Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пострадалият Диян Дянков КАДЪР: НОВА ТВ
Пострадалият Диян Дянков КАДЪР: НОВА ТВ

Мъж пострада, след като направи забележка на жени в градинката пред блока, а техен близък му извади пистолет, съобщава NOVA.

Инцидентът е станал в столичния кв. Студентски град. Пострадалият Диан Дянков има 5 шева, след като е бил ударен с дръжката на пистолета.

"На площадката имаше две жени от ромски произход с дете, които са изгонили майките от нашия блок, понеже са направили забележка, че замърсяват. Аз отидох да проверя какво става и им направих забележка, че ако искат да стоят тук, трябва да се съобразяват с останалите хора. Те се обидиха, едва ли не, казаха: "Искате да ни изгоните ли?". Не искам да ви гоня, а да спазвате правилата. През това време явно са се обадили на техни роднини и се появиха двама мъже с агресивно поведение, които тичаха към мен. Единият ми опря пистолет в главата като ми каза: "Ще ти пръсна мозъка, коп*ле". Другият започна да ми говори, обърнах се към него и получих удар в главата с дръжката. От тая страна имам 5 шефа и три места с по няколко шева", разказва пострадалият Диан Дянков.

"Когато ме удари с пистолета, аз се опитах да се съпротивлявам и да избия пистолета от него, като го блъснах, той тръгна назад, подпря се в едно дърво и произведе 3 изстрела в посока тялото ми от около метър разстояние", допълни пострадалият.

Започва борба между тримата мъже, докато съсед от блока не се намесва и нападателите бягат.

За щастие на площадката по това време не е имало деца.