Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: РУТИННИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Работа: В дните от четвъртък в ранни зори се очертават срещи и се налага да се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани. Не проявявайте агресия дори и ако нарочно ви провокират. От понеделник вашата чувствителност ще ви изиграе лоша шега, ако не овладеете емоциите си. Склонни сте да отмъщавате на колегите си за трудностите. Очаквате подобряване на материалното си състояние, но не забравяйте, че вечното ви недоволство може да ви лиши от приходи. Отложете деловите срещи, ако осъзнавате, че няма как да се справите с поставените ви задачи, и се заемете с тях, за да не търпите критика.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, а причината е ясна - според вашите фантастични самовнушения не сте достатъчно обичани. Главоболието и меланхолията са само по ваша вина.

Любов: Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешки. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения.

ТЕЛЕЦ: ЕМОЦИИ

Работа: През първите дни на седмицата отново? сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не бъдете прекалено дейни на работното място. Работата няма да избяга, но опасността да сгрешите е голяма. Рискованите? ? начинания ви обещават провал. От понеделник не избързвайте и работете със съзнанието, че ако сте разумни, ще постигнете целите си. Бъдете практични и внимателно се отдайте на новите си занимания. Проведете важните делови разговори и срещи. Заредени сте с отлично самочувствие и душевна хармония, ако не забравяте, че самоанализът ви носи полза. Имате намерение да започнете нов бизнес. Обсъдете идеята си.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с храната и алкохола. От преяждането, защото сте си лакомници сладокусници, наднорменото тегло ви действа на психиката.

Любов: Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не забравяйте да разпалвате постоянно чувствата си. Сексуалният ви живот не е на ниво. Причината е във вашата заетост.

БЛИЗНАЦИ: НАЧИНАНИЯ

Работа: Началото на седмицата ви дарява шанс за начинания. Не вземайте прибързано важни решения и не се включвайте във финансови спекулации, за да избегнете загуби. В почивните дни избягвайте разправиите у дома и на работното място. Обърнете внимание на новите изгодни предложения, без да давате веднага положителен отговор. Справяте се със задълженията си. От понеделник не се ядосвайте заради забавени плащания, които ви пречат да направите нужните ви покупки. Деловите срещи и разговори са затруднени. Пазете се от конфликти. В състояние сте да се справите със задълженията си, ако сте задълбочени и отговорни.

Здраве: Пазете от есенните оплаквания от настинки след почивката, избягвайте да се смесвате с тълпи от хора, особено ако епидемията отново се е разгоряла.

Любов: Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях.

РАК: УВЕРЕНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено и ще получите признание. Трудностите са породени и от ваши действия. Прибързани сте и рискувате да си навредите. От понеделник ви очакват заслужени финансови постъпления. Няма да липсват и професионални трудности, изискващи задължителен анализ на работата ви до момента. Заемете се с рутинните си служебни задачи, а начинанията отложете. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения. Не потискайте желанието си за творчество.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на проблеми със стомаха. Ако се нараните, направете дезинфекция на раната, дори и да само драскотина, за да си спестите възпаления.

Любов: Прекалено сте сигурни във верността на интимната си половинка и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви.

ЛЪВ: ПОТИСНАТОСТ

Работа: В началото на седмицата няма да сгрешите, ако излезете на делови обяд. Така ще имате възможност да наложите идеите си. Вниманието ви е задължително, защото сте потиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи, но сте длъжни. Не сядайте зад волана. От понеделник се възползвайте от благоприятната възможност без притеснения да оформите данъчни документи, както и такива, свързани с намерението ви да започнете свой бизнес. Не споделяйте какво сте постигнали, за да не ви попречат. Не се колебайте при вземане на важни професионални решения. Анализирайте всяка дума, която чувате.

Здраве: Здравето ви е стабилно, въпреки че е силно зависимо от настроението ви. Ще се чувствате добре, ако се предпазите от травми на кръста заради желанието си да ремонтирате дома си.

Любов: Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечер, но ще се наложи да прояви разбиране, защото то е важно и за бъдещите ви приходи. Самотните да не се затварят вкъщи.

ДЕВА: ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ

Работа: През първите дни на седмицата бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания, без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби заради ваши грешки, породени от предоверяване. Очаквайте промени, свързани с материалното ви положение. Отпуснали сте се и трудно ще се справите с професионални проблеми, които изискват светкавично разрешаване. Въпреки поканата от понеделник не се включвайте в обсъждане на съвместни финансови операции. На всяка цена откажете. От вас се изисква особена предпазливост по отношение на познанствата, срещите и разговорите. Възможни са срещи с неприятели и конкуренти.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не си създавайте безпричинни притеснения и тревоги. Внимавайте с какво се храните, защото сте податливи на хранителни отравяния.

Любов: Не предизвиквайте проблеми, създаващи повод за скандал с брачната половинка. Тя се съмнява в чувствата ви, затова й докажете, че няма причина за притеснение.

ВЕЗНИ: ЗАДЪЛБОЧЕНОСТ

Работа: В началото на седмицата и през почивните дни бъдете внимателни и задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки заради разсеяност и налегнала ви леност, трудно ще ги поправите. Деловите разговори ви изпълват с доволство. Ако нещо не върви по план, ставате досадни и раздразнителни. Трудностите няма да ви попречат да жънете успехи. Промените, които ви предстоят, са и положителни. От понеделник подхождайте разумно към това, което ви се случва. В очите на околните сте стабилни и спокойни, но под тази маска се крие невероятна емоционалност. Тя е причината да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но не ви дава повод да прекалявате с храната. След това ще страдате от наднормено тегло. Необходима ви е почивка.

Любов: Семейните ви отношения са хармонични. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, ще срещнете подходящата половинка и ще се влюбите безумно.

СКОРПИОН: ОБЩИТЕЛНОСТ

Работа: Първите дни на седмицата ви изкушават да се запознавате и общувате с нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с разговори и обещания за обща работа. Препятствията ви помагат да спрете и да се огледате. През почивните дни сте в добро настроение, защото думата ви се чува и всичко, казано от вас, се приема без противоречие. Начинанията са успешни. Ако сте ги обмислили в детайли, пристъпете към действие. От понеделник сте задължени да проявите активност и да работите упорито, но със засилено внимание. Изненадват ви неочаквани приходи. Пазете се от кражби. Не очаквайте помощ от деловите си партньори.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради податливост на простуди и защото сте предразположени към проблеми със стомаха и половите органи.

Любов: Налага се да се занимавате с конфликти в семейството. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, се откажете от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ: ТРУДНОСТИ

Работа: Идеите, които обмисляхте, няма да ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото на тяхното осъществяване в началото на седмицата. В състояние сте да си създадете трудности при? разрешаването на професионални проблеми. Съберете сили да завършите работата си. Предпазвайте се от измама. От значение за професионалната ви кариера е да докажете на колегите си, че сте коректни. Ще издигнете авторитета си. В дните от понеделник въпреки желанието на вашите колеги да ви помогнат няма да е лесно, защото неприятностите ви са породени от емоции. Направете необходимите промени на работното място. Деловите разговори ще ви ядосат.

Здраве: Здравето ви е добро, но сте обсебени от мисълта, че околните не ви разбират. Вредите си сами. Прекалено сте напрегнати. Създайте си положителни емоции.

Любов: Не са изключени проблеми с интимната ви половинка. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

КОЗИРОГ: РАБОТНИ СРЕЩИ

Работа: Първите четири дни на седмицата позволяват да организирате и проведете важните си работни срещи, може и на делови обяд. Напомням ви да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате още при първата среща. Прибързаността ви води до грешки. Бързо ги отстранете. Проведете разговори с нови партньори, но без да подписвате договорите. Обмислете ги още веднъж. От понеделник сте във властта на неподходящи познанства. Съветвам ви да ги избягвате. Всички проблеми, с които се сблъсквате, са породени от нежеланието ви да премълчавате. По възможност избегнете разговорите и срещите през трите дни, за да нямате притеснения.

Здраве: Грижете се добре за себе си. Съществува опасност да влошите здравето си. Не пийте алкохол. Възможно е влошаване на състоянието ви, обостряне на хронични болести.

Любов: Внимавайте да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Разрешете проблеми, които ви отдалечават от любимите ви хора.

ВОДОЛЕЙ: РАЗГОВОРИ

Работа: В дните от четвъртък се заемете с познатите си и се обадете да се чуете с тези ваши партньори, които дълго време не сте чували, за да се почувстват уважавани. През всички дни и в почивните общуването с непознати или малко познати хора е противопоказно. Избягвайте го на всяка цена, дори с риск да ви помислят за невъзпитани. Работата ви спори. От понеделник колкото и да е силно желанието ви да се притечете на помощ, не правете непоискано добро, не подлагайте на изпитание нервите си, защото вместо благодарност ще получите злост и мъст. Възможни са приходи. Деловите разговори и срещи са ползотворни, ако контролирате емоцията си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради поредната доза преумора и невъзможността да се справите с проблемите си, които са лесно решими, ако не изпадате в депресия.

Любов: Не сте в настроение за разговори с брачната или интимната си половинка, защото сте уморени и напрегнати. Липсата на настроение ви отдалечава от любимите ви хора.

РИБИ: ОТГОВОРНИ ЗАДАЧИ

Работа: През първите дни на седмицата сте заредени с достатъчно сили, за да отхвърлите??служебните си задачи. Срокът за завършването им е до понеделник. Докажете, че сте отговорни.? Вдъхновени сте и сте готови да поставите началото на творческите си идеи. На работното ви място цари спокойствие. Трудностите може да са следствие от рискованото ви участие във финансови операции и спекулативни сделки. От понеделник очаквайте делови запознанства. Работата ви и умението да се справяте с всичко ще бъдат отчетени от ръководството и ще получите парично възнаграждение. Проведете? делови разговори, дори да са инцидентни, не ги отклонявайте!

Здраве: Пазете се от травми, проява на грубост и агресия, за да съхраните здравето си стабилно. Не си внушавайте проблеми и не ги потушавайте с концентрати.

Любов: Разправия с брачната половинка, предизвикана от вас, може да се превърне в причина да се разделите. Липсата на секс вреди на психиката и здравето ви.