Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ТЪРПЕНИЕ

РАБОТА От началото на седмицата сте изпълнени с желание за работа, но не сте наясно с плановете си за седмицата. От вас зависи дали ще сте достатъчно търпеливи, за да се справите с всичките си служебни задачи. Бъдете внимателни, защото не са изключени конфликти с вашите колеги. Всички проблеми ще разрешите, ако не сте прибързани. Ще получите известие за приходи, но не бива да споделяте радостта си, за да не ви ги отнемат ваши роднини. От понеделник са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние. Не следвайте чужди съвети, защото са във ваша вреда. За да сте сигурни, че няма да ви подведат да инвестирате неправилно, вслушвайте се в интуицията си.

ЗДРАВЕ Със здравето ви са възможни проблеми, свързани с нервното напрежение. Пазете се от инфекциозни заболявания. Прекалено напрегнати сте и си вредите сами.

ЛЮБОВ Вечер си създавайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Можете да разчитате на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ: НОВИ ЗАДАЧИ

РАБОТА От първия ден на седмицата сте заети с нови задачи. Въпреки напрежението ви предстоят срещи с непознати хора, които държат да се видят с вас на всяка цена. Не ги отлагайте. Обсъждането на делови проблеми отложете за друг ден. От понеделник сте щастливи? заради неочаквани приходи. Не бързайте да ги влагате в покупки или в нова дейност, защото имате по-добри възможности и ще съжалите, че сте избързали. Стабилизирайте отношенията на работното си място, за да не се лишите от помощ при осъществяване на идеите си. Не избързвайте в решенията, думите и действията си. Ще ви се обадят делови партньори, за да обсъдите бъдещото си сътрудничество.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради преумората, която ви вреди. Почивката е задължителна. Жените да се предпазват от нежелана бременност.

ЛЮБОВ В личните отношения отново ще настъпи хаос заради недоразумения, породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно, без да повишавате тон.

БЛИЗНАЦИ: ТРУДНОСТИ

РАБОТА През първите дни на седмицата трудностите, с които ще се сблъскате, не са повод за депресия. Печелившата позиция е отредена за тези от вас, които развиват собствен бизнес. Съветите на вашите делови партньори ви носят полза. Въпреки че ви очакват разправии, ако действате с трезва мисъл и спокойно преценявате последствията, ще се справите без емоционални поражения и ще работите освободени от напрежението. В дните от понеделник имате шанса да направите научен пробив, ако работите в изследователската сфера. Постарайте се да не допускате намеса на странични хора, ако са свързани с ваши конкуренти. Вашите усилия ще бъдат възнаградени.

ЗДРАВЕ Здравето ви е изцяло зависимо от настроението ви. Много говорите, не преценявате думите си, обиждате околните, а след това изпадате в емоционален колапс.

ЛЮБОВ Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечер не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

РАК: ПРИХОДИ

РАБОТА От първия ден на седмицата очаквайте финансови постъпления. Сигурността, че очаквате отлични приходи от труда си, ви изпълва със спокойствие. Преценете действителното състояние на вашите доходи, за да не се окажете без средства. Изкушени сте от предложение за задгранично пътуване. Затова и сте напрегнати, защото имате да отхвърлите нови спешни задачи. Внимавайте да не обидите ваш колега с необмислени думи само защото ви занимава с своите задължения. На работното място се справяте отлично. От понеделник неочаквано ще научите, че ви назначават на мечтаното ново работно място. Имате шанс да обогатите знанията си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Бъдете грижовни към себе си и се хранете здравословно. Почивайте си повече, защото умората блокира храносмилането и е причина за наднормено тегло.

ЛЮБОВ Ако ви се струва, че новата връзка е само флирт, знайте, че може да се окаже с вашата мечтана половинка. Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени.

ЛЪВ: ЗАДЪЛБОЧЕНОСТ

РАБОТА В дните от четвъртък до неделя ще ви изненадат неочаквани промени. Не се ядосвайте дори и ако се налага да промените плановете си. Задълбочете се в задачите си, защото рискувате да изпуснете високото заплащане за положения труд. Срещите и запознанствата са нежелателни. Отложете ги. Ако имате възможност, си вземете отпуск и си останете у дома, защото сте изнервени. От понеделник периодът е благоприятен за вас, ако не се притесните от неочакваната потребност да предприемете промени на работното си място. Не ви се работи, но трябва да се справите със задълженията си. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради непрекъснатите притеснения и липсата на увереност. От вас зависи да ги надмогнете и да наложите спокойствие.

ЛЮБОВ Оставете настрани личните си проблеми. Няма да ги разрешите. Приемете помощ от приятели. Семейните мъже да не изневеряват. Не се опитвайте да оправдаете флирта си.

ДЕВА: НОВ ВРЪХ

РАБОТА В началото на седмицата с труда си ще заслужите да се изкачите на поредното професионално стъпало, водещо към нов връх. Не разчитайте на късмета си, ако сте решили да си избирате нов компютър, а се консултирайте. Не приемайте участие в рисковани начинания. Деловите разговори няма да ви донесат очакваните резултати. Заради вашата склонност от понеделник да вземате прибързани и необмислени решения, начинанията са провал. По-добре завършете вече започнати задачи, за да не ви накажат с по-ниско възнаграждение за месеца, а някои от вас – дори с уволнение. Ще получите заслужаващи вниманието ви делови предложения.

ЗДРАВЕ Погрижете се за здравословното си състояние, което може рязко да се влоши заради преумора, това е редовна причина за вашите проблеми и отпадналост.

ЛЮБОВ Успехи в личните отношения ще жънат само жените. Не допускайте изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат неочаквано и нежелано и ще ви създадат проблеми.

ВЕЗНИ: ОБЩИТЕЛНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата общувате с лекота. Имате шанса да осъществите полезни делови запознанства, но с много внимание допускайте новите хора до себе си. Радвате се на очаквани професионални постижения. Организирайте по нов начин работата си, за да осъществите с успех през следващата седмица планираните инвестиции и да си гарантирате добри постъпления. От понеделник успехът ви е гарантиран, ако съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота. Разчитайте на своята интуиция. Няма да ви липсват проблеми, свързани с предстояща покупка на недвижими имоти. Не се поддавайте на чужди съвети, които могат само да ви навредят.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но не трябва да прекалявате с натоварването с физическа работа, особено ако сте се заинатили, въпреки че осъзнавате вредата за вас.

ЛЮБОВ Ще привлечете вниманието на представителите на противоположния пол. Не бързайте да приемате покана за обяд. Не вземайте импулсивни решения.

СКОРПИОН: ПРОМЕНИ

РАБОТА От понеделник очаквайте промени, които ще повлияят върху живота ви не само през предстоящата, но и до края на другата седмица. Свързани са с работата ви, но задължително ще окажат положително влияние и върху личния ви живот. Започнете с реализацията на плановете си, но без прибързаност и самочувствие, че сте непогрешими. В дните от понеделник поставете началото на нови занимания. Установете полезни делови отношения с ваши бивши партньори. Изпълнени сте с нови сили. Материалните ви успехи са впечатляващи, но не ви позволяват да правите прибързани инвестиции. Трудностите няма да са малко, но сте способни да се справите и без странична помощ. Повярвайте в силите и знанията си.

ЗДРАВЕ Пазете се от инфекциозни заболявания. Със здравето са възможни проблеми заради нервно напрежение. Почивайте си по-често, защото преумората ви вреди.

ЛЮБОВ Нямате желание за романтични срещи, но сте длъжни да ги уговорите. Време е да изясните чувствата си. Несемейните ще срещнат подходящия партньор.

СТРЕЛЕЦ: ПОМОЩ

РАБОТА От първия ден на седмицата е добре за вас да отстраните собствените си грешки, а ако не е възможно, постарайте се да ги споделите и да поискате помощ. Внимавайте, защото действията ви на работното място са импулсивни и непредсказуеми. Късметът не е на ваша страна, ако сте мързеливи и чакате друг да свърши вашата работа, а вие да получите незаслужени похвали. От понеделник ви очаква спокоен и в същото време? ?активен период, който ви носи успехи, ако не сте прибързани и във всяко отношение сте внимателни. Избегнете конфликтите, свързани със завистта на неприятелите ви. Приключете с проблемите, които изискват незабавно решение.

ЗДРАВЕ Контролирайте емоциите си и се предпазвайте от евентуални усложнения със здравето и от досадни простуди в пролетното променливо време.

ЛЮБОВ Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Несемейните да си потърсят развлечение, което ще им даде възможност да срещнат голямата любов.

КОЗИРОГ: ПОЛЕЗНИ СРЕЩИ

РАБОТА През първите дни на седмицата ще ви изненадат запознанства и неочаквани, но полезни делови срещи. Заредени сте със сили и успявате със знанията си, но и с помощта на своя чар. С начина си на работа дразните вашите колеги, не им обръщайте внимание. Не предприемайте драстични мерки на работното място, ако сте на ръководна позиция, и си дайте време за анализ. В дните от понеделник много от вас ще се окажат пред важен професионален избор, който ще промени живота им. Ако имате намерение да заминавате зад граница, моментът е подходящ за разговор. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Още веднъж преценете дали си заслужава да се включите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не съсипвайте психиката си, като я натоварвате с чужди проблеми. Прекарвайте повече време на чист въздух, ако страдате от алергии.

ЛЮБОВ Възможни са затруднения в семейните отношения. Задълбочете се в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие.

ВОДОЛЕЙ: НЕНУЖНИ ЕМОЦИИ

РАБОТА В дните от четвъртък до неделя ви съветвам да потискате емоциите си. Бъдете предпазливи, когато давате обещания, особено ако са свързани с работата ви и с предстоящото подписване на дългосрочни договори, защото може да не ги спазите и авторитетът ви ще пострада. Ще избегнете кризата, ако не се ядосвате, проявите сдържаност и действате обмислено и предпазливо, въоръжени с такт и търпение. От понеделник сте уверени в силите си. Засилва се желанието ви да властвате над околните и може неочаквано да ви изненада заявление за напускане от ценен служител, ако сте на ръководна позиция. Не ви съветвам да рискувате с подобно поведение. Новите делови срещи ще ви донесат разочарования.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Създайте си положителни емоции и ще се почувствате още по-добре, особено след като сте заредени с много сили и нямате причина за притеснения.

ЛЮБОВ Изберете вечер, удобна за семейството ви, и отидете на гости или заведете любимите хора на ресторант. Любовта ще ви зареди с нови сили.

РИБИ: ИЗЯВА

РАБОТА От началото на седмицата периодът е благоприятен за върхова професионална изява. Имате възможност да осъществите търговски операции и да си осигурите добри приходи. Работещи в държавната администрация може да бъдат лишени от мечтаните премии заради неправилно отношение и поведение в непредвидена ситуация, което може да е нечия наказателна фантазия, а такива в настоящето не липсват. От понеделник периодът е добър за разрешаване на спешни финансови проблеми. Срещнете се с подходящите хора и им кажете каква помощ искате от тях. Ще се изявят работещите в областта на изкуството.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Предпазвайте се от травми поради невнимание. Спортувайте всеки ден или през ден по половин час и се заредете с вяра и оптимизъм.

ЛЮБОВ Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра.