влиятелна личност, която, ако се представите на ниво, би ви помогнала да достигнете нов професионален връх.

Здраве: От вашата грижа са здравето ви зависи да сте в добра форма и да си спестите настинките и проблеми с очите, ако работите ежедневно пред компютъра.

Любов: Дали влюбеността ви е гаранция за стабилна връзка не е ясно и на вас самите. не бързайте с кранти решение и не се обвързвайте дори и със съжителство без брак.

ТЕЛЕЦ

ДЕПРЕСИЯ

Работа: От първия ден на седмицата ви следва необичайна за вас и странна отпадналост, която е причината да изостанете със задачите си. Не се депресирайте и не мразете целия свят, а осъзнайте, че не само надмогвате състоянието си, а и ще се справите с планираните задачи. Периодът е подходящ за начинания. През почивните дни предприемете промени, но разчитайте на себе си и не споделяйте плановете си. От понеделник не пропускайте паузите за отмора, дори и на работното място по 10-15 минути, въпреки че имате делови задължения и срещи. Приемете без колебание допълнителна работа, която ще ви донесе неочаквано добри приходи. Бъдете внимателни с разходите, за да не изпаднете в неочаквани финансови затруднения. Не се съмнявайте във възможностите си.

Здраве: Всичко ще е наред със здравето ви, ако овладеете депресията, която ви следва от няколко дни без причина и в почивните дни ще е в своя апогей,

Любов: Запознанствата са нежелателни, ако не сте семейни. Седмицата не ви дарява хармония. Не се впускайте също да изяснявате проблеми с вашите брачни половинки.

БЛИЗНАЦИ

ПРОМЕНЛИВОСТ

Работа: Настроението ви е променливо от началото на седмицата, а причината е неясна и за вас самите. Залитате към нови идеи за инвестиции и начинания, но не съсипвайте с прибързаност постигнатото от вас до момента. Професионалните ви трудности са породени от новите ви делови партньори, които не работят, а се надяват на вас да свършите всичко и да им дадете запратите. Разделете се с тях. През почивните дни общувате с лекота. Не е във ваша полза да сте прекалено доверчиви или инатливи. Не се изкушавайте да флиртувате. От понеделник изненадващи промени, които не сте предвидили, ви изнервят. Не спорете и ги приемете. Налага се да работите усилно и съсредоточено. Бъдете предпазливи със запознанствата. Деловите разговори са ползотворни всеки ден, но ги провеждайте до обед, дори и в неформална обстановка.

Здраве: Дали ще съхраните здравето си стабилно, зависи само от вас и от инатливото ви нежелание да се пазите от настинки и да се обличате подходящо в променливото време.

Любов: През тази седмица сте готови за нова любов. Предпазвайте се от разочарования, дори и ако не сте семейни. Късметът в чувствата не е на ваша страна.

РАК

КОЛЕГИАЛНА ЗАВИСТ

Работа: Началото на седмицата предупреждава, че тези от вас, които са натрапчиво дейни, ще си спечелят неприятели. Вашата активност не е вредна, но колегите ви завиждат на умението ви работите неуморно, заради което правят всичко възможно да ви вредят и да блокират плановете ви. Бъдете упорити и не го допускайте. Обмисляйте внимателно действията и думите си, за да не обидите делови партньор, който ще запомни казаното и при първа възможност ще ви отмъсти. През почивните дни проявете сдържаност и търпение, за да се справите с трудностите в личен план. Не са изключени роднински скандали и проблеми, в които ще намесят и вас. От понеделник имате важни задължение, но успехът зависи от вас. Би било полезно да си наложите търпение и да не си внушавате проблеми. Ще ви поднесат идеи, разкриващи пред вас възможност да превърнете в реалност важен проект.

Здраве: Няма причина за притеснения, ако спазвате режим на хранете, които не вреди на стомаха ви, но на моменти сте инатливо безотговорни.

Любов: Ако се сблъскате с трудности в личен план, не се притеснявайте. При семейните проблемите са временни, а необвързаните да си помислят дали да продължат отношенията си.

ЛЪВ

ТЪРПЕНИЕ

Работа: В дните от четвъртък всички, които точат зъби за ново поле за изява, да се въоръжат с търпение и най-напред да проучат в детайли плюсовете и минусите на мечтаната работа, защото връщането обратно на старото място няма да е възможно. Част от вас са амбицирани да получите обещана нова служебна позиция, но промените може да се окажат негативни. Прекалената ви напористост може да ви навреди. През почивните дни тези от вас, които пътуват, да избягват запознанствата, да са мнителни и да не разчитат на късмета си. От понеделник не бъдете наивни и прекалено доверчиви. Ако прецените, че е във ваша полза, откажете на мига делово запознанството, за което настояват ваши колеги и приятели. Може да ви изнудят да проведете срещи с "перспективни" делови партньори. Не давайте обещания за съвместен бизнес. Изгодните предложения са измамни.

Здраве: Здравето ви е нестабилно и са възможни сериозни проблеми. Пазете се от травми, породени от невнимание, ако спортувате активно.

Любов: Вечер очаквайте приятна романтична среща. Не пропускайте да споделите чувствата си. Откажете от секса, за да дадете време на интимната си половинка да изясни чувствата си.

ДЕВА

ДОСАДНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Работа: През първите дни на седмицата се подгответе   за рутинни и досадни служебни задължения, както и за липса на емоции. Ще се изнервите заради усещането, че сте лишени от личната си свобода. Деловите срещи и запознанствата през дните до неделя не са очакваните, а и печеливши  от разговорите, които провеждате, няма да сте вие, затова бъдете прозорливи. През почивните дни ви предстоят делови срещи и запознанства, свързани както с професионалния, така и с личния ви живот. От понеделник промените са нежелателни. Бъдете умерени и отговорни към задълженията си и обмислете подписването на договори. Не разчитайте на късмета си, а бъдете дейни. Можете ползотворно да пътувате и да водите преговори за бъдещо съдружие.

Здраве: Не пропускайте да си почивате повече, защото сте склонни на неочаквани проблеми, свързани с отпадналост и липса на апетит заради нервно напрежение.

Любов: Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими.

ВЕЗНИ

ЕМОЦИЯ

Работа: В дните от началото на седмицата вашата емоция надхвърля разумните граници и може да се наложи да изяснявате причината за съществуващите професионални проблеми. Не мислете, че ще се случи чудо и всичките ви притеснения ще изчезнат сами, след като съзнателно бавите отстраняването на проблемите. През почивните дни ви очакват професионални успехи, но и разочарования. Ако сте спокойни, ще ги избегнете и ще продължите уверено към целите си. От понеделник ще се сблъскате с неочаквани обрати. Бъдете самокритични. Не обсебвайте хората от вашето обкръжение, особено вашите нови колеги. Начинанията ви обещават бъдещи успехи, но не бива да подписвате договори. Във ваша полза е да проведете планираните срещи, защото ако ги отлагате може да пропуснете доходоносни предложения.

Здраве: Здравето ви е добро, но сте непредпазливи и не се грижите за тялото си така, че да не го травмирате заради липса на предпазливост.

Любов: Ще изживеете романтично приключение, което дълго ще запомните с приятно чувство за нещо ново, непознато и близко, което отново ще ви се случи.

СКОРПИОН

НОВА ДЕЙНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата мечтаете да се захванете с нова дейност, но я обмислете до най-малките подробности. Направете крачката към новото начало, но като разчитате на своите знания и на интуицията си, а не на обещание за помощ, каквато няма да получите. През почивните дни имате шанс за положителни промени, но само ако сте внимателни в думите си и не обиждате с критиката си. От понеделник се стремите да получите чрез проява на съчувствие незаслужена подкрепа от вашите колеги и близки. Няма как да се сближите с нови познати, които искате да привлечете като делови партньори. Не си струват усилията и загубеното време, а и ако се обвържете с тях ще съжалявате заради неспазени обещания от тяхна страна. Занимаващите се с частен бизнес да не подготвят договори, ще сгрешат.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си навредите сами с прекаляване с нервното напрежение и с концентратите. Не пропускайте вечер да си лягате рано.

Любов: Вечерта, ако не сте прекалили с претенциите към интимната си половинка и не сте развалили насторението й, очаквайте романтична среща.

СТРЕЛЕЦ

НЕОЧАКВАНИ УСПЕХИ

Работа: В началото на седмицата не се изненадвайте, ако успехите ви споходят неочаквано, въпреки че са заслужени, но ги очаквахте по-нататък. Възможно е ваши стари познати внезапно се появят отново в живота ви. Не бързайте да им се доверявате, дори и ако сте се разделили в добри отношения, заради различните посоки в които сте избрали да поемете. През почивните дни се нуждаете разпускане от напрежението, за да не си навредите на здравето си, затова ви съветвам да си останете у дома. От понеделник ви очакват не малко изненади, свързани с вашите нови проекти. Бъдете добронамерени към вашите колеги, не отказвайте да им помогнете, ако ви помолят, защото скоро и те ще помогнат на вас. Добрите отношения с тях ви осигуряват спокойствие и на работното място.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Чувствате се добре. Бъдете внимателни, защото сте податливи на простуди, но обикновено разбирате, че сте настинали пред свършен факт.

Любов: Запознанствата ще ви донесат разочарование, ако се предадете във властта на нечий чар. Демонстрацията на чувства цели да измъкне парите ви.

КОЗИРОГ

РУТИНА

Работа: През първите дни на седмицата разчитайте на рутината в професионалната си дейност. Бъдете внимателни при създаването на нови делови партньорства с познати, случайно появили се около вас, за да избегнете бъдещите проблеми. Каквото и да ви говорят в тяхна полза слушайте интуицията си. През почивните дни не се чувствате добре в дома си, защото сте изнервени от роднини, които ви досаждат с искания за пари. Не ги допускайте да ви гостуват и излезте с приятели. В дните от понеделник за пореден път сте напрегнати,  заядливи и спорите с всички, но причина няма. Ако не се осъзнаете и успокоите рискувате да усложните колегиалните си отношения. Създайте спокойна делова обстановка, за да завършите по-бързо задачите си.

Здраве: Предпазвайте се от травми и не се самолекувайте, за да си спестите допълнителни проблеми заради алергични реакции, за които сте си виновни вие.

Любов: Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта, ако сте се скарали. Не насилвайте половинката си за интимни изживявания.

ВОДОЛЕЙ

ВАЖНА ЦЕЛ

Работа: От четвъртък все се намират хора, които се опитват да ви подчинят на волята си, особено ако сте спечелили добри пари и сега се чудят как да ви измъкнат част от тях. Искате да постигнете важна цел и ще успеете въпреки противопоставянето на нахалниците. В почивните дни ваши познати и приятели са ви измислили развлечения и нарочно провят личните ви планове. От понеделник сте ядосани на вашите колеги, които искат помощта ви и ви товарят с техните задачи. Избегнете всички делови срещи и разговори, защото няма да ви донесат нито полза, нито очакваните резултати. Не се изкушавайте да започвате нови делови проекти. Може да сте надценили силите си и да си навредите. Заемете се с преките си задължения, които са добра основа за бъдещите ви финансови постъпления.

Здраве: Нуждаете от почивка, за да не навредите на здравето си, затова вечер е добре да се приберете веднага след края на работния ден.

Любов: Избягвайте запознанствата и романтичните срещи, за да не страдате разочаровани. Колкото и да ви е трудно премълчавайте и не критикувайте близките си.

РИБИ

РАЗСЕЯНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата сте разсеяни и се чувствате уморени, но ви съветвам да работите задълбочено над новите си задачи и проекти. Ако нямате сили за тях ви съветвам да се заемете с текущите си служебни задачи, ако сте отхвърлили спешните. На работното място ще ви изненадат с допълнителни задачи. Не се ядосвайте. През почивните дни сте готови за трудови подвизи. От вас зависи да имате разум и да избегнете разочарованията, защото късметът не е на ваша страна. На работното място завършете текущите задачи, които ви носят не само приходи, но и благодарност и признание от вашите колеги и началници. Направете крачката към създаване на нови делови партньорства. Въпреки че сте заредени със сили и желание да се докажете, не прекалявайте и чуйте съветите на вашите колеги. Не рискувайте.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но не винаги сте отговорни към себе си. Ако ходите и си гледате в краката и сте с удобни обувки няма опасност от травми на стъпалата.

Любов: Не ви съветвам да изневерявате, ако имате семейство или сериозна връзка, защото проблемите ще са светкавични и сексуалните мигове ще се отдалечат в необозримото бъдеще.