Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

АКТИВНОСТ

Работа: Началото на седмицата позволява провеждането на делови срещи. Жънете професионални успехи, ако сте дейни. Активността ви ще даде добри резултати, но не и алчността ви, която може да ви провали. Бъдете умерени. Не падайте духом,? дори и в почивните дни да ви се струва, че работата ви е прекалено натоварваща и нямате сили да се справите с всичките си задължения. От понеделник не ви съветвам да договаряте съвместен бизнес и да подписвате финансови документи, но вие сте изкушени да насилите Съдбата, което ви обещава провал. Не допускайте разходи, които могат да доведат до болезнени парични загуби. Заредени с добро настроение ще осъзнаете, че трудностите са преодолими. Вървете уверено към целта си.

Здраве: Здравето ви изисква да се грижите добре за себе си. Предпазвайте се от простуди. Когато излизате, задължително слагайте дори и спортна шапка на главата си.

Любов: Преценете дали личният ви живот се развива в желаната от вас посока или трябва да предприемете промени, за да постигнете хармония и стабилност.

ТЕЛЕЦ

ЕМОЦИЯ

Работа: През първите дни на седмицата бъдете внимателни, защото под маската на привидната ви стабилност и уравновесеност бушува емоция, която може да ви изиграе лоша шега. Предпазливостта е задължителна. На работното си място ще се справите със задачите си. Не се впечатлявайте от случайните заядливи критични забележки на близките ви в почивните дни. Проявете такт и сдържаност. Само така ще се предпазите от скандала. От понеделник бъдете внимателни в деловите си действия, защото емоцията ви тласка към грешки. Пътуванията ще бъдат успешни и ще ви срещнат с интересни хора. Въпреки желанието ви да предприемете промени, не надхвърляйте собствените си възможности.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Пазете се от травми, заради разсеяност и по време на шофиране. Не прекалявайте с алкохола и най-вече с лютите подправки в храната.

Любов: Внимавайте да не съсипете отношенията си с вашите близки. Не са изключени разправии, породени от ревността на половинката ви. Пазете се от изневери.

БЛИЗНАЦИ

ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата прибързани действия, повлияни от мнението на колегите ви, че сте мудни и нетипично разсеяни, водят до грешки. Справяте се успешно със служебните си задължения. Осъществете промените, които сте си набелязали, но внимавайте, част от тях може да се окажат във ваша вреда. Изнервят ви непрекъснатите опити да ви съветват. В почивните дни, ?ако за вас са работни, завършете изостаналите задачи. Ще си спестите упреците на вашите началници. От понеделник хармонията в отношенията, към която се стремите, ви се струва непостижима. Не правете дългосрочни професионални планове, за да не се налага спешна корекция и прекратяване на договори, но с неустойки за вас.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но е зависимо от психическото ви състояние, което трудно ще нормализирате, ако не се вземете в ръце и разчитате на терапия с таблетки..

Любов: Неприятностите в личния ви живот са свързани с човек, с когото отдавна сте имали ваша интимна връзка. Ревността на брачната ви половинка ще ескалира до яростен гняв.

РАК

ОТГОВОРНОСТИ

Работа: През първите дни на седмицата работата ви спори. Дейни сте и отхвърляте с лекота задачите си. Поемате всички професионални отговорности. Не помагайте на ваши безотговорни колеги, а ги оставете да се справят сами със задачите си. Ако работите през почивните дни и особено ако се налага да сте зад волана, ви съветвам да сте изключително предпазливи. Напрегнати сте и се ядосвате на всички шофьори, които не спазват правилата за движение. Не си струва да стигате до физическа саморазправа. Пазете здравето и автомобила си. От понеделник начинанията не само са успешни, а и ще ви донесат признанието, към което се стремите от месеци. Вникнете в идеите, които ви предлагат, за да не усложните ненужно отношенията си, което често ви се случва.

Здраве: Здравето ви е сравнително стабилно, и може да се справите и да го възстановите до нормалното му състояние, ако не си внушавате болести по типичния за вас начин.

Любов: Разрешете проблемите с децата си, защото ви действат подтискащо и ви пречат за сте съсредоточени в работата си. Така ще стабилизирате личните си отношения.

ЛЪВ

СРЕЩИ

Работа: От четвъртък отхвърлете задачите си. Поканете на работен обяд или посетете делови партньори, с които сте и приятели. Обсъдете бъдещи съвместни проекти. Не пропускайте да уточните какво ще бъде вашето финансово участие. Възстановите отношенията си с хора, на които държите. В почивните дни ще осъзнаете неочаквано, че преди време сте проявили небрежност при изпълнение на вашите служебни задачи и сега плащате висока цена. Не съжалявайте за изгубеното време, особено ако съумеете да приключите с проблема. От понеделник изненадващите промени в материалното ви положение са резултат от приключени съвместни проекти. Ще ви донесат печалби, които не сте очаквали. Начинанията са успешни.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Въпреки това се грижете добре за себе си, не прекалявайте с умственото натоварване и натоварването на сърцето си и си давайте нужната почивка.

Любов: Подкрепете близките си, за да се справят с непосилни трудностите. Сторите ли го, ще изживеете деня си в хармония и съгласие. Несемейните ще изживеят романтично приключение.

ДЕВА

РАЗГОВОРИ

Работа: През първите дни на седмицата ви съветвам да проведете само неотложните си делови разговори. Откажете да дадете заем, дори ако сте финансово стабилни, защото ви предстоят не съвсем ясни като сума разходи. Съгласете се на промените на работното място, след като се уверите, че са във ваша полза. В противен случай може да помислите за нова работа. През почивните вместо да сте в добро настроение, спомени ви изпълват с тъга по едно далечно минало, когато според вас сте били по-щастливи, но то няма как да се върне. Не бива да се обвързвате емоционално със спомените си, за да не провалите бъдещето си. От понеделник не бързайте днес да се договаряте за финансиране, ако не сте уверени, че ще инвестирате в нови проекти. Кредита ще връщате само вие. Не харчете напразно парите, спечелени в този ден.

Здраве: Здравето ви изисква грижи, а причината е вашето безотговорно отношение към режима ви за работа и почивка и нередовното хранене, което вреди на стомаха ви.

Любов: Личните ви отношения са проблемни. Емоцията вреди на личните ви отношения, заради нежелание да осъзнаете, че близките ви имат свои желания и настроения.

ВЕЗНИ

ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: От началото на седмицата внимавайте със запознанствата, които сте решили да осъществите на всяка цена, без да сте наясно за последиците. За да избегнете неприятностите, не споделяйте нищо за себе си. Всяка информация ще бъде използвана срещу вас в близко време. Правилното поведение на работното място е гаранция за успех. Почивните дни са напрегнати, часовете текат бавно и отчайващо досадно, а вие сте раздразнителни. Всяка забележка ви изнервя още повече. Проявете разбиране към близките си. От понеделник вашите планове могат да се осъществят, но трябва да се трудите усилно и да не прехвърляте задълженията си на колеги, които ще ви създадат проблеми. Не губете времето си със странични занимания. От вас зависи да се трудите усилно и да не прехвърляте задълженията си на колеги.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте депресирани от липсата на късмет през тази седмица, но не бива да се притеснявате, защото така доказвате своите възможности.

Любов: Вечерта си почивайте със семейството или пък с интимната си половинка. Не забравяйте, че любовта може да поугасне, ако не разпалвате непрекъснато огъня.

СКОРПИОН

СЪТРУДНИЧЕСТВО

Работа: От първия ден на седмицата проведете предварителна среща в неформална обстановка, ако имате намерение да договаряте сътрудничество. Бъдете отговорни към поставените задачи, за да не се изложите и да не претърпите финансови загуби. Въпреки че сте нервни и напрегнати, не проявявайте агресия, ако сутринта в почивния ден възникнат професионални проблеми, с които ще се справите с повече усилия, но без да създавате ненужно напрежение. В дните от понеделник сами си създавате проблеми на работното място, от които този път няма да излезете сухи и невинни. Неприятен факт е, че се лишавате от уважението и важната подкрепа на хората около вас. Трудностите може да блокират пътя ви, заради недоглеждане и пропуски при изпълнения на служебните задачи.

Здраве: Здравето ви не е особено стабилно, а причината е във вас самите и психическата ви неустойчивост. Ядосвате се на всяка казана дума, а тялото ви не прощава такъв ненужен гняв.

Любов: Хармонията в личния ви живот ще ви подтикне към промяна на отношението към близките ви. Добре би било да се вгледате в себе си и да откриете допусканите грешки.

СТРЕЛЕЦ

ЗАБРАНА ЗА ПЪТУВАНЕ

Работа: През първите дни на седмицата ви съветвам да не шофирате и дори да не пътувате с обществен транспорт. Потенциалната опасност може и да не стане действителна, но защо да я предизвикате. Независимо от трудностите на работното ви място запазете спокойствие. Постарайте се да завършите задачите си за деня до обед. Ще си спестите грешките заради разсеяност и умора. През почивните дни не се притеснявайте, ако колегите ви извършат пропуск и ви създадат неочаквани служебни трудности. От понеделник вървете към своята цел упорито, без да се съобразявате с пречките, ако искате скоро да жънете плодовете на своя труд. Отхвърляте задачите си с лекота въпреки трудностите. Внимавайте когато подготвяте документи свързани с предстоящи парични преводи. Възможни са грешки. Избягвайте ненужните разходи.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Привидно стабилно е, но сте податливи на простуди и на зарази с инфекциозни заболявания, ако сте сред тълпи от хора и не сте ваксинирани.

Любов: Усамотете се, за да избегнете разправиите с роднини, които няма да ви оставят на спокойствие. Хармонията в дома ви зависи от умението ви да давате израз на чувствата си.

КОЗИРОГ

РАЗОЧАРОВАНИЯ

Работа: От първия ден на седмицата сте склонни инатливо и в същото време неуверено да вървите срещу себе си и да отдалечите професионалните си постижения. Срещите са разочароващи. Забравете за начинанията. Рискувате да усложните отношенията с колегите си. През почивните дни сте готови да дадете съгласие за участие в нови проекти само защото са ви накарали да повярвате в своята незаменимост. От понеделник сте си позволили необмислени промени, които затрудняват изпълнението на служебните ви задачи. Може да изчезне цялата ви самоувереност. Не ви съветвам да пътувате. Ласкателствата не ви обещават проблеми след време. Запознанствата са разочароващи. Избягвайте ги, ако не е възможно, бъдете дистанцирани.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Съхранете добрата си форма с добро настроение. Не се разхождайте когато падне мрак. Пазете се от травми.

Любов: Скромността е ваш добър помощник при разговори с ваши роднини, които искат да докажат, че сте самовлюбени и жестоки. Вечер си останете у дома и се отдайте на почивка.

ВОДОЛЕЙ

ПРИХОДИ

Работа: От четвъртък работете упорито и със сигурност приходите ви ще са големи. Отхвърлете най-неотложните си служебни задължения, за да не пречат на начинанията. Създавате напрежение на вашето работно място, което изнервя колегите ви. Не пътувайте. Острият ви език, който ви е трудно да държите зад зъбите си, е причина за неочаквани проблеми. Трудностите ви изненадват неподготвени. Ако сте на работа през почивните дни конфликтите на работното Приемете промените във финансовото си положение като част от промените в държавата и се въоръжете с търпение. От понеделник ви съветвам да не предприемате рисковани начинания. Поведението ви ще изнерви вашите колеги. Стабилизирайте позициите си и резултатите, които постигнахте.

Здраве: Здравето ви е добро, ако се предпазвате от травми и избягвате алкохола, без значение дали сте на прием, честване на рожден или сте си у дома.

Любов: Запознанствата свързани с личният ви живот няма да донесат очакваната хармония. Не се впускайте в краткотрайни интимни флиртове, ако сте семейни.

РИБИ

ГРЕШКИ

Работа: От началото на седмицата положете усилие?, за да се погледнете отстрани и ще видите бързо своите грешки. За проблемите на работното ви място не само колегите ви носят вина. Емоцията ви вреди и пречи на реалната преценка за хората. Блокира и умението ви да се справите със служебните си задължения. За ваша изненада въпреки почивните дни и притесненията, които ви преследват, ще се справите и с най-трудните задачи, въпреки че нямахте настроение и намерение да ги завършите. Не ви съветвам да пътувате, дори и с обществен транспорт. От понеделник настроението ви е променливо заради проблеми, които искате на всяка цена да разрешите. Вашите колеги са готови да ви повярват и помогнат, ако говорите спокойно с тях.? Забравете за начинанията.

Здраве: Здравето ви е отлично. Не си внушавайте несъществуващи страдания. Почивката е задължителна. Спортът също - но с мярка, ако не сте тренирани.

Любов: Прекаленото вживяване в лични ви проблеми нанася вреда на отношенията ви и създава напрежение сред близките си. Изяснете причината за вашата неоправдана агресия.