Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН

ПЛАНИРАНЕ

Работа: През първите дни на седмицата зависи от вас дали начинанията ви са успешни, или обречени на провал. Ако не сте ги планирали, а са моментно хрумване, ще си носите последствията. Налага се да се занимавате с изнервящи ви битови проблеми. На работното място се предпазвайте от разправия с ваш подчинен, която ще ви отклони от задълженията ви и няма да се отрази добре на самочувствието ви. От понеделник се заемете с рутинните си задължения и не уговаряйте делови срещи. Неуспешни ще бъдат дори ако сте наясно точно какво искате. Надеждите ви няма да се оправдаят, каквито и да са ви аргументите. Стабилизирайте постигнатото и внесете хармония в отношенията си.

Здраве: Пазете се от травми при работа с електроуреди. Ако сте се отдали на почивка, не прекалявайте с престоя под силната слънчева светлина дори и в планината.

Любов: Ако имате проблеми в семейството или с интимната си половинка, осъзнайте и своята вина и променете отношението си към нея. Несемейните ще се влюбят.

ТЕЛЕЦ

ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: От началото на седмицата отложете деловите контакти, защото денят не работи във ваша полза а прибързаните думи ви вредят. Внимавайте каква информация споделяте и с кого. Овладейте емоционалните си реакции, защото сте прекалено енергични и се чудите в каква работа да вложите силите си. Колебанието ви изпълва с вълнения и тревога, че пропилявате шанса за полза, без да знаете каква е тя. Пазете се от невъздържаност, не влизайте в спор. От понеделник сте доволни от всичко, свързано с деловата страна на живота ви. Не е изключено да ви разочароват действията на близки хора, но анализирайте и своите пропуски. Деловите контакти са успешни.

Здраве: Здравето ви, въпреки че е стабилно изисква внимание и сериозни грижи, но причината за проблемите и у вас самите и в нежеланието ви да се промените.

Любов: Не си позволявайте обидни квалификации, свързани с любимите ви хора. Не изяснявайте чувствата с половинката си, за да не сринете изцяло отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

ВРЕДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО

Работа: През първите дни на седмицата имате възможност да прецените кои от старите си приятели е добре да забравите, за да не се изкушите да се обвържете с тях в делово сътрудничество и да си навредите. Не бързайте да споделяте бъдещите си проекти. Вредно доверчиви сте! При деловите контакти бъдете предпазливи както в думите, така и в действията си и не бързайте да показвате знанията си, ако не са ви провокирали с някоя реплика на недоверие. От понеделник ви предстоят промени, ето защо присъствието ви на работното място е задължително. Не заминавайте в командировка, не излизайте в отпуска, защото може да се окаже, че вашите предложения са отхвърлени.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, ако не прекалите с ината си и се предпазвате от настинки. Не преяждайте, ако имате наднормено тегло, за да не се окажете с проблеми.

Любов: Не се притеснявайте за отношенията в семейството и не създавайте поводи за конфликти с претенциите си. Внимавайте с думите си, защото сте склонни да се заяждате.

РАК

КОРЕКТНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата разкрийте изцяло способностите и интелекта си, ако искате да бъдете коректни към вашите колеги. Дошъл е моментът дори недолюбващите ви колеги да ви оценят и подкрепят. Ако разберете всеобхватните изисквания на Съдбата, свързани с вас, става ясно, че в момента не е време да се захващате с нови задачи и с осъществяването на своите мечти и планове. Съхранете финансовата си стабилност. В дните от понеделник сте впечатляващо енергични и изпълнени с желание да отхвърлите много работа. Уважавайте деловите качества на вашите партньори. Не се опитвайте да критикувате колегите си и не позволявайте да разберат, че са ви засегнали и искате да им мъстите.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки типичните за вас самовнушения колко сте болни, но никой не може да каже от какво и дали е необходимо лечение.

Любов: В личен план ще се радвате на взаимност в чувствата. Не съсипвайте хубавата обстановка в семейството с критика и мърморене. Ще отдалечите близките си.

ЛЪВ

ТРУДНО ОБЩУВАНЕ

Работа: В дните от четвъртък общуването с вашите колеги и с новите ви познати е наложително, но ще ви се удава трудно, въпреки че в мислите ви за пари зависите от тяхната помощ. Преодолявате трудностите, а?авторитетът ви нараства. Ще си спестите проблеми, ако не се противопоставяте и не спорите с колегите си без причина. Управителите на собствен бизнес да не допускат неоправдани разходи за командировки. От понеделник бъдете сдържани в поведението си. Нервността ви оказва влияние и на работното място. Не ви се работи, затова сте склонни да се заяждате и да обвинявате целия свят за ставащото. Имате шанс да постигнете мечтания успех в начинанията.

Здраве: Здравето ви е отлично, но с притеснения, за които нямате причини, можете да си създадете сериозни проблеми и да навредите на сърцето и нервите си.

Любов: Късметът бяга от вас в личния живот. Изпитвате усещането, че не сте обичани. Бъдете внимателни, защото сте обзети от желание да изневерявате.

ДЕВА

ПЪТУВАНЕ

Работа: В дните от началото на седмицата ви предлагат пътуване, на което ще осъществите полезни делови срещи. Проведете разговорите с увереност във вашите възможности, за да си върнете самочувствието. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не предприемайте необмислени промени, които могат да объркат плановете ви и да провалят деня ви само защото сте решили, че сте единствените, които могат да ги осъществят. От понеделник не поставяйте начало на новите задачи. Най-напред ги обмислете още веднъж. Бъдете откровени в исканията си и не прикривайте претенциите си от своите колеги, които ще се засегнат, ако ги научат от странични хора.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Настинката ви може да прерасне с сериозен проблем, ако не вземете мерки, особено при трудно отминаваща кашлица.

Любов: Чувствата ви са споделени. Ще ви зарадва възможността за романтична среща. Не пропускайте да се отдадете не интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

ПРЕПЯТСТВИЯ

Работа: В дните от четвъртък сте озарени от нови идеи и настроението ви е добро, но ще се сблъскате с трудности на работното място и у дома. Причината са думите на интриганти, които са довели партньорите ви до агресия, при това не семо словесна. Не губете времето си в напразни обяснения. Съветвам ви да забравете за личните си проблеми и да работите отговорно и задълбочено. От понеделник проявете воля и събудете желанието си за работа, което е потънало в летаргия. Всичко постигате с много усилия. Не бързайте да споделяте идеите и плановете си. Отложете планираните делови срещи дори и ако са ви поканили на работен обяд, защото могат да ви подведат, довеждайки ви до финансови загуби.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако щадите бедрата си в спортната зала и не прекалявате със захарта и солта дори и ако си пийвате ликьори и коняци.

Любов: Нямате намерение да се отказвате от новата си връзка, въпреки че не сте приключили със старата. Ще си създадете сериозни неприятности.

СКОРПИОН

ПРОМЕНИ

Работа: От началото на седмицата имате възможност да предприемете промени, които няма да бъдат подкрепени от вашите колеги заради завистта им, че идеята е ваша. Отхвърлете деловите си задачи, с което ще заслужите всеобщо възхищение. Бъдете внимателни с деловите запознанства, за да избегнете опасността да се обградите с неподходящи партньори, ако търсите такива за участие във вашите нови проекти. От понеделник желанието ви да сте на първото място и да виждат само вашите постижения ви пречи да разсъждавате безпристрастно.?Не сте?изпълнени с желание за работа. Ето ви две причини за проблеми. Очаквате да получите похвала, с която да блеснете пред колегите си, но е добре да я заслужите.

Здраве: Фактът, че здравето ви е отлично, ви гарантира и добро настроение, но не допускайте депресивни състояния, въпреки че сте работили и сте уморени.

Любов: Не се опитвайте да променяте любимите си хора само за да отговарят на отдавна изградените ви представи. Във ваша власт е да си гарантирате разбирателство и отлични лични отношения.

СТРЕЛЕЦ

КОНФЛИКТИ

Работа: От първия ден на седмицата се примирете с напразните си надежди за главоломен успех, които няма да се осъществят. Очаквайте служебни недоразумения и конфликти. Наложете си търпение и ще се справите. Бъдете тактични и ще преодолеете трудностите с лекота. С постоянство и задълбочен анализ на идеята ви ще сте поставили началото на нейната реализация. Дори и да се налага, ви съветвам от понеделник да не изяснявайте отношенията си с хора, които познавате малко. Отложете деловите контакти дори и ако колегите ви настояват да ги проведете срещите. Не обсъждайте въпроси свързани с бъдещи делови начинания.

Здраве: Радвате се на добро здраве, но се предпазвайте от травми, ако решите да се заемете с ремонти у дома особено при липсващ майсторлък и опит.

Любов: Не са изключени проблеми с брачната ви половинка, която е решила да ви иска обяснение за изневярата. Самотните представители на знака да очакват запознанства.

КОЗИРОГ

ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата сте прекалено чувствителни. Без причина ви дразни всичко, което не е по вашия вкус, особено след като се налага да го търпите и на работното си място. Примирете се. Ползата е за вас. Концентрирайте силите си в активна работа и с разума си преценете които са доходните възможности, за да избегнете загубите. Имате потенциал, на който могат да ви завидят. От понеделник успехите ви са съпътствани от проблеми и пречки, които не бива да превръщате в причина да се съмнявате в себе си. Способни сте да се справите с всичките си задачи. Бъдете търпеливи и целеустремени. Не проявявайте нетърпение. Бъдете внимателни към неочакваните делови и лични запознанства, защото ви е трудно да прецените правилно хората, които допускате в живота си, а късметът ви е изоставил.

Здраве: Здравето ви се стабилизира, стига да не си внушите, че имате проблеми с диабет или с алергични реакции. Не си поставяйте сами диагноза..

Любов: Радвате се на споделени чувства, които не трябва да съсипвате. Не пропускайте да изненадате любимите си хора с романтична вечеря, дори и ако я приготвите у дома.

ВОДОЛЕЙ

ДОХОДОНОСНИ ИДЕИ

Работа: От четвъртък дните ви позволяват да покажете на всички уменията си. Не е изключена появата на печеливши идеи, чрез които ще си осигурите добри доходи. Доверете се на вашата интуиция. Не харчете спечеленото, животът поскъпва ежечасно. Не отказвайте предложенията за работа, която ще ви донесе бързи приходи. Ако ви предложат да поемете работата на свой колега, също не се колебайте. От понеделник очаквайте да ви предложат нова работа, за която можете да дадете съгласието си и да обърнете хода на събитията в своя полза. Бариерите, които си поставяте сами и притесненията ви,?са безпричинни. Не се отказвайте от намерението си да завършите започнатите задачи, които вече ви тежи. Бъдете внимателни с деловите срещи и разговори.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което може да бъде помрачено от лошото ви настроение, заради вживяване в чужди проблеми, ббез да можете да помогнете.

Любов: В личните отношения е необходимо повече внимание, за да си спестите проблемите. Отидете на партито, на което сте поканени, особено ако не сте семейни.

РИБИ

ЕМОЦИЯ

Работа: От първия ден на седмицата за пореден път имате възможност да постигнете целите си, ако не се оставите във властта на емоцията, която ви вреди. Не се доверявайте на колегите си, ако сте се разочаровали от тяхното поведение. Проявите на агресия заради личните ви неуспехи са излишни, защото могат да усложнят общуването и с вашите началници. Завършете вече започнати задачи. От понеделник не проявявайте прекалена работливост, за да не си навредите на здравето и на отношенията с вашите близки. Бъдете сдържани. От вашето поведение зависят финансовите ви постижения. Внимавайте с думите си и не разчитайте на късмет. Бизнес отношенията с новите ви партньори са коректни.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Щадете нервите си, заради напрежението на което сте подложени през седмицата! Не проявявайте агресия и физическа саморазправа.

Любов: Чувствата ви са споделени. Какво по-хубаво от това? Отношенията с противоположния пол и емоционалният ви живот са хармонични, съхранете ги.