Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ДОСИЕТА Х: Агенцията за национална сигурност съхранява важна за сигурността и отбраната информация, свързана с НЛО.
ДОСИЕТА Х: Агенцията за национална сигурност съхранява важна за сигурността и отбраната информация, свързана с НЛО.

На 24.04.2011 г. Агенция за национална сигурност на САЩ даде достъп до секретен доклад

"НАСКОРО прихванахме серия радиосъобщения, идващи от далечния космос. Излъчването не бе постоянно, а нарязано чрез паузи, които биха могли да се възприемат за отделни елементи, доколкото се повтаряха отново и отново. Паузите са представени тук като пунктуация. Различните комбинации са изразени чрез букви от азбуката, така че съобщенията да се запишат езиково" - четем в секретен документ на американската Агенция за национална сигурност, озаглавен "Ключ към извънземни съобщения". Достъп до него е даден на 24 април 2011 г., въпреки че е одобрен за декласифициране още на 21 октомври 2004 г., след заявление по Закон за свободата на информацията. Достъпът е осигурен, благодарение на адвоката по наказателни дела от Ню Йорк Питър Герстен. Класифицираният документ първоначално е публикуван в "Техническо списание на Агенция за национална сигурност", том 14, щ1, стр. 101, и е с номер на делото за разсекретяването му 41472. Негов автор е д-р Хауърд Кампейн, който представя "поредица от 29 съобщения" в раздел "Извънземно разузнаване", както и в специалния брой "Математика и инженерство" на списанието, стр. 117. Още в самото начало e обяснено, че изследването представя "ключове" към разчитане на чуждите послания. Към момента на прихващането им никой не е наясно какво представляват те. В по-късен момент той и някои от топматематиците на агенцията към Департамента за криптиране и дешифровки получават задачата да разбият непознатия код. "На всеки етап от декодирането изграждахме хипотези за значенията. Вероятността две последователни решения да са двусмислени и неопределени е твърде нищожна" - подчертава в доклада си Кампейн. Криптологът обръща особено внимание върху сигналите, които предават математически уравнения. Сред 29-те радиопослания е и списък с елементите от Периодичната таблица на Менделеев. Според наблюдател от самата агенция "Декласифицираният документ не само

потвърждава съществуването на извънземни

но и факта, че правителството на САЩ е засичало трансмисии от дълбокия Космос, излъчвани от цивилизация извън Слънчевата система".
"Източникът от агенцията е с разрешително за получаване на секретни данни и е удивен от използвания език. Обикновено такъв тип доклади на службите са пълни с думи като "вероятно", "може би", "възможно", "както се твърди". "В този доклад - поясни той - няма нито една дума, предизвикваща съмнение. Те просто казват: "Получихме съобщения от далечния Космос, ето ви начин да ги декодирате"! Това е потвърждение - ясно и сигурно. И окончателното му декласифициране означава, че го правят публично достояние. Без много фанфари и шум" - разказва Кевин Смит пред американския уфолог и журналист от "НЛО дайджест" Робърт Морнингстар. Смит е бивш служител на Международната полиция, екс агент от разузнаването на САЩ, бивш полицейски началник, бивш командир и дипломатически наблюдател за Косово, Албания и Македония. За него е безспорно, че изследването на Кампейн не е хипотетичен опит и пожелателно упражнение, а представя резултатите от дешифровката
на уникалните радиосъобщения

Автентичността на доклада е абсолютна, тъй като е публикуван за пръв път в списанието на самата Агенция за национална сигурност, а сега може да се прочете свободно от нейния сайт. "Скептиците и разбивачите на митове се ужасиха от неговата поява, защото доказва отвъд всяко съмнение контакт с извънземен разум. Той е истинска информационна бомба. Никое лице от правителството досега не излезе пред камера, за да заяви категорична позиция за реалността на тяхното съществуване. Но в нашия случай най-секретната организация в САЩ - Агенцията за национална сигурност - разкрива ключ за декодиране на извънземни съобщения и факта на тяхното засичане!" - категоричен е Смит.


Човекът, който разбива кодове

Д-р Хауърд Кампейн е един от най-опитните криптолози с дълги години стаж във Флотската група за сигурност към военноморските сили на САЩ, Агенция за сигурност на американската армия и Национална агенция за сигурност - разузнавателната структура на Щатите към Министерство на отбраната. През 50-те и 60-те години е известен като един от най-активните защитници на компютъризацията в разбиването на кодове, която според него ще свие значително състава на Националната агенция за сигурност. Своята кариера като супердешифровчик Кампейн започва още през Втората световна война. Американецът бързо се превръща в незаменим авторитет за американското разузнаване и отбрана. Работи като част от специално избрана група от топспециалисти по криптология.

НЛО колят животни, ФБР разследва

ОЩЕ от 70-те години ФБР разследва феномен, който най-често е свързан с появи на НЛО - масови умъртвявания на животни по особено нетипичен начин. "Чрез меморандум от 2 март 1979 г. Филип Хейман, помощник главен прокурор, разпореди ФБР да започне разследване в Ню Мексико на случай с 15 убити животни и всички други подобни на тази територия като възможен престъпен акт срещу Индианския резерват и да представи резултатите пред главния прокурор и наказателноправния департамент на Министерство на правосъдието... На 20 април 1979 г. по този повод бе организирана конференция в Албъкърки, Ню Мексико. Присъстваха около 180 души от правните служби на няколко щата, представители на медиите и обикновена публика. Конференцията бе оглавена от сенатор Шмид. Участваше и главният прокурор на Ню Мексико Форест Пътман. Бяха изказани различни теории кой е отговорен за убийствата - от членове на сатанистки култове, хищници, шегаджии, извънземни посетители и някаква неизвестна правителствена агенция" - четем в меморандум от 11 юни 1979 г. на ФБР за инцидентите, докладвани в 18 щата. "От 1970 г. най-малко 8000 животни - едър рогат добитък и коне, са умъртвени с хирургична прецизност върху площ от 1,28 млн. кв. мили, простираща се от Тенеси до Орегон. Тази площ е над една трета от цялата територия на континенталните Щати. В много случаи атаките съвпадат с наблюдения на НЛО" - описват журналистите Уилям Барнхил, Боб Прат и Дейвид Райт в статията, заинтригувала ФБР. В нея са изброени типичните за феномена белези: 1. Около труповете няма следи от гуми, стъпки или човешка дейност; 2. Кръвта е изцяло изтеглена с непозната апаратура, оперативно са изрязани и извадени органи - най-често репродуктивните; 3. Върху и в телата се откриват веществени доказателства, каквито са събирани в зони на кацане на НЛО в Ню Мексико; 4. Лешояди, ястреби, койоти отказват да ги доближат и да се хранят с тях.

Разсекретяването на НЛО досиетата

Питър Герстен е добре известен в уфологичните среди още от 70-те години на миналия век. През 1977 г. подава иск срещу ЦРУ, позовавайки се на Закона за достъп до информация. Негова крайна цел са файлове, съдържащи данни за близки срещи с НЛО. Така на бял свят изплуват 900 страници от Досиетата Х. В тях обаче има твърде малко нова информация. 57 страници от документите остават класифицирани по съображения, свързани с националната сигурност и разузнаване. На 24 юни 1980 г. Герстен подава поредното заявление за декласифициране на 134 документа от името на създадената от него организация "Граждани срещу секретността около НЛО". Този път ответник е Агенцията за национална сигурност. На 18 ноември 1980 г. след писмена клетвена декларация на експерт от агенцията, съдът отхвърля искането на Герстен с мотивите, че "необходимостта от опазване на определена информация в тайна е постоянна и далеч надвишава общественото право на информация".

Харисън Шмид
Харисън Шмид
Уилям Уебстър
Уилям Уебстър
ДЕМОНИЧНО: По данни на Националния институт на научни открития на САЩ от 1976г. досега са регистрирани над 40 хил. "операции" като тази.
ДЕМОНИЧНО: По данни на Националния институт на научни открития на САЩ от 1976г. досега са регистрирани над 40 хил. "операции" като тази.