Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Корайма Торес е известна в България с ролята си на Касандра в едноименния сериал.
Снимка: Инстаграм на Корайма Торес
Корайма Торес е известна в България с ролята си на Касандра в едноименния сериал. Снимка: Инстаграм на Корайма Торес

Сага достойна за латиносериал с много сълзи и драматични непредвидими обрати, но вече в своя реален живот, изживява венесуелската суперзвезда Корайма Торес, която разтуптя сърцата на милиони българи в ролята на фаталната Касандра.

Актрисата слага край на брака си с колумбийския актьор Николас Монтеро, на когото дари единия си бърбек, след 25 години съвместно съжителство. Благодарение на това Монтеро живее втори живот.

Слуховете за раздялата на изпълнителите сe въртят от няколко месеца в медиите в Латинска Америка, но досега нямаха официално потвърждение. В свое интервю обаче Корайма Торес призна за разрива между нея и Монтеро, но обясни, че двамата остават близки.

Корайма и Николас сключиха брак през 1996 г. - две години след като се запознаха на снимачната площадка на сапунената опера "Мечти и огледала". Двойката има син на име Ману.

"Разводът ни не означава, че не поддържаме връзка, че съм престанала да го обожавам и вече не сме приятели", изповяда се актрисата, която отказа да разкрие точните причини, довели до развода й с Николас Монтеро.

"Нужни са двама, за да се влюбите, както и за да се разделите. Няма повод да заявява, че се е случило заради нещо конкретно, не, това е осъзнат избор, който направихме, въпреки че прекарахме 25 щастливи години заедно. Николас е много важен за мен, нямам съмнения, че и аз за него, но беше време", коментира изпълнителката, прочула се у нас с ролята си на Касандра от едноименната теленовела.

"Двамата оставаме свързани, а Николас може да направи всяка жена щастлива", заяви звездата по адрес на вече бившия си съпруг.

Корайма остава близка с бившия си мъж.
Снимка: Инстаграм на Корайма Торес
Корайма остава близка с бившия си мъж. Снимка: Инстаграм на Корайма Торес