Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

УНИКАТ: Европейският шампион Лука Росети се подписва върху колата на братята Ясен и Дилян Попови.
УНИКАТ: Европейският шампион Лука Росети се подписва върху колата на братята Ясен и Дилян Попови.

203 запалянковци довършиха с подписите си дизайна на автомобила на братята Ясен и Дилян Попови. Ден преди старта на ралито те изхабиха над 10 черни маркера, за да се разпишат върху бялото "Мицубиши Лансър".

Зрители, приятели, привърженици, симпатизанти и всички, които харесват изключително атрактивния стил на каране на Ясен Попов, се събраха за един час в бокса на отбора. След това започна бясна надпревара за раздаване на автографи и изписване на пожелания върху колата.

Времето за завършване на дизайна на автомобила на братя Попови не достигна. Така те се решиха на нетрадиционна украса за колата си, още повече че по финансови причини пропуснаха старта на шампионата през май.

"Така всеки един от подписалите се виртуално участва в ралито заедно с нашия екипаж. По този начин направихме съпричастни приятели, които завършиха дизайна на нашия автомобил - заявява Дилян Попов. - За нас, разбира се, това беше допълнителна мотивация, както и отговорност екипажът да се представи добре в България. Заедно с имената на Ясен и моето, изписани върху задните стъкла на "Мицубиши"-то, така и техните преминаха всички километри от старта до петото ни място на финала в Боровец."