Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН

ДЕПРЕСИЯ

Работа: От първия ден на седмицата искате да се скриете на работното си място, бягайки от семейни проблеми, които няма как да бъдат пренебрегнати, а и от задълженията си към вашите възрастни роднини. Склонни сте да затънете в депресия, от която трудно ще излезете. За ваша изненада през почивните дни вашите мечти, които до момента всички възприемаха като нереални, ще се окажат приемливи, осъществими и печеливши. Не се замесвайте в делови спор, който не ви засяга, но сте решили на всяка цена да кажете мнението си. Рискувате да създадете сериозни проблеми в отношенията с колегите си, а скоро ще ви трябва подкрепата им. Не ви препоръчвам да се подчинявате на емоцията. Проявете такт и дипломатичност. Не изпадайте в противоречие с разбиранията си.

Здраве: Здравето ви зависи изцяло от психическото ви състояние, което е подвластно на напрежение през цялата седмица, а депресията, която ви спохожда, е ежедневие.

Любов: В личния живот сте готови на промени. Влюбени сте и се колебаете между брачната си половинка и новото си завоевание. Ще страдате, ако сте отдалечили брачните си половинки.

ТЕЛЕЦ

ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: През първите дни на седмицата са ви необходими предпазливост и спокойствие в общуването с вашите делови партньори. Ще си създадете проблеми с роднини, които искат заем. Не им давайте, дори да се скарате. На работното място бъдете активни и не мърморете, ако ви поставят нови задачи. Професионалният успех няма да ви изостави. Не позволявайте да ви владеят емоциите. Бъдете реалисти. Не всички ваши планове се развиват според очакванията ви през почивните дни и за мнозина доза нехайство може да превърне успеха в провал. От понеделник начинанията са успешни. Задачите ви доставят удоволствие. Избегнете финансовите загуби и професионалните постижения няма да ви изоставят. Бъдете предпазливи, защото странични съвети могат да ви навредят при доверчивост от ваша страна.

Здраве: Здравето ви е напълно стабилизирано. Пазете се от простуди. Направете профилактика срещу вирусни заболявания, най-вече се пазете от типичните за вас ангини.

Любов: Имате проблеми с брачната половинка заради непрекъснатите й финансови претенции, които ви депресират. Наложете си такт и търпение, за да не сте виновни за скандалите.

БЛИЗНАЦИ

НАИВНОСТ

Работа: От началото на седмицата не се съгласявайте да се заемете с отговорностите на колегите си, ако те отказват да бъдат коректни. Не сте им задължени и не трябва да проявявате наивност. Задължително завършете до края на работния ден служебните си задача. Причината за трудностите, които е по силите ви да избегнете, се корени в авантюристичното ви желание да предприемете прибързано необмислени начинания. Информацията за предстоящи финансови проблеми, дошла през почивните дни, ще ви помогне да ги избегнете. От понеделник приключването на важен проект е причина да установите, че вместо загуби сте подобрили финансовото си състояние. Признанието, което ще получите от колегите си и от заявителите на проекта, е отлична компенсация за напрежението на работното място.

Здраве: Здравето ви е добро. Податливи сте на депресия, която скоро ще премине. Не са изключени проблеми с белите дробове, ако сте пушачи, и дихателни проблеми..

Любов: Вечер си давайте пълна почивка. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията, която липсва в отношенията ви. Заведете любимите си хора на ресторант.

РАК

ТРУДНОСТИ

Работа: От първия ден на седмицата бъдете внимателни, ако пътувате и сте зад волана, защото сте вглъбени в мисли за проявилите се неочаквани трудности. Вместо да се ядосвате, се справете с проблемите, които са лесно преодолими, и не си докарвайте ненужни главоболия с пътната полиция. Ако през почивните дни сте на работа, инцидентните делови проблеми не заслужават вашето притеснение и тревога. Оставете колегите ви да се справят сами, след като им помогнете да изяснят недоразуменията помежду си. От понеделник толерантното ви отношение към всички на работното място ви помага да се справите добре с работата си и да избегнете проблеми с ръководството. Очаква ви новина за финансови постъпления. Бъдете търпеливи. Не е полезно за вас да се срещате и разговаряте с хора, които имат лични проблеми.

Здраве: Здравето ви е само привидно стабилно. Във втората половина на седмицата сте податливи на депресивни състояния. Есента не ви се отразява добре, но ви вреди и страхът от вируси.

Любов: Опитите ви да покровителствате приятелите и близките си са във ваша вреда. Покана за гостуване ще ви разнообрази. Не я отказвайте!

ЛЪВ

ИНИЦИАТИВНОСТ

Работа: От четвъртък не сте достатъчно инициативни и не гоните целите си така, както очакват от вас. Липсата на достатъчно търпение пречи да стабилизирате позициите си. Не отказвайте да помислите върху направените ви делови предложения. Не давайте прибързан отговор, повлияни от емоцията и от съветите на ваши колеги. Не пътувайте! Вашата активност е гаранция, че и през почивните дни ще осъществите целите си. Ще са необходими повече от очакваните усилия и време. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. От понеделник в живота ви се вмъкват влиятелни личности, които целят да ви използват. Преценете дали да задълбочите отношенията си с тях само за да ласкаете егото си. Подгответе за подпис договори и финансови документи. Съветвам ви спокойно да ги огледате още веднъж.

Здраве: Здравето ви изисква грижи, въпреки че не се оставя без тях. Само на моменти сте немарливи и забравяте почивката, а и не пропускате да се товарите с чужди проблеми.

Любов: Пазете се от изневери. Не позволявайте на внезапно обзелите ви чувства да съсипят хармоничните ви лични отношения. Несемейните ще срещнат подходящата половинка.

ДЕВА

ДЕЛОВА ВЕЧЕРЯ

Работа: През първите дни на седмицата може да се наложи да отидете на важна делова вечеря. Не прекалявайте с алкохола, за да не се изложите с някоя не на място казана дума, която може да срине авторитета ви. Не разчитайте на късмета си, който няма да ви помогне да се избавите от притесненията си. Начинанията са нежелателни, особено ако са плод на внезапните ви хрумвания. Предстои ви да изживеете изпълнени с положителни емоции и щастливи почивни дни. Удовлетворени сте от работата си и получавате в изобилие напълно заслужени похвали. От понеделник задължително подобрете отношенията с колегите си, моментът е подходящ. Оценете подкрепата им и постигнете разбирателство за съвместните задачи, които трябва да завършите. Не се поддавайте на изкушението да подготвите инвестиция в проект на вашите колеги, защото ще си създадете сериозни финансови затруднения.

Здраве: Здравето ви е стабилно, въпреки че не спазвате режима на хранене, които ви препоръчаха, за да свалите наднормените килограми.

Любов: Вечер сте уморени. Романтичната вечеря ще ви помогне да се отпуснете и да забравите за напрегнатия ден, особено ако се отдадете на приятни разговори.

ВЕЗНИ

РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМ

Работа: В началото на седмицата неприятна новина от финансово естество може да помрачи доброто ви настроение, но бързо ще намерите начин да разрешите проблема. Преценете дали имате достатъчно средства, за да се включите безболезнено в нови проекти. От огромно значение е и гаранцията, че няма да сте губещи след време. През почивните дни не ви съветвам да се изкушавате да купувате предмети на изкуството със съмнителна стойност и произход, които ви предлагат на ниска цена. От понеделник се заемете с оформянето на финансови документи, свързани с бъдещи инвестиции. Очакват ви полезни делови срещи на работен обяд. Не бъдете прекалено разточителни. Очаквайте успехи, ако овладеете емоцията. Не приемайте необмислено примамливи делови предложения, ще загубите и личните си спестявания.

Здраве: Здравето ви е сравнително стабилно, но вие сте от хората, които обичат да се грижат за себе си, и сте чести посетители на личния си лекар. Не бива да прекалявате.

Любов: Ако не сте семейни, очаквайте предложение за брак. Преди да дадете положителния си отговор, премислете още веднъж дали сте готови да поемете и тази отговорност.

СКОРПИОН

АКТИВНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата се налага да завършите изостанали задачи. Активността на работното място ви помага да ги приключите в срок. Блокирайте опитите да ви пречат и да ви отклоняват с въпроси от преките ви занимания. Ваши съседи искат да им дадете заем. Не го правете, ако не сте сигурни в коректността им или не сте финансово стабилни. През двата почивни дни ви препоръчвам да не пътувате. Работете без разсейване. Цената, която трябва да платите за добрите приходи, е упорит труд. От понеделник внимателно се отнасяйте към опитите да ви изнудят за спонсорство. Работете, без да си поставяте неизпълними цели. Разпределете задачите си така, че да не ви натоварват. Обстановката на работното ви място е спокойна. Колегите ви подкрепят, затова не спорете с тях и не ги критикувайте.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но за пореден път е в зависимост от настроението ви, което през тази седмица е добро, ако сами не си внушите проблеми.

Любов: Няма да липсват проблеми в личните ви отношения. Постарайте се да изгладите недоразуменията с любимите си хора, като промените поведението си.

СТРЕЛЕЦ

ЗАБЕЛЕЖКИ

Работа: От първия ден на седмицата не разваляйте отношенията си с ръководството или с хора, от които зависите, като отправяте заядливи забележки. Рискувате да провалите обсъжданата възможност да бъдете повишени, да ви натоварят с повече отговорности, да получите увеличение на заплатата. Стабилизирайте позициите си въпреки трудностите. През почивните дни емоцията ви пречи и блокира желанието ви да работите. Бъдете отговорни към служебните си задачи, ако са ви поставили срок за тяхното приключване. Намерете верния подход към колегите си. От понеделник възобновете прекъснатите отношения с хора, които могат да ви бъдат полезни. Внимателните и разумни действия ще ви помогнат да избегнете необратими грешки на работното място. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате. Очаквайте приходи.

Здраве: Здравето ви отново е нестабилно, но причината е в липса на внимание и травми, които отново лекувате бавно, а този факт ви зарежда с вреден гняв към виновния свят.

Любов: Измислете вярната тактика на поведение спрямо близките си, за да изпитате удоволствие от подготвената от тях семейна вечеря. Не се извинявайте, че сте уморени.

КОЗИРОГ

НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата прегледайте обявите за отдаване на офиси под наем. Може да намерите търсените помещения на отлична цена, ако положите усилие. Меркурий е в директното си движение и не ви пречи с ограниченията си. Въпреки че сте напрегнати и странно неуверени, за ваша радост трудностите ви заобикалят през почивните дни. От понеделник очаквайте информация за заслужени и впечатляващи с размера си приходи, които са повод за завист. Предстои ви успешна делова и творческа дейност. Ще осъзнаете, че неприятели се опитват с клевети и интриги да ви навредят на отношения на работното място, както и на личните ви отношения. Прибързаността при решение да реагирате ви вреди.  Вместо да ги отдалечите, може да ги предизвикате за още по-голяма вреда.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Съхранете го, като се предпазвате от травми, но тази седмица отново предупреждава и за проява на кожни обриви.

Любов: За съжаление, рискувате да си създадете проблеми в личните отношения. Изнервили сте с отсъствието си от вечеря брачната си половинка и е добре да се извините.

ВОДОЛЕЙ

ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ

Работа: От четвъртък спор с колегите и деловите ви партньори за пари може да доведе до финансови загуби. Нежеланието да се съобразите с мнението на близките си също ви вреди. Не бива да допускате в живота си хора, които не го заслужават. Инатът ви и желанието ви да докажете, че сте прави в преценката си, ще ви попречи да ги опознаете. Уви, много бързо ще се разочаровате. Ако за вас почивните дни са работни, се постарайте да се задълбочите в служебните си задачи, защото грешките са трудно поправими. От понеделник бъдете внимателни, защото неприятелите ви за пореден път искат да ви злепоставят. Емоционалните ви реакции са във ваша вреда. Саморазправата няма да ви помогне, само ще задълбочи проблемите. Късметът не е с вас, но с разум ще се справите.

Здраве: Здравето ви се стабилизира. Не е във ваша полза да си вредите с нервно напрежение, но най-вече не се инатете и си лягайте рано. Сънят лекува.

Любов: Бъдете внимателни с близките си и отговорни към обещанията си. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви.

РИБИ

ОТКРОВЕНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата при провеждане на делови разговори, които не сте могли да отложите, предизвикайте интереса на събеседника си със своята откровеност, но не и като се предоверявате или хвалите. Ако пътувате и особено ако сте зад волана, бъдете внимателни. Поставете началото на нови проекти, които през почивния ден ще ви създадат име на добри и успяващи професионалисти. И до този момент ви уважаваха, но имате шанс да спечелите още заслужена слава. От понеделник отново бъдете отговорни към служебните си задължения. Внимателно се вслушвайте в разговорите на колегите си, които може да ви упрекнат в нежелание да им бъдете полезни. Не допускайте емоцията да ви грабне и запрати в неочаквана и неподходяща делова среда, за да не съжалявате.

Здраве: Здравето ви е повече от отлично. Няма какво да желаете от тялото си, но то изисква отговорно отношение от ваша страна. Спортувайте умерено.

Любов: Вашата брачна половинка не е на себе си от гордост заради постиженията ви. Отблагодарете се за подкрепата с романтична вечеря и сексуални мигове.