Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: НЕОЧАКВАНОСТИ

Работа: От началото на седмицата ви предстоят неприятни неочакваности. Емоцията и трудностите са пречка да оцените безпристрастно възможностите си. Не влизайте в спор с колегите си. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания, за да избегнете проблемите. От понеделник сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте активност на работното място, ако сте дежурни. Работата няма да избяга, но опасността да сгрешите е голяма. Рискованите? начинания ви обещават провал, ако сте ги предприели преди 18.10., когато Меркурий е все още ретрограден.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако внимавате с храната и не се поддавате на песимизма си. Грижете се за кожата си. Може да спортувате или се разходете половин час преди лягане.

Любов: Жените да очакват семейни проблеми. Очаквайте среща с подходящата половинка, ако все още не сте семейни. И все пак не бързайте да се влюбвате веднага.

ТЕЛЕЦ: ПЕРСПЕКТИВНИ ПОЗНАНСТВА

Работа: От четвъртък се подгответе да останете на работното си място до късните му часове. Освен финансовите постъпления ще ви зарадват и перспективни делови запознанства и разговори. Бъдете внимателни в работата си, защото са възможни грешки и сериозни пропуски. Успехът е с вас, ако сте концентрирани, търпеливи и толерантни към чуждите потребности, но и до 18.10. съобразявайте ретроградното движение на Меркурий. Изискването към вас от понеделник е да не вземате прибързано важни решения и да не се включвате във финансови спекулации, за да избегнете загуби.? ? Пазете от интриги или клюки, които разпространяват ваши съседи заради завист към професионалните ви успехи.

Здраве: Не забравяйте и да си почивате. Здравето ви е стабилно. Звездите ви съветват да не прекалявате с алкохола и да не преяждате, колкото и да ви се услаждат ястията.

Любов: Обидени сте на интимната си половинка, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Намерете компромиса, защото вината е у вас и във вашата заетост, за да се чувствате щастливи.

БЛИЗНАЦИ: НОВИ ИДЕИ

Работа: През първите дни на седмицата поднесете идеите си на вашите колеги и не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговора си и го дайте след 18.10., когато Меркурий навлиза в директното си движение. Разчитайте на себе си. Бъдете търпеливи и сдържани. От понеделник имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Трудностите са породени и от ваши действия. Прибързани сте и си вредите. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми. От вас зависи да избегнете загубите.

Здраве: Здравето ви е стабилно. В отлична форма сте, но са възможни евентуални усложнения, ако не се грижите добре за себе си и прекалявате с пушенето.

Любов: Самотните имат шанса да срещнат подходящата половинка, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си.

РАК: ПРИНЦИПНОСТ

Работа: От началото на седмицата е възможно идеите ви да намерят приложение и да бъдат одобрени от ръководството. Бъдете точни и принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. На работното си място не се поддавайте на примамливи предложения до 18.10., защото Меркурий е все още ретрограден. От понеделник в удобно за вас време няма да сгрешите, ако излезете на делови обяд. Така ще имате възможност да наложите идеите си. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте. Бъдете внимателни при работа с финансови документи. Възможни са загуби. Поемете инициативата на работното си място.

Здраве: Здравето ви се стабилизира. Предпазвайте се от физическа работа и травми. Пазете се от простуди, но пропускайте разходките на чист въздух.

Любов: Вечер бъдете внимателни с близките си, защото сте се възгордели и може да създадете напрежение. От сутринта сте ядосани на целия свят. Не се заяждайте.

ЛЪВ: ПОВИШЕНИЕ

Работа: От четвъртък имате възможност да обмислите и да разширите дейността си. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си, но след 18.10., за да приключи ретроградното движение на Меркурий. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си. Потърсете нова област, в която бихте искали да се развивате. От понеделник запознанствата ви носят удовлетворение. Не бъдете прекалено доверчиви. Подгответе се както за положителни, така и за негативни обрати на работното място. Не са изключени? ? финансови загуби. Всяко ваше решение може да има неочаквани последици. Ако се наложи, променете плановете си.

Здраве: Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния. Здравословното ви състояние изисква да се подложите на автотренинг.

Любов: Възможни са емоционални изблици, скандали и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Самотните привличат вниманието на противоположния пол. Да бъдат предпазливи.

ДЕВА: ПРОВОКАЦИЯ

Работа: През първите дни на седмицата ще сте под голямо напрежение, от една страна, заради все още ретроградния Меркурий до 18.10., а от друга, защото очакват от вас да разрешите труден проблем на работното място. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация. Бъдете сдържани и не вървете срещу себе си. От понеделник бъдете внимателни и задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки, трудно ще ги поправите. Деловите разговори ви изпълват с доволство. Очакват ви материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите, но с цената на много трудности, които не сте предвидили.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако внимавате с храната и не се поддавате на песимизма си. Не прекалявайте с концентратите дори и ако сте на коктейл или парти.

Любов: Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията може да са неочаквани. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство. Вечер се отдайте се на почивка.

ВЕЗНИ: ТАКТ И ОТГОВОРНОСТ

Работа: В началото на седмицата, колкото и да ви иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми до 18.10., защото Меркурий е в ретроградното си движение. Не се поддавайте на чужди съвети. Не рискувайте с начинания. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за привличането на нови партньори. От понеделник обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството. Познанствата в този ден може да са ви полезни в бъдеще.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Засилете имунната си система. Податливи сте на инфекциозни заболявания. Избягвайте общуване с много хора. Пазете се от травми.

Любов: Отново са възможни проблеми в семейството заради изкушението ви да кажете какво мислите. След разправията не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания.

СКОРПИОН: СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: През първите дни на седмицата стабилизирайте отношенията си на работното място дори и ако се налага да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините, ако сте обидили някого. Ще ви зарадват неочаквани материални придобивки. Очаквайте отлични финансови постъпления. Не влизайте в конфликт, особено до 18.10., когато Меркурий е още ретрограден, защото последиците са трудно предвидими.? ?От понеделник не натоварвайте колегите си с вашето безпричинно песимистично настроение, защото ще ги разочаровате с впечатлението, което създавате, че не се радвате и на собствените си успехи. В състояние сте да си създадете трудности при? разрешаването на професионални проблеми.

Здраве: Мъжете да внимават за здравето си. Звездите съветват да не прекалявате с алкохола. Възможни са влошаване на здравословното ви състояние, травми и проблеми с неприятели.

Любов: Време е да стабилизирате отношенията с близките си. Избягвайте новите запознанства. Очаква ви романтична среща, ако не сте семейни и сте срещнали най-накрая подходящия партньор.

СТРЕЛЕЦ: ПРИЗНАНИЕ

Работа: От първия ден на седмицата помислете за начина, чрез който да докажете правотата си пред ръководството и да получите заслужено признание. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия, защото пак ще получите отказ. Търпението ви носи повече полза от прибързаността и не забравяйте, че до 18.10. Меркурий е в ретроградното си движение. От понеделник организирайте и проведете важните си работни срещи. Напомням ви да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия или от участие в хазартни игри. Ще променят изцяло плановете ви, но това е във ваша полза. Запазете спокойствие и разчитайте на себе си.

Здраве: Ще възникнат проблеми със здравето ви заради лошото ви настроение. Податливи сте на простуди и проблеми със стомаха. Ако се налага, отидете на лекар.

Любов: Ще решите да предприемете промени в личния си живот, но те са свързани и с раздяла или стабилизиране на отношенията с вашата брачна половинка.

КОЗИРОГ: РИСК И ЗАГУБИ

Работа: В началото на седмицата не рискувайте, за да избегнете финансови загуби. Очакват ви добри приходи, които сте в състояние да инвестирате в губещи сделки заради ласкателствата на ваши приятели и партньори, особено след като до 18.10. Меркурий е в ретроградното си движение. Ако се занимавате с производство и търговия на хранителни стоки, успехът е с вас. От понеделник съдбата ви дава възможност да се изкачите? още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството. Общуването с партньорите ви и ново запознанство ще ви създадат добра основа в материално отношение.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Напрежението и алкохолът ви вредят. Податливи сте на негативно влияние и депресивни състояния.

Любов: Интимните ви половинки очакват извинение, защото сте ги обидили и обвинили, че ви изневеряват, и трудно ще спечелите отново тяхното доверие.

ВОДОЛЕЙ: САМОЧУВСТВИЕ

Работа: От четвъртък сте в добро настроение и с отлично самочувствие. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин вредите на себе си. Планирайте? приключването на забравени плащания. При делови срещи и разговори или ако сте на интервю за започване на работа до 18.10., заради все още ретроградното движение на Меркурий бъдете внимателни в думите си, за да не си създадете проблеми и да не оставите погрешно впечатление у хората около вас. От понеделник имате достатъчно сили, за да отхвърлите служебните си задачи. Бъдете търпеливи и въздържани. Докажете, че сте отговорни.

Здраве: Ако преодолеете депресивните състояния, породени от натоварване с работа и притесненията ви, ще се радвате на отлично здраве.

Любов: Следобед се разходете из магазините. Несемейните да не очакват от новите запознанства сериозна връзка. Вечерта се заемете със задълженията си у дома.

РИБИ: НОВА РАБОТА

Работа: През първите дни на седмицата сте впечатлени от предложения, обещаващи ви материални успехи чрез нова работа, но внимавайте, защото до 18.10. Меркурий е ретрограден. Ще е грешка, ако се преместите прибързано и се лишите от сегашната си стабилност дори и ако сте засегнати, че обвиненията от ваши колеги към вас са неоснователни, но те може просто да ги изричат, за да дразнят. От понеделник очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани. Не проявявайте агресия. Не вземайте прибързани делови решения и не допускайте да ви манипулират. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с колегите и деловите си партньори.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се притеснявате за проблемите си. Звездите предупреждават да се предпазвате от травми. Изчистете организма си от натрупаните отрови.

Любов: В личен план не очаквайте спокойствие, защото ще създадете конфликт с необмислени приказки. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че чувствата им са споделени.