Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 • ВЕЗНИ: Неприятности

  ВЕЗНИ: Неприятности

  РАБОТА Въпреки ретроградния Меркурий подемът при вас, който започва, ще продължи до края на месеца. Неприятностите приключват, ако сами не си създадете нови. Направете промени в живота си.

 • СКОРПИОН: Провокации

  СКОРПИОН: Провокации

  РАБОТА В началото на седмицата, въпреки че Меркурий е все още ретрограден, работата ви носи не само добри приходи, а и възхитата на всички, затова не са изключени провокации и конфликти.

 • СТРЕЛЕЦ: Усложнения

  СТРЕЛЕЦ: Усложнения

  РАБОТА В началото на седмицата общуването на работното място, с непознати или малко познати хора е неблагоприятно за вас и за вашите колеги. Избегнете усложненията в работата си,

 • КОЗИРОГ: Разочарования

  КОЗИРОГ: Разочарования

  РАБОТА В петък и почивните дни очаквайте нови запознанства. За съжаление, някои от тях ще ви разочароват, преди да ги задълбочите. Работата ви и умението да се справяте с всичките си задачи ви носят

 • ВОДОЛЕЙ: Чувствителност

  ВОДОЛЕЙ: Чувствителност

  РАБОТА В началото на седмицата вашата чувствителност ще ви изиграе лош номер, ако не овладеете емоциите си. Склонни сте да отмъщавате без причина заради грешки на вашите колеги.

 • РИБИ: Практичност

  РИБИ: Практичност

  РАБОТА Въпреки ретроградното движение на Меркурий, което скоро приключва, работете със съзнанието, че ако сте разумни ще успеете в начинанията. Бъдете реалисти и практични.

 • "Боерица се събуди"

  "Боерица се събуди"

  Йога на открито, слаклайн и зиплайн, пикник и вечерно барбекю, кино под звездите, малки работилници, лекции за гората и водата са само началото на дългия списък с активности на планинарския фест

 • Вълнуващи филми, коктейли, хубаво време и книги в КИНОДВОР

  Вълнуващи филми, коктейли, хубаво време и книги в КИНОДВОР

  Вълнуващи филми, коктейли, хубаво време, книги и много майсторски разказани истории в КИНОДВОР с коктейл и класно кино под открито небе в културен център G8.