Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лили Иванова на сцената на Античния театър в Пловдив
Лили Иванова на сцената на Античния театър в Пловдив

Понякога оставям всичко друго важно в живота ми на заден план, за да бъда повече време там, където се чувствам жива - на концерт на Лили Иванова.

Това пише Евелина Васева в писмо, озаглавено “За Лили Иванова с любов!”, което примата на българската естрада получи след концерта си в Античния театър в Пловдив на 13 август.

Лили Иванова публикува в инстаграм снимка на писмото, както и на други подаръци, които е получила от феновете си, като им благодари.

Писмото, което примата е получила
Писмото, което примата е получила

За Евелина Васева любовта към примата започнала, когато през 2012 година сама отишла на неин концерт. Оттогава не пропуска да види любимата си изпълнителка на сцената. “В НДК последно ми прати въздушна целувка, в Бургас успях да се вредя за едно докосване с ръка, в Созопол не се сдържах и си поревах пред сцената. Тогава получих отново въздушна целувка, все едно “абе, не плачи, бе”, после на обиколката докосна само моята ръка, защото не спирах да плача от възхищение от този талант и заряд”, разказва още Евелина Васева в писмото си до Лили Иванова.

“Гордея се, защото съм съществувала на една планета, в една епоха, в едно време, в един момент, в един дъх, в един поглед, в една вечност с Лили Иванова”, пише още Васева до любимата ѝ изпълнителка. Трогателното писмо завършва с думите: “Ще се видим отново... Обичам те!”.

Над 6 хиляди билета са били продадени за двата концерта на Лили Иванова в Пловдив на 13 и 14 август, част от националното турне, което ще продължи до декември. Следващият концерт ще бъде на 24 август в Пазарджик.