Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Светлана Тилкова-Алена
Светлана Тилкова-Алена

За двадесет и първи пореден път годишният астрологичен хороскоп на Светлана Тилкова-Алена за всеки от дванадесетте зодиакални знака ви показва пътя през неизвестното бъдеще за всеки месец от годината. 

Също така астроложката дава информация за всеки месец и ден от 2022 г., според личната ви дата на раждане, в 20-ото издание и на своята традиционната годишна книга - Вашата календарна 2022 г.

И разбира се, Алена няма да лиши дамите и тази година от нейния полезен съветник как да бъдат едновременно здрави и красиви през 2022 г. - Лунен календар на красотата 2022 (четиринадесето издание).

Астрологичен хороскоп 2022

Настоящата година на Венера повтаря като вибрация и планета управител политически и икономически кризисната 2013 г.

Венера ни учи и орисва на умението да ценим собствеността – личната и духовната, да уважаваме партньорите си – интимни и делови, като приемаме техните качества и право на мнение, за да сме си взаимно полезни. Не е изключено въпреки негативното наследство от предходната година и в най-коравосърдечните хора, склонни към агресия и престъпления, към кармична разплата с цената на физическо насилие и смърт, най-сетне да се появи желание да общуват с ближния си. Да не го унищожават заради битовизми или заради омразата, която таят към някой друг. Но, видиш ли, той, другият е трудната жертва, затова изливат агресията си, като съсипват лесната.

Ще се стремим да даряваме обич и да бъдем обичани, но само ако сме заслужили любовта на хората с хармонията, която създаваме със света около нас и в нас самите. Най-важният въпрос, чийто отговор ще получим едва в края на годината, е дали ще ни бъде позволено, дори и да искаме, да бъдем добротворци, защото Доброто побеждава трудно и бавно. През 2021 година властваха Злобата, Омразата и Агресията не само в обществен, но и в личностен план и на битово ниво, които и през 2022 година може да не допуснат да се възцари спокойствие и да продължат да гонят нереалните си цели без оглед на средствата. Предстоят ни 365 дни, в които редът и хармонията ще бъдат насилствено налагани от малцинството спрямо мнозинството. Ще бъдем ежедневно убеждавани, че сме спасени и даром сме получили доброто, което заслужаваме. Рехавите гласове, че даром дава само Злото, но никога не пропуска да си поиска непосилната цена и от личността, и от обществото, няма да бъдат чути.

Единствено от нас зависи да успеем да осъзнаем какви грешки сме допускали досега и да помислим как да ги поправим, но не с дарове чужди, а с усилия свои. Да се отдадем на любов, на щедрост, на добротворство. Да осъзнаем, че сме длъжни да щадим земята си, която ни храни и ни дава подслон да живеем, творим и се развиваме.

Като червена нишка през цялата година ще ни съпровождат силно изразените материални потребности и желания. Годината на любовта и хармонията този път е и година на меркантилността, далаверите и грабежа. Думи и дела са подчинени на мисли за пари, по-често за лесни пари.

Вашата календарна 2022

Вибрация 6 и Венера са властелините на 2022 година. Венера ни учи и орисва на умението да ценим собствеността – личната и духовната, да уважаваме партньорите си – интимни и делови, като приемаме техните качества и право на мнение, за да сме си взаимно полезни. Ще се стремим да даряваме обич и да бъдем обичани. Най-важният въпрос, чийто отговор ще получим едва в края на годината, е дали ще ни бъде позволено, дори и да искаме, да бъдем добротворци, защото Доброто побеждава трудно и бавно. Предстоят ни 365 дни, в които редът и хармонията ще бъдат насилствено налагани от малцинството спрямо мнозинството.

Единствено от нас зависи да успеем да осъзнаем какви грешки сме допускали досега и да помислим как да ги поправим, но не с дарове чужди, а с усилия свои.

Като червена нишка през цялата година ще ни съпровождат силно изразените материални потребности и желания. Годината на любовта и хармонията този път е и година на меркантилността, измамата, прикрита зад омайни думи, внушаващи спокойствие, и грабежа. Думи и дела са подчинени на мисли за пари.

Заради вибрация 6 и годината на Венера са засилени стремежът към красивото, към разбирателството, подтикът към създаването на семейство, както и стабилизацията на отношенията не само при щастливите семейства, а и при проблемните. Ще се родят много деца.

Лунен календар на красотата 2022

Вашият полезен съветник как да бъдете едновременно здрави и красиви през 2022 г. излиза в четиринадесетото си издание.

За всеки ден от годината съм посочила забранените и позволените процедури, независимо дали се подлагате на тях у дома, в козметичен салон или в клиника на пластичен хирург. Посочила съм и дните, подходящи за зачеване, както и периодите, през които диетата има мечтания ефект.

Родените в Телец и Везни са склонни към напълняване в годината на Венера, техният управител, защото са поклонници на тази част от живота, наречена „хранене“, и не обичат да пазят диети. Чуят ли за гладуване, лечебно или диетично, изпадат в паника и започват да изпитват съжаление към хората, които се подлагат на такива мъчения, вместо да си похапват на воля. Нищо, че ще сложат някое и друго килце върху тялото си! Важен е чарът, бликащ от Душата.

Съветвам всички, които спазват постите в годината на Венера, да направят веднъж пълен пост преди Великден или Коледа и 10-дневно пречистване с плодове и билков чай през Богородичните пости. Гладолечението е абсолютно забранено! Пълен пост два пъти в годината е сериозна заплаха за здравето.

Луната повлиява живота и тялото ни както с присъствието си в зодиакалните знаци, така и като лунен ден от месечния календар и, ако се вслушаме в нейния глас, тя дарява и здраве, и красота.