Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър винаги вика шофьор от "Дринк енд драйв" (Пий и карай), когато е употребил алкохол. Не мога да си обясня станалото. Това каза пред "24 часа" пожелалата анонимност половинка на Димитър Любенов, който на 1,73 промила алкохол и дрогиран с кокаин блъска кола и уби возещия се в нея французин Лорен Пети.

Жената на Димитър, която е и майка на сина му, проговори единствено пред "24 часа", а по-рано днес и съдружникът на Любенов Стойчо също разказа първо пред нашето издание за инцидента. Тя посочи, че не може да си обясни случилото се. Описа половинката си като най-разумния човек. "Дори аз скоро имах рожден ден и ми прати на скрийншот номер на шофьор, който да ме вземе с моята кола", посочи жената.

"Аз нямам обяснение за случилото се и не мога да повярвам. Той е много организиран и много отговорен човек", добави тя. "Димитър спира колата, за да помогне на животни, не вярвам, че е казал "К'во ти пука за тия французи". Не го вярвам, но не съм била там.", посочи още майката на 3-годишния син на Любенов. Детето винаги се возело в столче.

За мен остава да се боря, каза жената. И обясни, че не знае откъде се е прибирал Димитър в 4 сутринта.